Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Android!
Пропуснал си много важна подробност.
Мисля, че вече знаеш къде е проблема, то от китай не бяха ли фалшиви флашки за по доларче,сд карти ли ..
С такива носители не се лъжете от там, масово са май фалшиви и размери от 200-300 гиги и след формата стават 10 мб
Мисля, че вече знаеш къде е проблема, то от китай не бяха ли фалшиви флашки за по доларче,сд карти ли ..
С такива носители не се лъжете от там, масово са май фалшиви и размери от 200-300 гиги и след формата стават 10 мб

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
cod-cdbp написа:kulov написа:малката карта с адаптора лаптопа я намира и функцията форматинг е налична.
нещо тая карта е.....![]()
само тоя дърт сони ериксон се спогажда с нея.
Сменяй я гаранционно. И другия път вземи някой скъп Сандиск.
точно казано ! Аз дадох 15 паунда за самсунг 32 гб за телефона ми, но изобщо не работеше адекватно.. даваше грешки при запаметяване на снимки от камерата, грешки при четене на галерията и т.н. Купих си Сандиск 32гб за 2 паунда повече и забравих за проблемите

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
От вчера спря да функционира Dropbox-а.
Отначало се появяваха папките с файлове,обаче не можеше да се отворят.
От днеска при стартиране пише:
can't connect to dropbox make sure you're online и вече не виждам и папките с файлове.
Махане на актуализиции,кеш и т.н. не помага
Идеи ?
HTC ONE е телефона.
can't connect to dropbox make sure you're online и вече не виждам и папките с файлове.
Идеи ?

HTC ONE е телефона.
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Взех си Galaxy Pad 3 наскоро. Досега не съм ползвал андроид, така че не съм много във час.
Някой може ли да ми каже как да си сменя държавата за Google Play Store? През Google Wallet ми иска Verification за SSN (Американско ЕГН).
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
Някой може ли да ми каже как да си сменя държавата за Google Play Store? През Google Wallet ми иска Verification за SSN (Американско ЕГН).
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
Банда,кажете как мога да провеждам видео разговор във Фейсбук чат,че понякога не съм с лаптопа,а с таблета и се опитват да ми звънят по фейсбук ама ЙОК 

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
sambeto написа:От вчера спря да функционира Dropbox-а.
Идеи ?![]()
HTC ONE е телефона.
Аз не го ползвам много DropBox-а, ама заради тебе поцъках и нямам проблеми. И аз съм с HTC One. Предполагам си пробвал Logoff, Logon?
Друго не се сещам, освен да ти е изтекло времето на допълнителното пространство, което получаваш при покупката на телефона, ама то още не е минала 1г от както се появи, та и това не е...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
KoolyO написа:sambeto написа:От вчера спря да функционира Dropbox-а.
Идеи ?![]()
HTC ONE е телефона.
Аз не го ползвам много DropBox-а, ама заради тебе поцъках и нямам проблеми. И аз съм с HTC One. Предполагам си пробвал Logoff, Logon?
Друго не се сещам, освен да ти е изтекло времето на допълнителното пространство, което получаваш при покупката на телефона, ама то още не е минала 1г от както се появи, та и това не е...
Посъветваха ме приятели да го деактивирам,и после да го активирам.От тогава при въвеждане на мейл и парола изписваше:
Unknown error please contact Dropbox support.
Писах и на съпорта,и след около 10 минути получих отговор,че има някакъв проблем,че работят по него и се извиняват.
От днеска всичко е наред и нямам проблеми с Dropbox

Колеги кажете някоя програма тип gps tracker който да записва на картата какво разстояние е изминато и за колко време (нещо като крачкомер ли не знам как да го обясна
), но да се вижда маршрута по който си ходил. 
edit : ето работещ tapatalk без да иска $ или квото и да е друго. Инсталира се като се свърже телефона към РС-то и се прехвърли в дадена папка на телефона. След това с file manager (аз ползвам astro че ми е удобен) отваряте папката, където сте го прехвърлили и инсталирате.

edit : ето работещ tapatalk без да иска $ или квото и да е друго. Инсталира се като се свърже телефона към РС-то и се прехвърли в дадена папка на телефона. След това с file manager (аз ползвам astro че ми е удобен) отваряте папката, където сте го прехвърлили и инсталирате.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Знам, че е стара, но ми върши работа и не ми се занимаваше да търса по нова и кракната
Ако все пак някой може да даде програмка за следене по гпс тип крачкомер (да засича изминатото разстояние и време, както и на картата да го отбелязва) ще съм благодарен

Ако все пак някой може да даде програмка за следене по гпс тип крачкомер (да засича изминатото разстояние и време, както и на картата да го отбелязва) ще съм благодарен

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Пробва ли да търсиш в гугъл плей ?
Имах познати тичаха по стадиони и си пускаха някакви тракери и после у фейса кой, колко тичал.
Предполагам такова търсиш.
Имах познати тичаха по стадиони и си пускаха някакви тракери и после у фейса кой, колко тичал.
Предполагам такова търсиш.

Точно за тея говоря, ама понеже нямам фейс и не съм виждал имената на програмките..
Иначе в стора има ама или са платени или са гъч с реклами и бъгове..
Мисля, че назад в темата имаше хора, които споменават с байковете като карат си засичат какво разстояние изминават с отбелязано на картата маршрута и разстоянието..ако все пак някои може да ми го спести ще бъде по-добре отколкото да рова 30 страници
Мисля, че назад в темата имаше хора, които споменават с байковете като карат си засичат какво разстояние изминават с отбелязано на картата маршрута и разстоянието..ако все пак някои може да ми го спести ще бъде по-добре отколкото да рова 30 страници

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Казват се gps tracker.
В гугъл плей ще намериш доста, чети отзивите и слагай някоя фрии.
В гугъл плей ще намериш доста, чети отзивите и слагай някоя фрии.

doomy525 написа:Точно за тея говоря, ама понеже нямам фейс и не съм виждал имената на програмките..
То вече всички са бъкани с рекламки или платени, просто трябва да избереш такава която е с по-малко или поне с по-ненатрапчиви реклами.