Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
Волен Сидеров бе на посещение в детска градина с цел благотворителност. По-късно пресцентърът на "Атака" съобщи, че децата първи налетели на бой.

Е.Димитров написа:
Един от най-добрите оратори на Рим е казал "Cogitatio in vero exquirendo maxime versatur" превежда се преносно, няма нищо по-важно от истината

вместо да хвърляш обвинения типично като комунист, можем вързаната да идем за пари до някоя централа на герб и да проверят дали някога са ми чували името ми в системата им, на моите родителите или на гаджето (от бсп е)

а тва за тол.таксите е смешно, все едно само пари от нас ще взимат с нашето гео положение ще се вкарват доста пари в хазната, така е по-цял свят.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
acer написа:....все пак Цацаров е избран от Борисов....
Ей не се спря с тая твой пропаганда "Да живее ГЕРБ",всичките ти постове са изцяло ЗА ГЕРБ....е да де,ама сега не са ГЕРБ и сигурно за това си леко нервен и плюеш по всички други

Май само ти не разбра,че и те са същата стока,като всички български политици....или си мислиш,че ГЕРБ са бивши монаси,чисти и невинни като чаршаф на свещеник ?!

А пък това дето съм те цитирал е наистина сериозна глупост колега,и най накрая те излових че някой неща ги говориш колкото да си правиш вятър на устата

Цацаров НЕ Е човек на Борисов,и аз знам Цацаров на кой е човек,кой го е избрал и т.н.
Знам и Пеевски защо бе предложен,знам защо веднага се почнаха протестите срещу него и т.н.
Знам го от хора мой приятели,който са доста по навътре и от мене и от тебе в тая мръсотия наречена българска политика,и които участват пряко в избора на ключови избори на постове.
Жив и здрав бъди,по малко злоба и празни приказки,повече успехи и късмет

Скоро няма да те огрее ГЕРБ,така че свиквай

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:33, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Стиинка, не се ли усети как Плевнята засвири с Пеевски .....рев имало 

Ubi dubium, ibi libertas
- steeN
- старши ентусиаст
-
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:34, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Много интересно как привържениците на Герб/противниците на класическата тиня БСП/ДПС се изказват октрито и конкретно
и на другия полюс противниците на ГЕРБ не са привърженици на никого,ама някак си ГЕРБ са най-лошите а БСП и ДПС са същевременно ОК
Хора,колеги,моля ви имайте малко повече въображение ,съжалявам ама е меко казано прозрачно и смешно
Направете само един разрез на типичния електорат на основните политически сили-къде се поставяте??
(въпросът разбира се е риторичен!!!)
и на другия полюс противниците на ГЕРБ не са привърженици на никого,ама някак си ГЕРБ са най-лошите а БСП и ДПС са същевременно ОК

Хора,колеги,моля ви имайте малко повече въображение ,съжалявам ама е меко казано прозрачно и смешно

Направете само един разрез на типичния електорат на основните политически сили-къде се поставяте??

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колеги, понеже се занимавам с бизнес и в някои неща съм зависим от администрацията, в момента навсякъде слагат кадри на дпс, ама масово. И ако не си с тях те отсвирват под пътя. Подготвят си почва за всеки следващш избори като държат хората с работа и власт. И това е за няколко месеца, не ми се мисли след година или няколко какво ще е. И сега всички казвате ме ще станем малцинство, ама вие всички които защитавате сегашните управляващи, защитавате и дпс и ги окопавате в тая държава. Плюйте по герб, те дпс това чакат, да ги забравите докато ни превземат.
Да живее България а?
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Да живее България а?
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
acer написа:Е.Димитров написа:
Един от най-добрите оратори на Рим е казал "Cogitatio in vero exquirendo maxime versatur" превежда се преносно, няма нищо по-важно от истинатамен това ме интересува, колкото и да е непонятно за теб, в смисъл ти ако си се продал на някоя партия, не значи щом аз защитавам герб, гражданска лига, 22 септември и т.н, че съм се продал и аз
странно а, ама така сме "чесните балъци", нали така ни нарече
вместо да хвърляш обвинения типично като комунист, можем вързаната да идем за пари до някоя централа на герб и да проверят дали някога са ми чували името ми в системата им, на моите родителите или на гаджето (от бсп е)ама искам и извинение тук
аз не толкова обичам герб, просто няма нещо което да мразя повече от тези на снимката..
а тва за тол.таксите е смешно, все едно само пари от нас ще взимат с нашето гео положение ще се вкарват доста пари в хазната, така е по-цял свят.
Ти си честен?!? (при това нямам спомени да съм наричал някой така както си се определил),"Приятелю",ти си най-пристрастният в този форум че дори и в други не съм виждал толкова откровена пропаганда,ти си типичен пример за това за което ревеш по цял ден,комунист "приятелю" както мразиш са 70% от любимата ти партия,или викаш те са преживели катарзис и вече не са такива,освен това типичното твое поведение,вече няколко пъти ти казвам е именно че ти се държиш като стар комуняга след 1945 година-заклеймяване,нарочване на хората за фашисти и всички такива глупости,само че плочата е сменена и сега нарочвате за комунисти..
Жалко че не може да разбереш колко е смешна пропагандата ти,пък и честно,политически облъчените сте същите като крайно религиозните!
Тол такси няма в доста държави,или има но няма винетки,надявам се да го знаеш това,както надявам се да ти хрумне че парите са взети от моят джоб (30-50%) за да се построи бизнес на някой и после да му се даде срещу смешни такси като концесия.
Гаджето ти може и да е марс,подобни клалификаци може само към нея да отправяш,колко искаш да я мразиш или там както се разбирате,освен това дали си или не си член на партия,това няма значение,вижда се че така яростно пропангадираш партията че просто е смешно,иначе в публично пространство няма да пускам неща за които знам,само един факт които е горе-долу известен-6 милиона лева за обновяване на сайта на културата...140 000 лева за...създаване на страница във фейсбук и туитър.
Пак казвам ,аз съм ЗА герб на власт пред сегашните ама са толкова далече от идеалното че ...и то чесно казано имам повече далавера герб да са на власт,но разбира се няма да кажа лично защо
Nasko_ написа:Е.Димитров написа:.
Димитров, при цялото ми уважение, ама ти точно да говориш за вождове и пропаганда, най-малко ти отиваТи, който обвиняваш постоянно другите в пристрастие, позволили си дори само да споменат името на Бойко в поста си!!!
Точно ти няма как да не си пристрастен, и то към тези, от които не знам защо така се опитваш да се разграничиш, но не ти се получаваВътрешното аз надделява
П.П. И ново, от невероятната социална политика на смешниците:
http://novanews.bg/news/view/2014/01/10 ... 16-%D0%B0/
Само тези дето си позволят да назоват моето име с някой от постовете си,иначе не ми пука кой къде се е заврял в любимият му вожд.
И при цялото ми уважение към теб и твоето мислене,аз не се опитвам да се разграничавам от които и да е било,за да се разгранича,първо трябва да съм бил граничен,но стигнах до извода че доста от хората не са много умни и просто вече не ме интересува кой какво си мисли,който му хареса да ме нарича червен,комунист и тн в нета (щото на живо няма как да се получи) и истински ще ме радва че някой позволил си подобни квалификации за субект който не познава,но му носи лично щастие.Поне с нещо да съм го направил щастлив.
Така че,можете да сте свободни да пишете каквито и да е квалификации по адрес на другите

Хайде със здраве
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Защитавайте си управляващите. Дръжте здраво за бсп и дпс, после си пуснете новините и изгледайте за натравянето на децата в сливен да видите , че 99% от тях са ромляни, после се поразходете малко из българските села , да видите как има само страх и бразилци. После пак подкрепяйте тези измекяри които искат да циганизират България, а те да си хходят в куба, париж, монте карло и тн. Да живей другари.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- MegaByte
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i/99г.
Doberman_vas написа:Защитавайте си управляващите. Дръжте здраво за бсп и дпс, после си пуснете новините и изгледайте за натравянето на децата в сливен да видите , че 99% от тях са ромляни, после се поразходете малко из българските села , да видите как има само страх и бразилци. После пак подкрепяйте тези измекяри които искат да циганизират България, а те да си хходят в куба, париж, монте карло и тн. Да живей другари.
Здравей, Доберман, не мисля, че си прав, ще ти дам един прост и ясен пример, ето част от евреите в Израел произлизат от онези евреи, които преди ВСВ са били свързани с България, и те, според мен, освен евреи-израелци са и българи, точно както и българите, които са с китайски произход са и китайци, дори и да са от японски произход, тъй като предците им или те са били свързани с Китай, макар че, предвид произхода си, са и японци.
Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/s ... ia-6002702
Нещата се развиват по-бързо, отколкото хората могат да го осъзнаят, за жалост!
Богатите страни Азърбайджан и Узбекистан??????? WTF???
Тези наистина прекалиха!
Нещата се развиват по-бързо, отколкото хората могат да го осъзнаят, за жалост!
Богатите страни Азърбайджан и Узбекистан??????? WTF???

Тези наистина прекалиха!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Не виждам нищо лошо в това да продаваме в Азия, с какво са прекалили точно?
Сега сигурно пак ще кажете че съм комунист.

Сега сигурно пак ще кажете че съм комунист.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- steeN
- старши ентусиаст
-
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:34, променена общо 1 път