КАКВО ПРЕЖИВЯХ ДНЕС
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
КАКВО ПРЕЖИВЯХ ДНЕС
мислех си че че няма по влюбен в мойта кола човек освен мен самия. грешах сина ми е по-влюбен...... в друго bmw не се качва при каквито и да е уговорки а колите бяха е60 530i, е65 740d i z4 3.0
не знам какво да изневериш на някой но днес предполагам усетих подобно чувство.......
а малкия фен направо се разплака с думите: нали няма да сменим нашето bmw с това?
случката се развива на testdrive на Дарукар в Бояна, имах удоволствието да покарам горепосочените модели, и докато пиша тези редове може да се каже че съм под влияние на много силен наркотик.......
малкия фен получи подарък шапка от търговския директор на Дарукар Ивайло Коевски, номера е 4 естествено от последния сезон
клюката която научих от Иво е че след нова година ще има нов официален представител на bmw за България, а Дарукар ще останат само дилъри, по-достоверна информация здраве му кажи.....
за новите модели няма да говоря, първо трябва да осмисля какво ми се случи днес.......
не знам какво да изневериш на някой но днес предполагам усетих подобно чувство.......

а малкия фен направо се разплака с думите: нали няма да сменим нашето bmw с това?
случката се развива на testdrive на Дарукар в Бояна, имах удоволствието да покарам горепосочените модели, и докато пиша тези редове може да се каже че съм под влияние на много силен наркотик.......

малкия фен получи подарък шапка от търговския директор на Дарукар Ивайло Коевски, номера е 4 естествено от последния сезон

клюката която научих от Иво е че след нова година ще има нов официален представител на bmw за България, а Дарукар ще останат само дилъри, по-достоверна информация здраве му кажи.....
за новите модели няма да говоря, първо трябва да осмисля какво ми се случи днес.......

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Малкия наистина е голям образ
Напълни ми душата на Божурище когато се разплака, че не може и той да се пусне с някой 

В реда на тези мисли.
Племенникът ми преди година го извеждат на разходка.
Чакат на светофара да пресекат с количката и изведнъж мъникът, /беше на 2 и малко/ се извръща леко в страни и казва на висок глас "Идва BMW....."
Миг, след което на кръстовището наистина профучава Баварец!!!
Народът направо се ошашкал!
Мъника отрасна с едно BMW и много плака и мрънка, когато баща му /брат ми/ го продаде.
Но, какво да се прави, понякога нуждата принуждава хората да взимат отвратителни решения.

Племенникът ми преди година го извеждат на разходка.
Чакат на светофара да пресекат с количката и изведнъж мъникът, /беше на 2 и малко/ се извръща леко в страни и казва на висок глас "Идва BMW....."
Миг, след което на кръстовището наистина профучава Баварец!!!
Народът направо се ошашкал!

Мъника отрасна с едно BMW и много плака и мрънка, когато баща му /брат ми/ го продаде.
Но, какво да се прави, понякога нуждата принуждава хората да взимат отвратителни решения.
Да караш Peugeot е страст!
хе хе- една история- самата истина.
приятел има щерка- на 3-4 години е...
човека има пари- все кара разни готини коли. последното беше е39 м5- омаза го но се отърва почти без травми. та ходят семейството да гледат по автокъщите за нова кола. гледат новото е55 отвътре, отвън, карат демото 45 минути, после човека от къщата явно решава да се подмаже на детето- дава му бонбони, налива му кола вика- как е мерцедеса- харесва ли ти?
детето вика: "ми.. хубаво е ама оборотомера защо е по-малък от скоростомера и е заврян там в ъгъла?"
и не е като да го е чуло от баща си и да повтария- нейно си умозрение... после се замислила и добавила- ма това е кола за стари хора- щото сама върви и има много дъски във кабината (дървенията явно и е направила впечатление)
та така
приятел има щерка- на 3-4 години е...
човека има пари- все кара разни готини коли. последното беше е39 м5- омаза го но се отърва почти без травми. та ходят семейството да гледат по автокъщите за нова кола. гледат новото е55 отвътре, отвън, карат демото 45 минути, после човека от къщата явно решава да се подмаже на детето- дава му бонбони, налива му кола вика- как е мерцедеса- харесва ли ти?
детето вика: "ми.. хубаво е ама оборотомера защо е по-малък от скоростомера и е заврян там в ъгъла?"

та така

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Eva* написа:Но, какво да се прави, понякога нуждата принуждава хората да взимат отвратителни решения.

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ати, приятелю, сигурен съм, че ще имаш и много и хубави БМВ-та. Като за начало съм сигурен, че ще направиш БМВ-то ти наравно красиво с това от аватара ти. Пък после кой знае ... може като жива легенда да те споменават след време. И горе главата ... не си единствен в неизгодно положение.
Живот и здраве скоро и двамата ще греем с МАНИЯШКИ, да, да точно МАНИЯШКИ БМВта.
Ти тъй като си ми батко с малко ти позволявам
първи да си купиш.
Успех

Ти тъй като си ми батко с малко ти позволявам

Успех
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
Да спомена и аз, моя малкия е на 2,5 години обаче вече знае. Не иска да се качва на дядо си на колата, а на "бе-ме-то". По принцип избягвам да правя изпълнения когато е в колата, но понякога се налага и той отзад се кефи и вика "Тати бии колата", защото ръмжала. че такива едни работи. И аз в момента го продавам и сигурно ще е много разочарован.
BMW-феновете бързо се печелят особено когато са закърмени с тази кола, върви кажи после, че нямало да стане човек...
BMW-феновете бързо се печелят особено когато са закърмени с тази кола, върви кажи после, че нямало да стане човек...
Моите племенници са общо 3.
Сладурчета.
Най-големия преди време, когато още беше самичък на фронта от баби и дядовци събра очите на най-близките.
Големия ми брат /бащата в слу'ая/ има и кара Опел Аскона, малкия ми брат имаше за това време едно прословуто Жълто БМВ.
Та, пият си кафето братята ми и снахите ми и тича Сашко /така се казва/ към тях "през глава" обляга се на масата и лукаво пита:
Чичо? Ще ми дадеш ли ключовете от БМВ-то да кача Мими и да и го покажа?
Така се свалят гаджета!
Още от малки и с БМВ-та, а не с Опели.

Най-големия преди време, когато още беше самичък на фронта от баби и дядовци събра очите на най-близките.
Големия ми брат /бащата в слу'ая/ има и кара Опел Аскона, малкия ми брат имаше за това време едно прословуто Жълто БМВ.

Та, пият си кафето братята ми и снахите ми и тича Сашко /така се казва/ към тях "през глава" обляга се на масата и лукаво пита:
Чичо? Ще ми дадеш ли ключовете от БМВ-то да кача Мими и да и го покажа?
Така се свалят гаджета!

Още от малки и с БМВ-та, а не с Опели.
Да караш Peugeot е страст!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Бабуна,благодаря ти за топлите думи
ще гледам по-бързо да се обзаведа с БМВ,та да можеш и ти да си вземеш
Прав си брат,да сме живи и здрави,пари за БМВ-та все се изкарват,а за маняшко БМВ не стигат само пари,ентусиазма е нещо неповторимо и аз дълбоко вярвам,че всеки оттук рано или късно ще си реализира НЕГОВОТО маняшко БМВ.
В тоя ред на мисли много се радвам,че Ви срещнах,защото както каза Бавареца-манията е нищо,ако няма с кого да я споделиш и да те разберат.
Бъдете живи,здрави и винаги така готини

ще гледам по-бързо да се обзаведа с БМВ,та да можеш и ти да си вземеш

Прав си брат,да сме живи и здрави,пари за БМВ-та все се изкарват,а за маняшко БМВ не стигат само пари,ентусиазма е нещо неповторимо и аз дълбоко вярвам,че всеки оттук рано или късно ще си реализира НЕГОВОТО маняшко БМВ.
В тоя ред на мисли много се радвам,че Ви срещнах,защото както каза Бавареца-манията е нищо,ако няма с кого да я споделиш и да те разберат.
Бъдете живи,здрави и винаги така готини

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
12 мнения
• Страница 1 от 1