Стенд
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- mincho2191
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d e60 LCI
Стенд
Искам да питам колеги... Тъй като съм начинаещ,,, дали след смяна на джанти ( от 17 до 19,20 ) се минава от стенд.. Някои прятаели ми казват че трябва, а някои не Вие какво ще кажете 

- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
Re: Стенд
Ами според мен чак пък на стенд да ходиш едва ли е необходимо. По-скоро трябва добре да съобразиш размерите на самите джанти - ЕТ, междуболтово и ширина, и най-вече да калкулираш правилно гумите - съотношението и височината спрямо старите. Аз лично не съм чувал като увеличаваш размера на джантите да се ходи на стенд, но ако греша, нека колегите ме поправят
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
Хубаво е да се направи реглаж на преден и заден мост. Струва около 30-тина лева, така че си го направи, да не се окажа след 2-3 месеца, че ти е износило гумите странично или нещо друго. Реално като я закачат на машината ако целият си зелен едва ли ще ти вземат пари за цял реглаж, така че...
- mincho2191
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d e60 LCI
Oк разбирам колеги благодария ви много... Така че щe e добре да хода на реглаж щото пак не мисе дава след 2 месеца
1000 дарки 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
iceblast написа:Хубаво е да се направи реглаж на преден и заден мост. Струва около 30-тина лева, така че си го направи, да не се окажа след 2-3 месеца, че ти е износило гумите странично или нещо друго. Реално като я закачат на машината ако целият си зелен едва ли ще ти вземат пари за цял реглаж, така че...

Дето се вика в годината веднъж така или иначе е редно да се прави тази операция, след като се прегледа всичко по окачването естествено. В случая при смяна на диаметъра на джантите едва ли нещо ще се измени извън зададените норми. Програмите коригират номиналните стойности с няколко десети (като се задава диаметъра на джантата), но пък знаеш ли - може да мръдне повече от "предвиденото".
- kyazim1984
- Потребител
-
- Кара: E60 530D M-Sportpaket
Колеги! Възможна ли е смяната на тези тампони?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
6 мнения
• Страница 1 от 1