Запитване
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Запитване
Е то на номерата се вижда, автокъща РУНА
На тези пичове обявите винаги са им спретнати и правят много снимки, които обаче след това са побутвани малко или много.

Здравейте,
Тъй като тема Мнения за начинаещи е все още заключена, използвам тази да питам за мнения за следната обява:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5bh5k7
Мисля, че левия angel eyes не свети както трябва. На снимката на тавана отвътре се вижда едно гофрирано маркуче отиващо към сектора на огледалото за обратно виждане. Така ли е стандартно или е "доработка"? Емблемата "М5" отзад стандартно ли се слага, защото не съм го виждал на М-пакети? Може ли да се познае дали джаните са оригинални от снимката или не? Иначе оригиналните мисля че се водеха стайл 172 и по каталога са 19', което отговаря на описанието по обявата и снимката.
Колата като цяло изглежда добра според мен доколкото аз разбирам от модела. Цената също мисля, че не е висока.
Ще се радвам да споделите мнения
Тъй като тема Мнения за начинаещи е все още заключена, използвам тази да питам за мнения за следната обява:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5bh5k7
Мисля, че левия angel eyes не свети както трябва. На снимката на тавана отвътре се вижда едно гофрирано маркуче отиващо към сектора на огледалото за обратно виждане. Така ли е стандартно или е "доработка"? Емблемата "М5" отзад стандартно ли се слага, защото не съм го виждал на М-пакети? Може ли да се познае дали джаните са оригинални от снимката или не? Иначе оригиналните мисля че се водеха стайл 172 и по каталога са 19', което отговаря на описанието по обявата и снимката.
Колата като цяло изглежда добра според мен доколкото аз разбирам от модела. Цената също мисля, че не е висока.
Ще се радвам да споделите мнения
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
На вид е екстра,само трябва да си я покараш и прегледаш някъде
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
timur_lenk написа:На вид е екстра,само трябва да си я покараш и прегледаш някъде

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
goppe написа:timur_lenk написа:На вид е екстра,само трябва да си я покараш и прегледаш някъде
Планувам да скоча до Плевен да я погледна, а и там има BMW сервиз за една инспекция.
Добре е натъпкана с екстри

- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
Тази кола, 530XI-то се продава повече от половин година. И Руна я продаваха - да
iceblast написа:Вероятно е имала удар отпред. Десният фар ми изглеждасменян, така че хубао я огледай!
Колега, разликата в осветеността на ринговете на двата фара ли те навежда на тази мисъл, та да знам кое да гледам? Иначе ще огледам обстойно отпред за следи от удар.
И друго нещо забелязах - продавачът има още един автомобил в мобиле:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5bots2
Впачатление ми направи, че и на А4-ката и на Е60-ката регистрационния номер е един и същ, въпреки, че като се загледах в детайли самите номера (или ламарините по-ясно) се различават по печатите върху тях. Някой знае ли дали могат да се прехвърлят номера от една кола на друга в Германия (не съм запознат с тяхното законодателство там) или човека има един чифт номера и ги слага, за да покаже "новия внос" от Германия.
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
goppe написа:iceblast написа:Вероятно е имала удар отпред. Десният фар ми изглеждасменян, така че хубао я огледай!
Колега, разликата в осветеността на ринговете на двата фара ли те навежда на тази мисъл, та да знам кое да гледам? Иначе ще огледам обстойно отпред за следи от удар.
И друго нещо забелязах - продавачът има още един автомобил в мобиле:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5bots2
Впачатление ми направи, че и на А4-ката и на Е60-ката регистрационния номер е един и същ, въпреки, че като се загледах в детайли самите номера (или ламарините по-ясно) се различават по печатите върху тях. Някой знае ли дали могат да се прехвърлят номера от една кола на друга в Германия (не съм запознат с тяхното законодателство там) или човека има един чифт номера и ги слага, за да покаже "новия внос" от Германия.
В Германия може с едни номера да се карат няколко коли при определени условия, но тези джамбази са сложили номерата, за да покажат, че са германки. Внимавай, защото всички коли са в България са измама. Закарай я в БМВ да я видат и не се оставяй да те разобедят.

Виж по ВИН-а какви екстри има, защото ми се струва, че някой неща са слагани в последствие.

- vaskoniracing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F13 650i
- Мечтае да кара: M
Точно тези номера са излезнали от употреба така,че нищо не доказват,а най-лошото е,че в 90% от случаите в този район повечето автомобили са внос от Италия правят им немски документи и всичко е ОК казвам от личен опит.Мисля,че и тази няма подгрев на седалките,което характерно за "Италианките" погледни и в менюто имали го въпросният език.
Виждам, че менюто е на немски, ще проверя дали има опция италиански език, но ако има означава ли, че е непременно италианка и обратното? Не е по-сигурно какво пише по ВИНа - за коя страна е.
Вина ще ти покаже за къде е правена, но това не пречи някой да си я е купил и да си я е карал в Италия примерно, но това не виждам какво те притеснява, колата е или хубава или не, без значение къде е била карана.
Относно удара, левият фар е по-мъглив/стар от десният, поне така изглежда на снимката, хубавото е, че при Е60 лесно се разпознават ударите отпред.
Относно удара, левият фар е по-мъглив/стар от десният, поне така изглежда на снимката, хубавото е, че при Е60 лесно се разпознават ударите отпред.
- vaskoniracing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F13 650i
- Мечтае да кара: M
Лично аз,когато търсих моята е63 ходих на много обяви около Мюнхен и винаги преди да отида съм ги питал автомобила немски ли е отговора веднага е" да с немски документи",но като отида там и почват "ама аз пазарувам само от представител на марката в Италия" и автомобилът съответно има и италиански в менюто.Лично аз не съм виждал автомобил произведен за Германия да има в менюто друг език освен немски и английски.Виждал съм с френски език и колата излезна,че е внос от Белгия.
Говорих с продавача, колата си е италианка, човека ми каза директно след като го питах откъде е (призна си без натиск
). Не ме притеснява, че е от Италия, даже си мисля, че ако беше от Германия, ще е на съмнително ниска цена. Пребоядисвана била, причината е че е имало повечко драскотини по нея (предавам думите му), така че ще трябва хубаво да гледам за удари! Единия фар бил надраскан и горе долу това каза. Също така получил запитвания по мейла дали продава само джантите и даже имало мейл дали се продава shadow-line-a 

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Обяснете на лаик какво включва шедоу лайн на този екземпляр?
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5