проблем с оборотите Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: проблем с оборотите Е60
dieselsnake написа:timur_lenk написа:Всички свещи ли смени или само 2те изгорели?
само двете изгорели смених, останалите ги тествах и дават искара, а и не ми записва грешка
Щом ти дават искра значи са добре?!?.Като за начало дори и без добавка изкарай колата на магистралата и я настъпи.Само да не е заледен пътя.20-30км на 3000-3500 оборота.Ако искаш преди това сложи от някоя от познатите добавки .Още по-добре.Ако стои повечко колата без да се кара също се появява този проблем.
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
При мен подгрева на свещите не работи и го дава самостоятелно като грешка.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
На мен ми даваше че 6те са изгорели,а беше релето.Сменени са ми свещите и нямаше как да е от тях.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 525 DA
Здравейте колеги аз също го имам този проблем...сутрин на студен старт претриса за около 5 секунди и след това си влиза в нормален режим на работа.Прочетох от другите коментари,че има колеги на които им тресе около минута...при мен са само няколко секунди,но ми се струва доста притеснително,а и изключително дразнещо.Не съм я карал на диагностика,само споменах за този проблем на своя майстор и той веднага ми отговори дросел клапа.Тези дни ще направим пълна диагностика на дюзи и т.н....и ще пиша какви са резултатите !!!

- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
timur_lenk написа:На мен ми даваше че 6те са изгорели,а беше релето.Сменени са ми свещите и нямаше как да е от тях.
Сутрин, като я палиш, изчакваш ли да позатоплят малко? Или влизаш и веднага въртиш ключа. Щото, при моментално въртене, пак е на студено палене, което се компенсира от последващата работа на подгряването.
може и от регулатора на помпата да е също,трябва да се гледа на живи дани,точно когато се насира за да се хване.Иначе чакаш да се почне да се насира още повече.С добавки не се ли пооправи
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
atanasov_aa написа:timur_lenk написа:На мен ми даваше че 6те са изгорели,а беше релето.Сменени са ми свещите и нямаше как да е от тях.
Сутрин, като я палиш, изчакваш ли да позатоплят малко? Или влизаш и веднага въртиш ключа. Щото, при моментално въртене, пак е на студено палене, което се компенсира от последващата работа на подгряването.
Понякога рисува реотанче,но винаги чакам 5 сек и тогава паля.Пали перфектно и не тресе от както съм сменил релето.Загрява по-бързо и работи по меко.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
Нашите коли почват да греят още когато се отвори вратата, до колкото знам.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
iceblast написа:Нашите коли почват да греят още когато се отвори вратата, до колкото знам.
По-скоро като се отключи вратата!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
И аз така мислех, но е при отваряне, ако я отключа, но не отворя и после вляза и веднага врътна ключа - светва за секунда подгрева.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2