Дебитомер или???
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Дебитомер или???
Днес се случи странен проблем. Колата както си работеше добре изведнъж почна на празен ход да мени оборотите - на горе на долу. Тамън да изгасне и ги качва на гора и се така. Закачих я на инпата и ми показа грешка за air sensor, демек за дебитомер. Откачих буксата на дебитомера и нямаше почти никаква промяна - пак на горе на долу. Закачихме я на DIS и ресетнахме стойностите на дебитомера, но пак същата работа. Откачих акумулатора за 20 мин. закачих го пак. От начало като запалих беше почти добре, но постепенно пак почна да ги мени на горе на долу оборотите. Качих се на колата и тръгнах да се прибирам. По едно време след около 3-4км. се оправи от само себе си и сега няма проблем. Имате ли идея какво може да е било? Мотора е М54В22 с АГУ. И на бензин и на газ работеше по един и същ начин.
Re: Дебитомер или???
Виж вакуума, който идва от въздушния филтър, минава през една помпичка и влиза във всмукателния колектор.
Някой друг колега също да се иКаже, но според мен дебитомера може да се изключи.
Някой друг колега също да се иКаже, но според мен дебитомера може да се изключи.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
hari9922 написа:Датчик колянов вал или разпределителен.
Ако е от датчик няма ли да има проблем и във вървенето, не само на празен ход
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
баща ми имаше подобен проблем с Е39 -ката мисля че датчик разпределителен вал смени 

Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
miroleskov написа:баща ми имаше подобен проблем с Е39 -ката мисля че датчик разпределителен вал смени
Аз съм сменял датчик на разпределителен вал и единственно с мощноста имаше проблем. Оборотите бяха стабилни. Датчика може и с мултицет да го измериш дали е изгорял, преди да го засилиш в кофата.
6 мнения
• Страница 1 от 1