настройки звук в е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
настройки звук в е60
Привет !
Някъде има ли гайд или да споделите какви са вашите настройки за музиката ?
Моята е с нормалната звукова уредба /не е х&k/ не знам колко колони и колко баси има.
Настройките са:
60/40 65/35 предни/задни
60%бас 70%требъл
Някъде има ли гайд или да споделите какви са вашите настройки за музиката ?
Моята е с нормалната звукова уредба /не е х&k/ не знам колко колони и колко баси има.
Настройките са:
60/40 65/35 предни/задни
60%бас 70%требъл
Re: настройки звук в е60
Музиката в тази кола не струва
Аз съм с обикновенна, но скоро мисля да прокарам едно мидбасче в таблото, където колите с по-висок клас озвучение имат.
Ти имаш в предните врати, под седалките и отзад на кората.

Аз съм с обикновенна, но скоро мисля да прокарам едно мидбасче в таблото, където колите с по-висок клас озвучение имат.
Ти имаш в предните врати, под седалките и отзад на кората.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Същност музиката в тази кола е доста хубава, просто трябва да бъдеш с правилната 

Only dead fish follow the stream...
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Абсолютно добре казано. Моята е средната опция, хай-фай аудио мисля се водеше, отпред не звучи толкова добре, но на задната седалка си е идеално.
Аз съм с Logic 7 и са чува доста прилично. Но нямам представа кои са най-добрите настройки.Постоянно ги бърникам и на всяка песен и стил музика си иска различни настройки
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
И стандартното не е чак толкова зле, мен ме удовлетворява.
- MadChicken
- Legendary
-
В никакъв случай не е зле, базовото Stereo е малко гадно, но HiFi не е никак лошо. Всичко зависи какво иска човек и дали музиката му е важна. Същото важи и за настройките й, за които автора на темата пита, тъй като там е доста индивидуално и си е според вкуса.
Иначе относно качеството, аз след като смених HiFi-то разбрах, че музика до момента съм нямал
Иначе относно качеството, аз след като смених HiFi-то разбрах, че музика до момента съм нямал

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Аз съм с Logic 7 и съм много доволен точно от музиката в тази кола, даже съм очарован... увеличавам до край и изобщо не ми дразни ухото...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
Това какво ще рече: S677A - HiFi System Professional DSP ? Това ми излиза на колата, но мога да кажа, че звука е добър. А усилвателя в задния ляв калник, си е големичък. 

- MadChicken
- Legendary
-
Copy/Paste от едно мое мнение в стара тема от преди 1 година:
E60 видове аудио:
1. Стерео - базово озвучаване, ако не е поръчана друга опция сте с това.
- 4 x 25W midrange (среди) 10см. говорители - 2 в предните врати и 2 на кората отзад, без tweeter (високочестотни) говорители
- 2 subwoofer (бас) 20см. говорители - под предните седалки
- без отделен усилвател - предните средни и басовете са на общ канал и се захранват директно от CCC (iDrive) модула
2. HiFi - код SA676
- 4 x 25W midrange (среди) 10см. говорители - 2 в предните врати и 2 на кората отзад
- 4 tweeter (високочестотни) 2,5см говорители - 2 в предните врати и 2 на кората отзад
- 2 x 40W subwoofer (бас) 20см. говорители - под предните седалки
- отделен усилвател САМО за бас говорителите
- качеството на всички говорители е по-добро от на стерео-то
3. Top HiFi, Logic 7 или Professional Audio - код SA677
- 7 x 40W midrange (среди) 10см. говорители - 2 в предните врати, 1 в централната конзола, 2 в задните врати и 2 на кората отзад
- 4 tweeter (високочестотни) 2,5см. говорители - 2 в предните врати и 2 на кората отзад
- 2 x 70W subwoofer (бас) 20см. говорители - под предните седалки
- отделен 450W усилвател за ВСИЧКИ говорители вързан по оптика. Отделен канал за всяка 2-ка средни + високи
- качеството на всички говорители е по-добро от на HiFi - алуминиева мембрана
4. Individual Audio - код SA752
- 7 midrange (среди) 10см. говорители - 2 в предните врати, 1 коаксиален в централната конзола, 2 коаксиални в задните врати и 2 на кората отзад
- 4 tweeter (високочестотни) 2,5см. говорители - 2 в предните врати и 2 на кората отзад
- отделен 825W усилвател за ВСИЧКИ говорители вързан по оптика. Отделен канал за всяка точка, филтри за високочестотните говорители. Dolby Pro Logic 2, Dirac, с пространствено, времево и шумово компенсиране
- качеството на всички говорители е по-добро от на Logic 7 - кевлар + неодимови магнити
E60 видове аудио:
1. Стерео - базово озвучаване, ако не е поръчана друга опция сте с това.
- 4 x 25W midrange (среди) 10см. говорители - 2 в предните врати и 2 на кората отзад, без tweeter (високочестотни) говорители
- без отделен усилвател - предните средни и басовете са на общ канал и се захранват директно от CCC (iDrive) модула
2. HiFi - код SA676
- 4 x 25W midrange (среди) 10см. говорители - 2 в предните врати и 2 на кората отзад
- 4 tweeter (високочестотни) 2,5см говорители - 2 в предните врати и 2 на кората отзад
- 2 x 40W subwoofer (бас) 20см. говорители - под предните седалки
- отделен усилвател САМО за бас говорителите
- качеството на всички говорители е по-добро от на стерео-то
3. Top HiFi, Logic 7 или Professional Audio - код SA677
- 7 x 40W midrange (среди) 10см. говорители - 2 в предните врати, 1 в централната конзола, 2 в задните врати и 2 на кората отзад
- 2 x 70W subwoofer (бас) 20см. говорители - под предните седалки
- отделен 450W усилвател за ВСИЧКИ говорители вързан по оптика. Отделен канал за всяка 2-ка средни + високи
- качеството на всички говорители е по-добро от на HiFi - алуминиева мембрана
4. Individual Audio - код SA752
- 7 midrange (среди) 10см. говорители - 2 в предните врати, 1 коаксиален в централната конзола, 2 коаксиални в задните врати и 2 на кората отзад
- отделен 825W усилвател за ВСИЧКИ говорители вързан по оптика. Отделен канал за всяка точка, филтри за високочестотните говорители. Dolby Pro Logic 2, Dirac, с пространствено, времево и шумово компенсиране
- качеството на всички говорители е по-добро от на Logic 7 - кевлар + неодимови магнити
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Определено и за мен Е60 е с най-лошото фабрично възможно озвучаване.
Аз бях с втория тип .В последствие след време ми сложиха допълнителни високочестотни в четирите края на тавана и един уфър в багажника.И ме е срам да призная че пак свиреше по-зле от най-високия клас озвучаване на шкода супърб 2011г.Което за мен е странно-премиум клас автомобил значи всичко да му е премиум и всеки детайл да е изпипан.
Разбира се всеки има различни разбирания за качество.
Аз бях с втория тип .В последствие след време ми сложиха допълнителни високочестотни в четирите края на тавана и един уфър в багажника.И ме е срам да призная че пак свиреше по-зле от най-високия клас озвучаване на шкода супърб 2011г.Което за мен е странно-премиум клас автомобил значи всичко да му е премиум и всеки детайл да е изпипан.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
rosendaal написа:Определено и за мен Е60 е с най-лошото фабрично възможно озвучаване.
Колега чуй първо Logic 7 и тогава ще си промениш мнението...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
да,да,спор няма ,един познат имаше 550и с лоджик 7 и нищо общо с останалите типове,но все пак пета серия не би трябвало базовото озвучаване да е като в кашон.Не искам чак банг и олуфсен но можеше поне едно мижаво харман кардон-че да боднат като база.
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5