Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Opti-men EU версията е пълен ташак. NOW Adam е доста по-добър, докато между US версията и Адам разлика не хващам. А са кажи-речи едни и същи пари. Голд стандарт не съм пил от години и не знам каква е промяната.
Някой друг пробвал ли е по-горе препоръчания монохидрат на Universal ?

- w3s7
- Потребител
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
просто давам пример с него защото е доказана фирма .. иначе има и други с "Creapure" ,ако ще е за мои препоръки по добре креалкалин ,но това си е лично мнение .. 3ти ще ти препоръча матрица с хидрохлорид ,а пък по сайтовете секи си налага това от което има най голяма печалба с уж най-ниската цена и подараците покрай нея
.Най важно е да си направиш сметката какво целиш и колко пари ще отделиш 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Моя опит с креатинови матрици е една кутия BSN Cellmass... Дори не бих го сравнявал с комбинацията от креатин и бета-аланин! Втори път за матрица не бих дал пари.

- w3s7
- Потребител
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
TNT написа:Opti-men EU версията е пълен ташак. NOW Adam е доста по-добър, докато между US версията и Адам разлика не хващам. А са кажи-речи едни и същи пари. Голд стандарт не съм пил от години и не знам каква е промяната.
от тоя род продукти (витамини/минерали/комплекси) NOW си заслужават за цената ,единствено TWINLAB са с някои по добри продукти ,но те са друга ценова сфера и си я гонят и с качество и с опаковки и с реклама.
TNT написа:Моя опит с креатинови матрици е една кутия BSN Cellmass... Дори не бих го сравнявал с комбинацията от креатин и бета-аланин! Втори път за матрица не бих дал пари.
А BSN Syntha-6 и тя е една боза ни е протеин нито заместител на храна ,нито пък добър ефект ма хората се избиват да я пият ...ма явно още държи влага от рекламите на Рони.

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Най-изследваната и доказано работеща формула на креатин е монохидрата. Всичко друго е предимно маркетинг и реклама, без проведени сериозни научни изследвания. Аз съм взимал кре-алкалин на Now в таблетна форма и въобще не го усетих. При всеки е различно, но монохидрата работи при почти всички хора. Колкото за водната задръжка - това е едно от добрите неща, които прави. И тази вода не се задържа подкожно и да подпухваш от нея, а в клетките на мускулите и по този начин им увеличава обема.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Смених три марки ВСАА, но не усещам някакъв ефект, освен че ми се гади по време на тренировка, ако ги пия половин час преди това. Сега започнах да пия само сутрин, но като свърша опаковката, мисля да ги спра малко и да пробвам CLA + креатин. В общи линии съм все още в лаишкия период на експерименти кое как ми действа, но има ли смисъл от такава комбинация, при положение, че се мъча да чистя? L-carnitinе е ясен.
Never mistake motion for action...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Най-добре пий BCAA по време на тренировката. Аз си ги разтварям в 1.5 литра вода и си ги изпивам докато тренирам. Наскоро си взех на BSN и съм много доволен от вкус и разтворимост. Не знам какъв ефект очакваш да усетиш? Те просто ти подпомагат възстановяването. Добавките не са някаква панацея, то затова и се казват добавки. Най-важното е храната.
- TNT
- младши ентусиаст
-

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Тренирам много интензивно, от 40 мин до 1 час максимум. Литър и половина ги изпивам с лекота още преди края на тренировката. Ако само се разхождаш в залата е доста по-трудно да ожаднееш 

- TNT
- младши ентусиаст
-
На мен ми става тежко, ако пия повече. Когато съм стигал литър, последните 1-2 упражнения са ми идвали супер тежки. Може би съм и свикнал от предишни спортове. Нито при плуване се пие вода по време на тренировка, нито когато тренирах муай-тай. Особено при спаринг не е яко да имаш 500мл вода в корема
Абсурдно е да изпия 1,5 литра за 40мин каквато и да е тренировка.

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Аз нямам такива проблеми, но може би зависи и от телосложението. Аз съм 1.90 м, 95 кг. Иначе за бойните спортове е определено така, но при фитнеса хидратацията си е много важна.
един съвет - по възможност пийте водата студена, без да я притопляте в устата.
това ускорява всмукването й от стомаха и съответно се постига по-бърза хидратация.
за високо интензивните тренировки
особено при клек или тяга е оптимално почивката между сериите да е 1 мин. дава голям естествен бууст на хормона на растежа и тестостерона.
като цяло моите наблюдения по залите са, че се тренира с много малка интензивност и има много лаф-муабет.
фитнесът е иззел функциите на бръснарницата от преди 100 години.
това ускорява всмукването й от стомаха и съответно се постига по-бърза хидратация.
за високо интензивните тренировки

особено при клек или тяга е оптимално почивката между сериите да е 1 мин. дава голям естествен бууст на хормона на растежа и тестостерона.
като цяло моите наблюдения по залите са, че се тренира с много малка интензивност и има много лаф-муабет.
фитнесът е иззел функциите на бръснарницата от преди 100 години.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Под "ефект" имам предвид, че си се възстановявам за същото време като и без ВСАА, имам си мускулна треска като прекаля и т.н. Пия максимум половин литър вода на малки глътки докато тренирам, иначе ми тежи. Лаф-паузи не правя. А за CLA+креатин?
Never mistake motion for action...
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Кретаин монохидрат отдавна го отказах доста натоварва бъбреците имайте го в предвид!
Пробвали ли сте Cellucor c4 доста ми го хвалят на последък.... И я кажете кой, къде тренира, че гледам доста колеги има във фитнеса където аз ходя.
Пулс флоримонт.
Пробвали ли сте Cellucor c4 доста ми го хвалят на последък.... И я кажете кой, къде тренира, че гледам доста колеги има във фитнеса където аз ходя.
Пулс флоримонт.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Дай поне едно доказателство, че натоварва бъбреците? Много ще ми е интересно да видя дори едно научно изследване, което доказва този мит и в най-малка степен. Ако си на хемодиализа или имаш някакво тежко бъбречно заболяване, то може да има отрицателен ефект, но при здрав човек няма никакви данни за подобни проблеми.