Препоръка за доверен сервиз на Армеец
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Препоръка за доверен сервиз на Армеец
Здравейте колеги. Предстои ми боядисване на 3 детайла на колата и трябва да избера доверен сервиз на Армеец. Досега съм ползвал Евел и бях доволен, но ми казаха, че в момента не работят с тях. За Овърдрайв не можело, защото правели само до 4 годишни коли, което е доста глупаво. Би трябвало да се определя от застрахователната оценка, а не от възрастта на колата. Аз съм застрахован на 35К, но явно не се класирам. Та, молбата ми е ако някой има впечатление от останалите сервизи, с които работят Армеец, ще съм много благодарен да го сподели, било то положително или отрицателно. Става въпрос за София, а тук може да видите списъка със сервизите - http://www.armeec.bg/wp-content/uploads ... 1.2013.pdf
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Re: Препоръка за доверен сервиз на Армеец
Anthony_J написа:Здравейте колеги. Предстои ми боядисване на 3 детайла на колата и трябва да избера доверен сервиз на Армеец. Досега съм ползвал Евел и бях доволен, но ми казаха, че в момента не работят с тях. За Овърдрайв не можело, защото правели само до 4 годишни коли, което е доста глупаво. Би трябвало да се определя от застрахователната оценка, а не от възрастта на колата. Аз съм застрахован на 35К, но явно не се класирам. Та, молбата ми е ако някой има впечатление от останалите сервизи, с които работят Армеец, ще съм много благодарен да го сподели, било то положително или отрицателно. Става въпрос за София, а тук може да видите списъка със сервизите - http://www.armeec.bg/wp-content/uploads ... 1.2013.pdf
Колега някъде пише ли го това в договора, че трябва колата ти да е до 4 годишна иначе не може да ползваш услугите на овърдрайв, ако не го пише можеш да го изискваш.... Какво те интересува теб че взимали скъпо!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Щях да напиша "Кори 69" обаче ги няма в списъка.
За Авто Тоци съм чувал добри отзиви
За Авто Тоци съм чувал добри отзиви

- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
Anthony_J написа:Здравейте колеги. Предстои ми боядисване на 3 детайла на колата и трябва да избера доверен сервиз на Армеец. Досега съм ползвал Евел и бях доволен, но ми казаха, че в момента не работят с тях. За Овърдрайв не можело, защото правели само до 4 годишни коли, което е доста глупаво. Би трябвало да се определя от застрахователната оценка, а не от възрастта на колата. Аз съм застрахован на 35К, но явно не се класирам. Та, молбата ми е ако някой има впечатление от останалите сервизи, с които работят Армеец, ще съм много благодарен да го сподели, било то положително или отрицателно. Става въпрос за София, а тук може да видите списъка със сервизите - http://www.armeec.bg/wp-content/uploads ... 1.2013.pdf
Колега, прочети за моите драми с Армеец. Няма никави 4 години! Къде го пише това в общите условия. Лъжат - смени си застрахователя. Много други ЗК работят с Оувърдеайв. Аз друг читав сервиз - освен официалните не знам да има. Навсякъде ти правят някакви мизерии.

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Четох я темата, но смяната на застрхователя не е опция в момента, защото щетата съм я завел и трябва да избера сервиз. Ще ги сменя през март.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Аз Армеец не мисля да ги сменям....... Завеждам си щетата,закарвам си колата в сервиз където аз искам,купувам си ОРИГИНАЛНИ части ,плащам навсякъде и им нося фактурите. След максимум 2 седмици парите са ми в сметката 

- bmw545i
- младши ентусиаст
-
Ilko Ivanov написа:Аз Армеец не мисля да ги сменям....... Завеждам си щетата,закарвам си колата в сервиз където аз искам,купувам си ОРИГИНАЛНИ части ,плащам навсякъде и им нося фактурите. След максимум 2 седмици парите са ми в сметката
И колегата и аз искаме в доверен сервиз по наш избор, ама както се вижда не се получава...

На друг колега от форума, му откраднаха колата и не му я изплащат!
Късмет с Армеец.

- daskaloff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 525d
става при Армеец със собствен сервиз - носиш им оферта от сервиза и ако те одобрят сумата - действаш...
За съжаление късно разбрах - но Армеец вече плащат на доверените си сервизи само труд и боя - а за резервните части са отговорни Армеец. Така се случи с моята кола и затова чаках 2 месеца задна броня..... и от приятел работещ в официален сервиз на друга марка ( които са доверен сервиз на Армеец) чух същото.
За съжаление късно разбрах - но Армеец вече плащат на доверените си сервизи само труд и боя - а за резервните части са отговорни Армеец. Така се случи с моята кола и затова чаках 2 месеца задна броня..... и от приятел работещ в официален сервиз на друга марка ( които са доверен сервиз на Армеец) чух същото.
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
daskaloff написа:става при Армеец със собствен сервиз - носиш им оферта от сервиза и ако те одобрят сумата - действаш...
Да, ама не одобряат сумата. Казват ти - тези са скъпи отиди при други. А другите не стават! Стотинка няма да им дам повече. Аз да не съм на пазара, за да се пазарим като цигани.
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Ilko Ivanov написа:Аз Армеец не мисля да ги сменям....... Завеждам си щетата,закарвам си колата в сервиз където аз искам,купувам си ОРИГИНАЛНИ части ,плащам навсякъде и им нося фактурите. След максимум 2 седмици парите са ми в сметката
+1

Аз също не съм имал проблем с изплащането на щетите. А и до сега не са ми отказвали да платят щета.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Колеги, темата е за препоръка на конкретен сервиз, а не ЗА / ПРОТИВ Армеец. Много ви моля за съдействие.
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
Anthony_J написа:Колеги, темата е за препоръка на конкретен сервиз, а не ЗА / ПРОТИВ Армеец. Много ви моля за съдействие.
Ами за това става въпрос. Аз съм в твоето положение. Прегледах обстойно всички сервизи и никой, според мен не става. Затова, взимаш каквото ти дадат по експертна оценка и отиваш в Оувърдрайв. В другите рискуваш да ти направят някоя мизерия.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
E, аз като гледам цените на Овърдрайв в сайт (400-700 лв за детайл), по-добре да си сменя колата. От Армеец ще ми дадат 100-150 лв. на детайл.
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
Anthony_J написа:E, аз като гледам цените на Овърдрайв в сайт (400-700 лв за детайл), по-добре да си сменя колата. От Армеец ще ми дадат 100-150 лв. на детайл.
Какво ти е за ремонт?
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3