Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
zavala написа:Моето не е с андроид, няма опция която да показва от борд компютъра. Доколкото знам и андроида няма показатели от борда, иначе за другото съм доволен не бави и сменя много бързо програмите. Преди няколко дена му добави и камера за задно виждане, супер екстра много добра видео картина и скала, сложих с нощно виждане по скапича но по добра. С вкарването на задната веднага на дисплея излиза картината без секунда забавяне.
Колега, можеш ли да дадеш линк към камерата, която си сложил

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
© написа:Забавяне няма и при Dynavin, която е с по-слаб процесор от тази, така че това го отхвърлете като недостатък. Проблеми има при загасянето не по нормалния начин - заспиване или рестарт, а чрез "спиране на тока" . На WinCE почти не се отразява, докато при андроид не е точно така. Такива устройства трябва да имат някаква вътрешна батерия, която да "приспива" устройството след махане на ключа. Колкото до гаранционна и след гаранционна поддръжка приемете, че такова нещо в Китай не съществува, да не се ядосвате после. Въпроса е да не се разваля
Абе като взехме да отваряме случаи в PP знаеш ли какво внимание обръщат

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
това е до 45-тия ден .. май...
иначе аз от ПП съм доста разочарован, не винаги обръщат внимание
даже съм решил въобще да не пазарувам извън ибей
иначе аз от ПП съм доста разочарован, не винаги обръщат внимание
даже съм решил въобще да не пазарувам извън ибей

- Maxmadness
- ентусиаст
-
Аз не съм имал проблем досега 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
zavala написа:stepoff написа:zavala написа:ka4i написа:Аз имам това от няколко месеца и съм много доволен : [urцl]http://www.erisin.com/erisin-es1046b-7-hd-car-dvd-player-gps-ipod-tv-bmw-3-e46-m3_p430.html[/url]
И аз от няколко месеца сам с това същото но по новият модел което е с цифрова телевизия и сам много доволен звука е на ниво, хваща 11 канала цифровата, навигасията е ,,i GO,, тя също работи перфектно.
Ако някои има желание да разглежда по обстойно да пише.
Би ли дал линк на точния модел?
ето линкът колега, аз го поръчах от тук, доставката по DHL е 40$![]()
http://www.erisin.com/erisin-es1146b1-b ... _p452.html
За колко. време пристигна?
Виждам че е от Германия и няма мито и други такси,нали?
Kolega, zavala,
Твоето не е с Андроид, а с Windows, доколкото мога да разбера от линка каква му е операционната система??? Мен ме интересува да е с Андроид, за да мога да си го магервам, както поискам. Например iGo e най-добрата навигация като визия и една от най-скапаните като POI и карти във free варианта, докато NAVIGON (или казано по-просто ГАРМИН) не е с толкова добра визия, но за сметка на това като навигация мисля, че е най-добрата възможна измежду всички, а аз съм тествал почти всички. Та бих искал да си кача на устройството НАВИГОН. Андроид е идеалната система за такова нещо!!!
Всъщност колеги, имате ли представа за устройствата с Андроид, доколкото мога да се ориентирам в сайта май шипнгът е само от Хонг Конг, не може ли да се поръчват от Европа, не ми се плащат мита и ДДСта, щото сигурно ще дойде повече от Дайнавина??? Някой може ли да помогне как ги намирате тези с доставака от Европа???
Мен лично ме интересува това http://www.erisin.com/erisin-es7212a-7- ... _p475.html
Обаче пише само Хонг Конг
Твоето не е с Андроид, а с Windows, доколкото мога да разбера от линка каква му е операционната система??? Мен ме интересува да е с Андроид, за да мога да си го магервам, както поискам. Например iGo e най-добрата навигация като визия и една от най-скапаните като POI и карти във free варианта, докато NAVIGON (или казано по-просто ГАРМИН) не е с толкова добра визия, но за сметка на това като навигация мисля, че е най-добрата възможна измежду всички, а аз съм тествал почти всички. Та бих искал да си кача на устройството НАВИГОН. Андроид е идеалната система за такова нещо!!!
Всъщност колеги, имате ли представа за устройствата с Андроид, доколкото мога да се ориентирам в сайта май шипнгът е само от Хонг Конг, не може ли да се поръчват от Европа, не ми се плащат мита и ДДСта, щото сигурно ще дойде повече от Дайнавина??? Някой може ли да помогне как ги намирате тези с доставака от Европа???
Мен лично ме интересува това http://www.erisin.com/erisin-es7212a-7- ... _p475.html
Обаче пише само Хонг Конг
Понеже се свързах с тях и реално намерих отговор на въпросите ми, пускам разговора с онлайн агента, защото информацията ще е полезна за всички, които се интересуват. Първоначално изпратих запитване, че се интересувам от модела с Андроид и, че не намирам доставка от Европа за Европа, за да не плащам ДДС и мито и после ето как протече разговора:
erisin-cheryl се включи в разговора.
erisin-cheryl 11:45:49 ч.
Hello, ES7212A not in UK and GE stock
But we can delivery for you by parcelforce, which send to UK first and then send from UK to you
you do not need pay any customs tax either, ok?
George Kuzov 11:47:27 ч.
yes, i dont want to pay tax and VAT here in Bulgaria... Haw can I do this?
erisin-cheryl 11:47:53 ч.
Wait a moment, I calculate the best price for you
George Kuzov 11:50:34 ч.
OK i'm waiting for you... and another question: How long is a delivery from Hong Kong to UK or GE and after that to Bulgaria?
erisin-cheryl 11:51:30 ч.
7-14 days
ES7212A: USD 424, all included, you do not need pay any customs tax, if ok, please inform your paypal email, we will send the paypal invoice to you to purchase
George Kuzov 12:00:54 ч.
ok, tanks a lot.. bye
erisin-cheryl 12:01:33 ч.
Any question, welcome to send the email to support@erisin.com
erisin-cheryl се включи в разговора.
erisin-cheryl 11:45:49 ч.
Hello, ES7212A not in UK and GE stock
But we can delivery for you by parcelforce, which send to UK first and then send from UK to you
you do not need pay any customs tax either, ok?
George Kuzov 11:47:27 ч.
yes, i dont want to pay tax and VAT here in Bulgaria... Haw can I do this?
erisin-cheryl 11:47:53 ч.
Wait a moment, I calculate the best price for you
George Kuzov 11:50:34 ч.
OK i'm waiting for you... and another question: How long is a delivery from Hong Kong to UK or GE and after that to Bulgaria?
erisin-cheryl 11:51:30 ч.
7-14 days
ES7212A: USD 424, all included, you do not need pay any customs tax, if ok, please inform your paypal email, we will send the paypal invoice to you to purchase
George Kuzov 12:00:54 ч.
ok, tanks a lot.. bye
erisin-cheryl 12:01:33 ч.
Any question, welcome to send the email to support@erisin.com
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Не съм съгласен с теб,че Игото има скапани пои.И на 2те може да се добавят по твой вкус.Не си уцелил на сборка явно.Ето ти един полезен линк за поита-може да си ги сваляш и за иго и за навигон:
http://poiplaza.com/index.php?p=search
Maркирай България и си сваляш каквото ти душа поиска
http://poiplaza.com/index.php?p=search
Maркирай България и си сваляш каквото ти душа поиска

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Колега Slitter... ако искаш може да поръчаме заедно 2 броя да удариш рамо че аз не съм наясно 

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- dir2cas
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е46 330d, E60 545i
Не видях да е пускано по-напред в темата, попаднах на една табличка, сравняваща осонвните параметри на най-популярните афтър мултимедийни системи (от 46fanatics e).
Тези у-ва на Erisin изглеждат доста интересни, явно са гъвкави и с шипинга.
п.с. ето я и оригиналната тема.
Тези у-ва на Erisin изглеждат доста интересни, явно са гъвкави и с шипинга.
п.с. ето я и оригиналната тема.
Последна промяна dir2cas на 06 Яну 2014, 14:41, променена общо 1 път
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
Maximilian-E46 написа:Колега Slitter... ако искаш може да поръчаме заедно 2 броя да удариш рамо че аз не съм наясно
И аз съм навит за групова поръчка,ако решите да поръчвате бройте и мен и драснете на лично

miroslav_r написа:Maximilian-E46 написа:Колега Slitter... ако искаш може да поръчаме заедно 2 броя да удариш рамо че аз не съм наясно
И аз съм навит за групова поръчка,ако решите да поръчвате бройте и мен и драснете на лично
Aми пичове, чакайте, че аз още се чуда кой модел точно, щото едини и другия си имат своите недостатъци и плюсове. Примерно са се опитвам да разбера този с Андроида дали към него има опция за камерата за задно виждане и телевизия, щото нещо ми убягва, а Андроид е по-добрата система определено, можеш сам да я експлатираш, както си решиш, а другия модел си има всичко, само дето е с остарялата платформа Win mobile 6.0, a тя просто е отвартителна. Тук за GPSa може да разчита човек само на iGo i TomTom, а аз тези въобще не ги харесвам. Просто съм свикнал на НАВИГОНА и мн държа на него. Просто съм в неква страшна дилема. Убеждавам се, че Dynavin-a поне на този етап е доста по-добър, хем има всичко, хем е с Андроид, ама и цената е х 2

- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
slitter написа:miroslav_r написа:Maximilian-E46 написа:Колега Slitter... ако искаш може да поръчаме заедно 2 броя да удариш рамо че аз не съм наясно
Aми пичове, чакайте, че аз още се чуда кой модел точно, щото едини и другия си имат своите недостатъци и плюсове. Примерно са се опитвам да разбера този с Андроида дали към него има опция за камерата за задно виждане и телевизия, щото нещо ми убягва, а Андроид е по-добрата система определено, можеш сам да я експлатираш, както си решиш, а другия модел си има всичко, само дето е с остарялата платформа Win mobile 6.0, a тя просто е отвартителна. Тук за GPSa може да разчита човек само на iGo i TomTom, а аз тези въобще не ги харесвам. Просто съм свикнал на НАВИГОНА и мн държа на него. Просто съм в неква страшна дилема. Убеждавам се, че Dynavin-a поне на този етап е доста по-добър, хем има всичко, хем е с Андроид, ама и цената е х 2Просто имам нужда да помисля кво да праа... Иначе тук за около 600 лв. всичко за мултимедия е просто чудесна цена!!!
Ако решиш нещо колега бихме се радвали да ни уведомиш и евентулно да направим групова поръчка

Няма проблем, разбира се! Просто да разрешим или поне аз вътрешните си противоречия, защото искам да имам всичко, от което имам нужда от една мултимедия. правя едно доуточнение, защото сега внимателно се зачетох в характеристиките на модела с Андроид. Всъщност са го направили хитро - хем е с Андроид, хем е с WinCE 6.0, т.е. работи с две операционни системи като и двете могат да работят поотделно или заедно. Тва е много добре. т.е. менюто, което са направили за WinCE като за автомобилна мултимедия е същото като на колегата по-горе + Андроид да си бачкаш на него. При това положение функцията за задна камера си я има описана като възможност. Така че този проблем е решен. Остава само Digital ТV функцията да се види ще може ли да я поддържа. Не е описана, не виждам и вход за антена... Ще им пиша отново и ще видим какво ще отговорят. Засега остава отворена, когато съм готов няма проблем за по-масова поръчка.