Каква максималн скорост сте развивали с вашите е90-ки
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Re: Каква максималн скорост сте развивали с вашите е90-ки
Добре, че не са всички хора като вас, че иначе щяхме да сме още по пещерите. 'Щото, разбираш ли, навън е опасно и може да стане еди к'во си. Нищо не доказваме - караме така, защото можем и защото ни носи някакво удоволствие, поне аз. Давай, колега, напълно свободен си да се опиташ да избиеш всички нас, дивите селяни, за дето караме по-бързо от теб. Баси, наистина българинът се смята за абсолютната нула - ако някой е по-богат от него е престъпник, ако е по-беден е мързелив/тъпанар, ако кара по-бързо е джигит, ако кара по-бавно е идиот и/или не може да кара. Живейте си живота и му се наслаждавайте, вместо постоянно да съдите другите и да се мъчите да ги вкарате в някакви рамки, които са приемливи за вас. Весели празници! 

- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
TsvetanVR написа:Добре, че не са всички хора като вас, че иначе щяхме да сме още по пещерите. 'Щото, разбираш ли, навън е опасно и може да стане еди к'во си. Нищо не доказваме - караме така, защото можем и защото ни носи някакво удоволствие, поне аз. Давай, колега, напълно свободен си да се опиташ да избиеш всички нас, дивите селяни, за дето караме по-бързо от теб. Баси, наистина българинът се смята за абсолютната нула - ако някой е по-богат от него е престъпник, ако е по-беден е мързелив/тъпанар, ако кара по-бързо е джигит, ако кара по-бавно е идиот и/или не може да кара. Живейте си живота и му се наслаждавайте, вместо постоянно да съдите другите и да се мъчите да ги вкарате в някакви рамки, които са приемливи за вас. Весели празници!
Грешно си ме разбрал за "дивите селяни". Аз също карам бързо, но не на ръба. А ако всички почнем да караме така?Не мисли толкова егоистично , не си на писта. Примери много може да ти дам за бели станали от такова каране, а лошото е че отсреща не оцеляват.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Намесвам се, не се "съдете", моля! Кой с колко карал - карал, по-добре си споделете какво се случва с колата при съответната скорост, как е повлиял пътя и други фактори, по какво се различават различните бмв-та, с които сте вдигали една и съща скорост, и т.н. Това беше причината да оставя темата, а не разправиите... Както написа колега по-горе, в 90% от случаите на катастрофи причина е пътят, а шофьорите не вземат под внимание лошото му състояние. Ако пътищата бяха по-добре, предоверяването на колите нямаше да е фатално толкова често. Просто полицаите удобно обръщат вината само към шофьорите. Причините ги знаем всички. ЧНГ!
Never mistake motion for action...
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
90e90e написа:bmw545i написа: Значи, спокойно можеш да смениш марката...
... мога да я сменя... а мога и да не я сменя... аз и сега се наслаждавам на 3 различни марки... /А класа на мерцедес за в града, тройката на БМВ за извънградско и за чукарите и екстремно-зимните условия - трилитрово терано на нисан/. Повярвай ми, че се кефя еднакво и на трите... Това е нещо като с една жена и 2 любовници... ама не баш...защото жените се недолюбват, а колите си ги паркирам една до друга безпроблемно...
Та така... и като си представя, че с тия 200 бих могъл за един миг да си изпусна късмета - ААААААААА, НЕ! ...Благодаря! Предпочитам да си се кефя по-дълго на живота, отколкото да си опърдя късмета...
А пък и колега(не говоря лично и директно), нека да подскажа само, че по-голямото зло е ако Не успееш да се пребиеш...понякога се оцелява... но...как и в какво състояние... тогава те зарязва приятелката(жената)... оставаш на ръцете на "най-близките"... колкото ги имаш... и си ставаш едно ГОЛЯМО БРЕМЕ... Трудно ще намираш причина поради която околните ти ще могат да ти се зарадват... Имам живи примери пред очите си, които не ми излизат от съзнанието... А замислял ли си се как се живее до подобен пострадал??? Хайде замисли се!!!
И след всичко казано пак искам да пожелая на ВСИЧКИ, най-лошото да не ви настига!!! Ама не карайте с 200 заради това!!!
За пример бих ти дал случилото се с Михаел Шумахер. Цял живот е състезател а едни ски му взеха всичко. Замисли се.
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Ти първо прочети над какво те е карал да се замислиш!
- niki_e90
- Потребител
-
- Кара: BMW 320xd F30
момчета несали всички ограничени от бордкомп-а до 250кмч
BMW трите букви за душата, BMW трите знака на съдбата
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
niki_e90 написа:момчета несали всички ограничени от бордкомп-а до 250кмч
Повечето са, но това ограничение може да се премахне.

- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90 LCI, 325TI e46
- Мечтае да кара: M140ix, 440ixGC, GT63S AMG, G63 AMG
Тъй като имам условията и възможността да карам по-бързо в смисъл че се намирам в така наречената "Германия" в която нямало инциденти и пътят бил по добър...Колкото и хубав да е пътят винаги има идиоти и пред теб и зад теб.Няма да говорим на път без ограничение как тир изпреварва друг тир 10 минути а ти приближаваш доста бързо.Това на страна.Лично скороста която съм тествал е 249-250 колата се държи доста добре по леките завои дори и със стоково окачване.Гумите са мишелин 225см/45/17(говорим за летните).Странното което забелязах е че при по висока скорост от 160-180 нагоре в купето вече не е тихо.Може би уплътненията са ми заминали но шума е почти сравним с леко отворен прозорец с 100 км в час.Колата е е90фейслифт 320д 184кс.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Колега тия скорости са доста невъзможни за твоята кола, която по книжка повече от 233 не вдига, http://www.autoevolution.com/cars/bmw-3 ... 6at-184-hp
то 3 литровите са ограничени на 250
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
5% е отклонението на километража при БМВ, което показва следната сметка в случая 233+5%=244,65км/ч на километража + малко превъзбуда = 250 

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Taruno написа:Колега тия скорости са доста невъзможни за твоята кола, която по книжка повече от 233 не вдига, http://www.autoevolution.com/cars/bmw-3 ... 6at-184-hp
те са ограничени ама не всички

Не съм изпреварил никой разбира се, все пак нямаме Аутобан, а и по мои налбюдения 90% от хората в БГ си нямат на идея как се кара на магистрала...Такива проби се правят без трафик...Тогава бях с PDF и stage 1 350/650. Сега без PDF-a и stage 2 360/710 е доста по-добре. 60НМ и 10 коня кой ти ги дава

ПС - отклонението на километража Е46 и на Е92 винаги ми е било между 6-7км/ч То е фиксирано от началото до края, не расте прогресивно както много хора се заблуждават.Е46 330Cd преди ремапа вдигаше 238 по GPS, а след това 253-254км/ч. Карам с радар-детектор Snooper S Zero, който си показва GPS скорост и във всеки един момент може да се сравни табло и реална скорост.
"Чемодан, вокзал, Москва"
- venci_nikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90
- Мечтае да кара: M
200 км/ч като не съм я настъпвал(не до края)
Малко офф : При отключване на дигиталния километраж мисля,че показва реалната скорост,защото имам отклонение и аз около 5-10 км/ч с показанията на килиметража.Ако бъркам ме поправете да не се заблуждавам
Малко офф : При отключване на дигиталния километраж мисля,че показва реалната скорост,защото имам отклонение и аз около 5-10 км/ч с показанията на килиметража.Ако бъркам ме поправете да не се заблуждавам

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Някъде бях чел, че може да се използва ГПС-а на колата и да показва по него скоростта. 

- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90 LCI, 325TI e46
- Мечтае да кара: M140ix, 440ixGC, GT63S AMG, G63 AMG
Taruno написа:Колега тия скорости са доста невъзможни за твоята кола, която по книжка повече от 233 не вдига, http://www.autoevolution.com/cars/bmw-3 ... 6at-184-hp
Колега възможно е да е така както казваш.Затова другият път като ходя до чехия ще ви добавя снимков материал как минава 233.
За колегите преди няколко месеца си отключих цифровият километраж.От скоро го ползвам доста и забелязах че има разлика стрелката е на 58км темпомата също е на 58 а на цифровият километраж скоростта е 54.
И въпрос как следите скоростта по навигацията.Моята навигация(професионал)не показва скорост или съм индианец?
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5