Съвет за Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
Re: Съвет за Е36
Conqueror написа:Колега ако търсиш семейна кола правилният избор е Е39 от е36 се качих на е39 разлика огромна возия комфорт особедно ако си намериш и нещо с повече екстри което съвсем нормално може да се побере в бюджета ти от 4000лв. Подръжката не е особедно скъпа зависи на какво попаднеш разбира се ако се случи на дарак оправия няма дали било е36 е34 е39 почват едни наливания и колата си остава вечно твоя защото няма как да вземеш кола за 3000 лв да вкараш още 4000 и накрая да и искаш 7000 при средна цена на модела 3500Като цяло сметките който правя по подръжката на е39 защото и бая приятели си накупиха 5ци е около 30% по скъпа от е36(говоря за простите бензинови шестаци вземеш ли си нафтъ автомат или в8- да ти е дълбок джоба) .Но намери си една 5ца за тест драйв с подобаващо ниво на оборудване (мулти волан колжа сензор дъжд) покарай и ще разбереш точно какво искам да ти кажа
![]()
Успех с попукпата и да се похвалиш.....
Като имаш впредвит че сега карам алфа 145 боксер 1.3 Е36 ще ми се стори рай и като возия и всичко:) въпроса сега е как да намеря читава кола? нов внос?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
То новия внос е на табела само. Залежават по майсторите, да ги изчукват и да им превъртат километрите и после нов внос. 72 годишна пенсионерка ходила само до близкия пазар и 1 път в годината до Баден-Баден с тая кола
Искаш ли гледана кола, вземи я от човек. От ентусиаст.

Искаш ли гледана кола, вземи я от човек. От ентусиаст.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Conqueror написа:.....
За всичко друго съм съгласен, ама не знам как ще намери Е39 в добро състояние с повечко екстри за 4000 лв.

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
gelermoto написа:въпроса сега е как да намеря читава кола?
Хвърляш боб, онче, бонче и която дойде

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11388404591897289&f1=details&slink=57nnnk
Ето ти една тупалка... на мен ми е много 2.8 откъм разход иначе я отнасях без да се замисля. Поздрави
Ето ти една тупалка... на мен ми е много 2.8 откъм разход иначе я отнасях без да се замисля. Поздрави

Да да супер е с тоя измит двигател
Ха познай след седмица две като я видиш пред блока какъв гьол ще има - от двг масло , хидравлично или антифриз 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
SvetlyoSvetlyo написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11388404591897289&f1=details&slink=57nnnk
Какво означава много ? 2.0 гори малко повече от 1.8, а 2.5/2.8 малко повече от 2.0.

Да не говорим, че моята 2.8ца в града ми гори точно колкото 1.8цата преди. 13/100.
Разликата е само на магистралата и тва че вече като настъпя и има някой...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
Възможно ли е гледайки годината и мотора на тази кола да е толкова евтина?
Честно казано предпочитам новият внос, че само ентусиасти...
За жалост рядко се намира изрядна Е36ица, която е карана в България. Не че няма, просто е наистина рядко.
А и... да, тук там изпадат Е36ици с голям мотор, на 160ина х.км. с преден собственик 30ти набор
Възможно е. Компакт + автомат...
За жалост рядко се намира изрядна Е36ица, която е карана в България. Не че няма, просто е наистина рядко.
А и... да, тук там изпадат Е36ици с голям мотор, на 160ина х.км. с преден собственик 30ти набор

Възможно е. Компакт + автомат...
- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
Възможно е. Компакт + автомат...[/quote]
Какво имаш впредвит?
Какво имаш впредвит?
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
don_gori написа:Да да супер е с тоя измит двигателХа познай след седмица две като я видиш пред блока какъв гьол ще има - от двг масло , хидравлично или антифриз
Бе незнам, не ги разбирам до толко, че само по снимка да преценя, че тече като лейка. Между другото гледам, че вече е продадена.

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
ogata написа:SvetlyoSvetlyo написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11388404591897289&f1=details&slink=57nnnk
Какво означава много ? 2.0 гори малко повече от 1.8, а 2.5/2.8 малко повече от 2.0.
Да не говорим, че моята 2.8ца в града ми гори точно колкото 1.8цата преди. 13/100.
Разликата е само на магистралата и тва че вече като настъпя и има някой...
Темата с разходите е толкова обширна, че няма смисъл да говорим за това. Всеки си прави сметка в крайна сметка кое го устройва и кое не.

- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Компакта определено не е най-семейната кола на света...
иначе едно комби или един седан ще ти легне идеално
Евтино ще дойде м43б18+ газ, но ще е по-слабичко от желаната от теб кола, макар че до 3та си върви наравно с ИС.
За мен оптимален вариант за семейно е36 е 323/328 комби
Разходите, изключае данъка няма да са по-различни от 320, така че помисли добре, успех!
иначе едно комби или един седан ще ти легне идеално

Евтино ще дойде м43б18+ газ, но ще е по-слабичко от желаната от теб кола, макар че до 3та си върви наравно с ИС.
За мен оптимален вариант за семейно е36 е 323/328 комби

Разходите, изключае данъка няма да са по-различни от 320, така че помисли добре, успех!
gelermoto написа:Възможно е. Компакт + автомат...
Какво имаш впредвит?
Не сме много хората, които харесват Е36 Компакт.
А почти никой не харесва Е36 автоматик.
Та в тази комбинация, предполагам не предизвиква много интерес.
Не се вманиачавайте много в измитите мотори. Лошо няма, някои не текат от никъде и си седят сухи.
А и да текне масло, голяма работа. 2-3 гарнитури на кръст, които се оправят без пари.
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4