Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Пробвай, тези добавки действат на всеки различно. Един пичага 10-11 клас в даскало от монохидрат качваше по 10кг (десет), ама 5кг на коремче
Като го спре, поне 3кг долу. За това мина на забранените за обсъждане
Аз пък никога не съм свалял след като кача от креатин
Сигурно и щото качвам по 3-5кг 

О взимам си го аз, но понеже го почнах по едно и също време с нов тип тренировка и се чудя на какво се дължат добрите резултати- на него или на тренировката. А може би на комбинацията от двете!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
и аз наскоро взимах креатин - креатинова матрица, имаше мн добър ефект и съм доволен щом качих 7 кила за 2 месеца
лошото беше че имаше гаден вкус на лемон ама го преодолях
Сега мисля да взимам някакъв гейнър..

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
Привет на всички фитнес маняци
от скоро пиша във форума, но с интерес следя темата почти от началото ѝ. Тренирам от 4 години и мисля че може да си бъдем полезни.
Сега взимам монохидрат на Оптимум (вече 4 кутии изпразних от него и съм супер доволен - и като водна задръжка, и като сила) и глутамин на Синтракс, но от него още мнение нямам, тъй като миналия ден пристигна. Много е ситен и се разтваря добре, ама аз направо в устата си го сипвам с лъжица
П.П. За хидрохлорида съм чувал само хубави работи, още е нов на пазара, но се комбинира много добре с аргинин и бета-аланин като pre-workout стак

Сега взимам монохидрат на Оптимум (вече 4 кутии изпразних от него и съм супер доволен - и като водна задръжка, и като сила) и глутамин на Синтракс, но от него още мнение нямам, тъй като миналия ден пристигна. Много е ситен и се разтваря добре, ама аз направо в устата си го сипвам с лъжица

П.П. За хидрохлорида съм чувал само хубави работи, още е нов на пазара, но се комбинира много добре с аргинин и бета-аланин като pre-workout стак

Пичове,бях си купил ей тоя глутамин http://www.silabg.com/bg/1996-MHP-Gluta ... -300g.html ама 1кг и един протеин,преди година и половина от щатите и го пиех докато бях на кораба....да ама глутамина не го изпих целия и стана време за прибиране и го смесих с малкото останало протеин и от тогава си седи в кутията на рафта в нас(вече година и нещо)
Сега ще започвам да тренирам малко,та се зачудих дали да не го изпия квото е останало 300-400грама
Възможно ли е да се натровя от тоя прах или да го пия смело
на кутийка в която са(а тя е от глутамина) пише годно до сеп 2014.
Сега ще започвам да тренирам малко,та се зачудих дали да не го изпия квото е останало 300-400грама

Възможно ли е да се натровя от тоя прах или да го пия смело

на кутийка в която са(а тя е от глутамина) пише годно до сеп 2014.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
100% се е развалил. Пробвай, ама рискуваш сериозно продрискване
Дори да не се продрискаш, според мен свойствата са изчезнали отдавна.

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Нищо му няма на протеина изпий си го спокойно.
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Здравейте анаболни колеги
Искам да попитам какво да правя вече с мене си, 3-4 месец стоя на едни килограми и туй то. Най-много да кача 1кг и нещо и после пак... Забил съм на 82кг и толкова. Смених програмата хапвам си добре и пак нищо. Чудя се, ако взема протеин дали ще кача малко. Приятели ми предлагаха да вземам Animal M stack, но колега от работата които е работил, като фитнес инструктор ми каза, че все още ми е рано. Какво мислите ? 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
От протеин не се качва маса каквато искаш. Хапвай стабилно ориз и картофи с месо и готово. Ако дневните ти нужди от протеин не се покриват от храната, тогава е оправдано да вземаш протеин.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
Spit-Fire написа:От протеин не се качва маса каквато искаш. Хапвай стабилно ориз и картофи с месо и готово. Ако дневните ти нужди от протеин не се покриват от храната, тогава е оправдано да вземаш протеин.
А какво мислиш за тази добавка Animal M Stack ?

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
А.Марчев написа:Spit-Fire написа:От протеин не се качва маса каквато искаш. Хапвай стабилно ориз и картофи с месо и готово. Ако дневните ти нужди от протеин не се покриват от храната, тогава е оправдано да вземаш протеин.
Че само с нея няма да има никаква файда.
По принцип това е добавка,която увеличава белтъчния синтез,нивото на тестостерона и бла-бла......и съответно обема на по чистата мускулна маса....и за да има някакъв ефект трябва стабилно количество протеин и аминокиселини.....демек за всичко ти трябват едни начални 220-250 лева за всичко,говорим за качествени нещица

Не те знам какво,колко и от кога тренираш,на колко си години.....ма M-Stack не е нищо особено като евентуални странични ефекти и резултати от неговия прием.
- w3s7
- Потребител
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
HackeD написа:TNT написа:Optimum nutrition Creatine powder monohydrate
http://www.krasivitela.com/universal-nu ... 500-g.html предполгам за този имаш в предвид, че и други хора ми го предложиха...
Колега разлика почти няма и 2те са с един и същи креатин (немския Creapure) ,просто едното е 600грама другото е 29лв.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
А.Марчев написа:Spit-Fire написа:От протеин не се качва маса каквато искаш. Хапвай стабилно ориз и картофи с месо и готово. Ако дневните ти нужди от протеин не се покриват от храната, тогава е оправдано да вземаш протеин.
Колеща защо не праснеш едни 500-600 грама креатин и малко да увеличиш храната да видиш как ще качиш килца

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- А.Марчев
- ентусиаст
-
Maximilian-E46 написа:А.Марчев написа:Spit-Fire написа:От протеин не се качва маса каквато искаш. Хапвай стабилно ориз и картофи с месо и готово. Ако дневните ти нужди от протеин не се покриват от храната, тогава е оправдано да вземаш протеин.
Колеща защо не праснеш едни 500-600 грама креатин и малко да увеличиш храната да видиш как ще качиш килца
Чак толкова не желая, колкото повече по-чисто да става всичко. Иначе за протеина се чудя харесал съм си един, но ще видим, а за АНимала ще почакам. До колкото колегата тренирам 1 година и половина и март ще правя 20 години.

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Аз от скромния ми опит с креатин мога да кажа, че качих 4-5кг, но определено не само чиста ММ. Така че си помисли ако почваш да го пиеш.