ключалката не отваря багажника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ключалката не отваря багажника
здравейте
седан е36 '92 не се отваря багажника с ключ. иначе ключалката върти, и вкл/изкл централното заключване, но нещо не захапва да отвори самия багажник
на някой ключар ли да я закарам? или направо в някой сервиз...
седан е36 '92 не се отваря багажника с ключ. иначе ключалката върти, и вкл/изкл централното заключване, но нещо не захапва да отвори самия багажник
на някой ключар ли да я закарам? или направо в някой сервиз...
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: ключалката не отваря багажника
Гаден проблем и при мен се случи, ако ти се свалят задните седалки ги свали или през дупката зад подалкътника бръкни с гедория и развии двата бола, които държат бравата за самия багажник колкото да го отвориш и после разглоби и бравата от капака на багажника и го отнеси на ключар да го оправи 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
- BMW 645ci
- Потребител
-
- Кара: E34 520i
- Мечтае да кара: BMW M Power
red_bull92 написа:Гаден проблем и при мен се случи, ако ти се свалят задните седалки ги свали или през дупката зад подалкътника бръкни с гедория и развии двата бола, които държат бравата за самия багажник колкото да го отвориш и после разглоби и бравата от капака на багажника и го отнеси на ключар да го оправи
Според мен това е правилният начин, за решаване на проблема, ако колегата има ски сак. И на мен ми се беше случило същото преди време. Понеже цялата концепция на заключващия механизъм, включва едни метални лостчета, чрез които се отваря багажника, е възможно да се е откачило някое (най-вероятно това, което свързва горната ключалка с долната). Аз отворих багажника, след като си промуших ръката през дупката на подлакътника (ски сак) и развих двата болта, които държат планката, закрепена на самата кола (както е обяснил колегата по-горе). Малко кофти се работи на това място, защото си е неудобно и трябват дълги ръце, но става с малко чупки. Успех на колегата.

благодаря много за отговорите, ще опитам през задната седалка
то при това положение ключар изобщо ще може ли да свърши работа - щом проблема не е във външната част на ключалката, той също би трябвало да мине "из отзад"...
то при това положение ключар изобщо ще може ли да свърши работа - щом проблема не е във външната част на ключалката, той също би трябвало да мине "из отзад"...
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
robbiewww написа:благодаря много за отговорите, ще опитам през задната седалка
Отиваш до Бриколаж, Прантикер - във всички има ключарско ателие. Казваш им какъв е проблема, казват ти цена ... .

7 мнения
• Страница 1 от 1