DIY добавяне на бутон за борд компютър
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: DIY добавяне на бутон за борд компютър
serpentiny написа:Здравейте, колеги,
малко да съживя тематас един въпрос. Имам въпрос относно BMW E46 compact 320td 2002 год., дали е с борд компютър и как да проверя това, при положение, че няма лост с бутон за БК? Защото като чета тук е само въпрос на смяна на лоста и активиране на фукцията, но преди да давам излишни пари за лост да проверя.
Всички е46-ци го имат само се сменя лоста или ако искаш пробиваш лоста и правиш мунинг като монтираш допълнителен бутон и след това се отключва финкцията в таблото и си готов.
Не го мисли, а действай тези лостчета станаха евтини най-добре си вземи оригинално да си стане всичко като хората.
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Re:
pazokolarov написа:.................. До колкото разбрах от Дарукар, има вероятност самото табло да не може да показва тази функция (БК), но не можах да схвана точно защо.
Ако таблото е с двете врътки -не трябва да има проблеми.
А в това горното има ли нещо вярно или е някава измислица на Дарукар?
- oci
- старши ентусиаст
-
Re: Re:
hrpopov217 написа:pazokolarov написа:.................. До колкото разбрах от Дарукар, има вероятност самото табло да не може да показва тази функция (БК), но не можах да схвана точно защо.
Ако таблото е с двете врътки -не трябва да има проблеми.
А в това горното има ли нещо вярно или е някава измислица на Дарукар?
То е46 няма табло с една врътка.
Не само е измислица а по-голяма глупост от тази НЯМА и ако наистина е излязла от Дару кар, което честно казано няма да ме учуди просто не знам там как назначават хората сигурно искат да познават само колите по емблемите

- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Колеги, и все пак не видях някъде обяснено как да си сменя лостчето за мигачите. как да сваля корите под волана(и зали така ще стане?).
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- oci
- старши ентусиаст
-
abracadabra написа:Колеги, и все пак не видях някъде обяснено как да си сменя лостчето за мигачите. как да сваля корите под волана(и зали така ще стане?).
Става колега лично аз съм го правил поне 50 пъти сигурно

Сваляш волана, корите отдолу и отгоре,след това махаш лентовия кабел той е хванат към кормилната конзола с четири торса и откачаш лостчето от него.
След това по обратния път сглобяваш и го активираш.
Работа за 15 мин
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Справих се. А, има ли някой на представа старото дали има някаква цена(в смисъл някой да си го ремонтира). щото не се гаси мигач(левия или десния...-както го оставиш, другите неща работят).
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3