Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Политическа.

Мнение от acer » 28 Дек 2013, 13:18

ти да не си бареков 2 или шамара че ще ни насаждаш какво да мислим и какво да ни интересува?
като не те вълнува ситуацията в страната х-са горе, никой не те кара да пишеш тук нали?! или пък те карат от позитано 20?ако има някой платен тука тва си ти, тук си от 3 месеца, аз от 6 години и имам десетки теми пуснати.

+ тва който ме познава знае че генерално мразя бсп и където мога ги наливам, ако ще 10 млрд да ми предлагат не ги искам, пак ще си ги мразя. ако върнат член 1-ви, ще съм първия в някой лагер, ама кво да направя не мога да си кривя душата.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 28 Дек 2013, 13:25

изгледайте филма.
вижте що за измет ни управлява от 1944 насам.
вижте как похватите са си все същите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 28 Дек 2013, 15:51

acer написа: който ме познава знае че генерално мразя бсп и където мога ги наливам, ако ще 10 млрд да ми предлагат не ги искам, пак ще си ги мразя. ако върнат член 1-ви, ще съм първия в някой лагер, ама кво да направя не мога да си кривя душата.

Едва ли има в тоя форум, чак толкова хора, който истински да вярват в комунягите...проблема е в бясната физкултурническа агитация дето си предприел, ако си погледнеш постовете отстрани, точно като на платена писарушка изглеждат :lol:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Политическа.

Мнение от steeN » 28 Дек 2013, 16:13

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:28, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 28 Дек 2013, 16:18

какво ми има на местожителството?По-долно е от твоето задокеанско ли??????
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Политическа.

Мнение от steeN » 28 Дек 2013, 16:19

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:29, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

Аватар

Мнение от rosendaal » 28 Дек 2013, 16:33

Добре.
Аз не мога да усетя още за 11 години коренните различия в региона БеНеЛюкс,Долна Саксония-Вестфалия,Лимбург и Ноордбрабанта добре че ти от другия край на света ми ги уточни.
Първо тук много партии не са на партийна а на езикова основа и второ политиката на целия регион който ти описах по-скоро се доближава до социализъм като отношение към общите блага в дадено населено място,в остър противовес с личните права на всеки в същото време и неприкосновеност на личността /а не само на човека,ако може да видиш разликата/.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 28 Дек 2013, 17:02

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:29, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от rosendaal » 28 Дек 2013, 17:18

Аз ли-аз не мога да предлагам.Нито съм обществена фигура нито имам призванието да бъда.
Затова и не агитирам в подобни теми,затова и на друго място съм намерил среда.
Едни хора са приспособими и реалисти,други цял живот искат някаква утопия и проповядват чужди теории завоалирани като партийни общи каузи.
Запомнете едни думи,не от мен а от Оруел: „Изборът за човечеството е между свобода и щастие и за по-голямата част от човечеството, щастието е по-добре.“

Който разбрал разбрал.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 28 Дек 2013, 17:26

hell's angel написа:
acer написа: който ме познава знае че генерално мразя бсп и където мога ги наливам, ако ще 10 млрд да ми предлагат не ги искам, пак ще си ги мразя. ако върнат член 1-ви, ще съм първия в някой лагер, ама кво да направя не мога да си кривя душата.

Едва ли има в тоя форум, чак толкова хора, който истински да вярват в комунягите...проблема е в бясната физкултурническа агитация дето си предприел, ако си погледнеш постовете отстрани, точно като на платена писарушка изглеждат :lol:

не, просто не влизам в матрицата, които се опитват да наложат мишо шамара, платените журналисит, медиите на пеевски като уж народно общоприети, че герб били зло, мафия и прочие. в същите медии тиражират, че не били истинско дясно, че били популисти, опорни точки, кризи с боклука и така до безкрай.

аз пък казвам че всичко това е пропаганда, щот Борисов ако беше с тях, никога нямаше да спре Белене, Бургас-Александропулис и южен поток.
и пропагандата е на такова високо ниво, че всяка втора дума от бсп е лъжа, дори от лидера на ПЕС вика "400 хил.безработни, 100хил.затворени фирми".. само че по негово време при Бума на икономиката безработните бяха 340 хил и впоследствие на кризата станаха 400 хил, т.е 60 хил безработни, другото е пререгистрираните фирми.

аз не защитавам герб, защитавам истината, която диви селяни и мафиоти се опитват да я изкривят. избройте по какъв начин герб са попречели развитието на държавата? щот аз казвам че те са истинското дясно и по-добро правителство не сме имали, въпреки всички поставени лица вътре. да не говорим че няма по-способни в момента, които да отстранят дпс и бсп, за тва и ги защитавам.. както бих защитавал всеки друг, който ни гарантира избавата от тая напаст червена.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 28 Дек 2013, 17:39

acer написа:
да искат се действия, но гражданското общество се заражда активно от 2009-та и все повече узрява и узрява ;) в момента ако има референдум кои партии трябва да бъдат забранени дпс и бсп ще бъдат забранени на 100%, ако бсп/дпс продължат така не е изключено хората да го поискат.

За пореден път си наивен дано не се обидиш... Така ше стане на тоя референдум ако го проведат межу тия протестиращите пред парламента и няколко стотин хиляди работещи. Забравяш ,че тая държава е 70% пенсионери и хора от етноса които познай как ше гласуват на референдума..
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Потребител
Аватар
Кара: BMW 528xi F10
Мечтае да кара: БМВ 999 ХI T-POWER

Мнение от BMW_F10_528_XI » 28 Дек 2013, 22:12

BMW_RIDER написа:
acer написа:
да искат се действия, но гражданското общество се заражда активно от 2009-та и все повече узрява и узрява ;) в момента ако има референдум кои партии трябва да бъдат забранени дпс и бсп ще бъдат забранени на 100%, ако бсп/дпс продължат така не е изключено хората да го поискат.

За пореден път си наивен дано не се обидиш... Така ше стане на тоя референдум ако го проведат межу тия протестиращите пред парламента и няколко стотин хиляди работещи. Забравяш ,че тая държава е 70% пенсионери и хора от етноса които познай как ше гласуват на референдума..

Дано не ми се обидиш обаче единствения наивник който аз виждам си ти!Или ти забравяш за избирателната активност през последните години и за другите над 50% които не излизат да гласуват дали на референдум или на избори.Те в каква посока са?Защото ги знаем избирателите на БСП и ДПС,че са под строй и те до смърт ще си гласуват за тях ако щеш референдума да е за отказ от ЕС и пресъединяването на България към митническия съюз,както беше и референдума за Белене!Според теб какви ще са резултатите ако изборите са задължителни и референдумите? :mhihi: Още ли вярваш,че БСП и ДПС ще са в властта или само ще им виси сопола?!?Колко процента от тия пенсионери са поклонници на комунизма?Не бяха ли пак ГЕРБ със най- много гласове кеде бяха тия твоите 70% пенсионери и хора от етноса?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 29 Дек 2013, 1:52

ГЕРБ са далеч от политическото "дясно"... По-скоро- център-популизъм. И нека не бъркаме "дясното" с анти-комунизъм. Двете нямат НИЩО общо. Първото е идеология за държавен-обществен строй, а второто- доказано престъпно движение- взимащо власт с револцюции и насилие.

старши ентусиаст
Аватар

Политическа.

Мнение от steeN » 29 Дек 2013, 5:47

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:30, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 29 Дек 2013, 16:51

exotique написа:

в Германия след хитлер една дясна партия е управлявала 20г, докато се стабилизират и чак тогава са се родили нови леви, зелени, пембяни.. това не ги прави престъпно движение, а нужното хапче за стабилизация.

иначе щеше да е добре ако ГЕРБ са център, баланса му е майката на всичко, ама те се направиха на по-католици от папата и пренавиха гайките, това е една от сериозните им грешки. можеха спокойно да теглят до 3 млрд кредит, 2 да ги вкарат във фонд за стартиращи фирми или допълнително субсидия за дребните земеделци, другият 1 млрд за майките и така.. те на бабите така ли иначе им ги бяха увеличили бсп с 4 млрд от 2009 до 2013 ама сметката за герб :lol:бях чул че дянков е готвил да се тегли кредит, да ги раздадат за великден, ама "другите начини" на станишев ги изненадаха.

иначе колегата е прав, че по-десни не сне имали, няма правителство което да е теглило по-малко пари.. другото е пак пералнята на дпс-пеевски, че били фалшиво дясно. фалшивото дясно е костов и реформаторският блок, само ги вижте кои пребоядисани комунисти са там. а най-интересното е че уж са "десни", а плюят само по герб, за дпс-бсп-атака почти нищоо, е па да са толкова елементари??!
дори не могат да лъжат както трябва, да се учат от Сидер-Ага, затваряше джамии, най-големият враг на дпс, наричаше сергей ГЕЙ, днеска му дреме излъга всички и си пуши пурите в Куба. серголет-а, лидер на ПЕС пък иска от Радан-чо, който претендира да членува в енп, да не се обединява с герб, в същото време ЕНП казаха че казват "чао" на всички партии, които са против герб.. ахахха тва минава за сценарии на филм, но поне всички си показаха лицата и хората си правят изводи.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата