Вече не просто потребител, а член! :)

7-ма серия ('02 - '09)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW e65 745i
Мечтае да кара: хората да бъдат по-добри...

Вече не просто потребител, а член! :)

Мнение от Wardog » 12 Дек 2013, 10:22

Здравейте,

няма да изпадам в подробности... ще кажа само, че успях да намеря колата, която като видях на снимки казах - "Това е моята кола", а като се качих (макар и току-що свалена от автовоза - мръсна и прашасала) казах "Купувам я!" :)

1.jpg

11.jpg

111.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Re: Вече не просто потребител, а член! :)

Мнение от asasin18 » 12 Дек 2013, 16:36

джантите изглеждат хубави :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 12 Дек 2013, 16:44

Има си тема за подобни представяния - viewtopic.php?f=124&t=213850
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

Потребител
Аватар

Мнение от Wardog » 12 Дек 2013, 20:53

Много се извинявам! Ако модераторите преценят нека я изтрият.

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 22 Дек 2013, 0:54

Завиждам му на ентусиазма.Дано не угасне след проблемите.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 22 Дек 2013, 1:15

body написа:Завиждам му на ентусиазма.Дано не угасне след проблемите.

И аз му завиждам как я е купил :mhihi: Дано да няма проблеми :yes:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Wardog » 22 Дек 2013, 10:44

Да, определено съм ентусиазиран... колата ми харесва МНОГО! Дълго време четох и избирах марката и модела. Честно казано всички автомобили, на които се бях спрял имат проблеми - я с електроника, я с въздушно окачване, я с нещо друго... като цяло се бях спрял на няколко марки и модели и чаках да намеря читав екземпляр от някоя от тях... В крайна сметка се сдобих с въпросната 7ца... дали ще съжалявам за избора си - надявам се не, но ще разбера в последствие :)

И все пак - кои са нещата които могат да ме накарат да съжаля, според Вас?

Аватар

Мнение от body » 22 Дек 2013, 23:28

Най важното според мен ще дойде от ритъма ти на живот.От там тръгва решението за раздялата с лимузините.Предполагам имате познати които от S-класа са минали на Е-класа и от 7-ца на 5-ца,та дори и 3-ка.Аз имам много такива примери.Съвсем пресен един съсед който е безработен,но наскоро си взел S320CDI 2002-ра.Почти не я кара,а освен това още е със 19-ки летни гуми.Ама как да не я купи като ги има парите на момента.Веселото идва после.С гаджето ходят само на Мол-че.Скоро ще видя S-ката в Мобиле с гриф "ИЗГОДНО".Сега поне с новата цяла магистрала до морето,инвестицията е малко по оправдана.Ковеш на 160 пилота и намаляваш само на тунела.Молиш се само да няма полиция на местата с ограничения 120, там където пътя е на вълни.Аз лично пътувам София-Пловдив-София веднъж седмично.София-Варна-София веднъж месечно.София-Бургас-София само сезонно от първата седмица на Юни до средата на Септември като ходя на ваканции и уикенди.Някъде около 8-12 пъти за сезона.И пак не ми се струва оправдано да карам 7-ца.Иначе много ми харесват.
Какви коли си карал досега?

Потребител
Аватар

Мнение от Wardog » 23 Дек 2013, 7:52

Досега съм карал малки коли, предимно среден клас... преди (може би) около година реших, че искам голяма кола и така с течение на времето си купих. Аз предимно карам в града... рядко излизам извън София и като цяло не карам много - ежедневието ми е достатъчно заето, за да се возя нагоре-надолу... по стечение на обстоятелствата и карам в интервалите, когато задръстванията или не са започнали или са свършили, така че като цяло притесненията за горивото остават на заден план. Знам, че по колата има доста модули и цената на всеки започва от 1000лв, знам че скоростите не са най-здравите на света и охладителната система си има своите кусури, но както вече казах - гледах доста марки и модели и всеки един от тях е съпътстван с неговите си проблеми. Гледах колата да е максимално запазена и гледана... надявам се да се грижим добре един за друг и да сме доволни :)

Аватар

Мнение от body » 23 Дек 2013, 13:05

С кой двигател е?Как се държи засега,тествал ли си я на ускорение,на крайна скорост.Какви пари си дал за нея?

Потребител
Аватар

Мнение от Wardog » 23 Дек 2013, 13:46

N62B44... още не съм я карал кой знае колко, защото имаше да се правят разни неща по нея и не съм си я взел от сервиза :( Оставих я за обслужване и малко ремонт. Карах я до КАТ, на маркировка, до сервиза... общо взето има-няма 50км. За тези километри мога да кажа, че колата се държи много добре, кара се невероятно лесно и също с толкова невероятно удоволствие. Като изключим детските болежки, от които я лекуват в момента колата е много запазена и гледана... дори смея да твърдя, че в сервиза бяха учудени :) Нямам търпение да си я взема и да й се порадвам малко... за ускорение - ускорява доволно, но предполагам и това зависи от какво слизаш за да се качиш на 745.

Доволен съм, защото е точно тази кола, която исках... има всичко, което исках да има, в цвета който исках и..... накратко - това е моята Кола! Все едно са ми я сглобили по поръчка :)

Аватар

Мнение от body » 23 Дек 2013, 13:59

Един колега продаваше такава за 11999,да не си купил нея?

Потребител
Аватар

Мнение от Wardog » 23 Дек 2013, 14:29

Не... моята я свалих от автовоза от Австрия, не е тукашна

Аватар

Мнение от body » 23 Дек 2013, 15:50

Кажи какви са дреболиите и има ли смисъл да ги правиш?С нови части ли?Във Враца има мнго неща за БМВ-та,но винаги с оппция за преглед.Давай адрес на сервиз директно.Е,освен ако не си решил да караш колата още 5 години.Тогава със сигурност това което сменяш пак ще се развали.

Потребител
Аватар

Мнение от Wardog » 23 Дек 2013, 18:31

Попринцип купих колата с идеята да я карам между 3 и 5г... харесва ми и ще се возя. Е... разбира се, ако й се нарадвам бързо или изпадне някоя друга кола такъв клас, но по-нова може и да я сменя, но за сега идеята е да се кара :) Нещата, които сменям като ремонт са - 2 спукани водни маркуча, един изгорял баласт на ксенон, и прословутият проблем с водната тръба... по обслужването - масла, филтри, накладки... всичко ново е купувано ново.

Следваща

Назад към Е65/E66