Армеец или Алианц за Каско?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Армеец или Алианц за Каско?

Мнение от a1n » 19 Дек 2013, 15:06

Bexim написа:E** си, чета темата и направо мисля да си продавам колата...
То бива бананова република, ама чак пък толкова.. За 20 бона ще те направят луд.. :censored:
Изроди мръсни!!!
Успех колеги, дано ги оборите! :yes:

:banghead: така е колега, исипваш им 2000 лева на година и в крайна сметка пак ти си пре*бания и не се знае знае ли се. И аз съм с един ключ и само с фабрична аларма, да ходя ли да поискъм клауза или нещо такова? Има ли колега застраховател да поясни?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, Е90 320d LCI
Мечтае да кара: M4
Детайли за колата: MPPSK

Мнение от bangelov » 19 Дек 2013, 17:41

Аз имам следното в моя протокол за маркиране към Армеец. Дали е достатъчно да пише само фабрична на полето за аларма или трябва да пише, че има и звуков сигнал ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 G05

Мнение от rafa224 » 19 Дек 2013, 18:12

"ФАБРИЧНА" не е достатъчно. Това е уловката. Ще погледна при мен как са отразили. Трябва да пише, че има звукова сигнализация или, че е изправна, нещо от рода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530 XD

Мнение от bordo_77 » 19 Дек 2013, 18:26

Каквото и да пише все тая, просто чукайте на дърво :). Ако сте напълно изрядни ще ви кажат че изплащат ако инцидента е станал само при пълнолуние :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530xd

Мнение от teto » 19 Дек 2013, 19:18

И на мене ми пише същото ,че е фабрична,а къде се отразява броя на ключовете?

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 19 Дек 2013, 21:58

На какви ли не глупости човек може да се нагледа тук.Параноята е пълна.Я ми кажете първо що си правите каско там и второ има ли з.к. която е платила повече кражби или е открила повече отнети коли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 19 Дек 2013, 22:27

Говореше се че лев инс си държът отблизо крадците. Хамстера държи монопола върху устройствата за дублиране на ключ и задължава джамбазите да купуват от него не от нета и да му се отчитат. От там си правя извода, че там шанса да ти върнат колата е по голям. Самия аз от години смених бул инс с Дзи и съм доволен от към щети.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 20 Дек 2013, 11:14

Всеки застраховател се стреми да плаща колкото се може по-малко обезщетения, но не е нормално да правят подобни цигании.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 20 Дек 2013, 14:53

На моя протокол от армеец пише фабрична-действаща,специално човека на маркировката я пробва дали свири и добави това "действаща"...а на баща ми на мерцедес 2008 година го накараха да отиде да сложи допълнителна аларма,коята да свири и след това му сложиха печат че е сложил друга действаща аларма...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 G05

Мнение от rafa224 » 20 Дек 2013, 15:13

choio написа:На моя протокол от армеец пише фабрична-действаща,специално човека на маркировката я пробва дали свири и добави това "действаща"...а на баща ми на мерцедес 2008 година го накараха да отиде да сложи допълнителна аларма,коята да свири и след това му сложиха печат че е сложил друга действаща аларма...

да това е необходимо да пише и аз погледнах моята полица. Изрично ме беше предупредил застрахователя за това. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bordo_77 » 21 Дек 2013, 1:54

За колеги които си мислят че са защитени напълно или са застраховали автомобила си в правилната застрахователна компания, тази тема е излишна. По добре е да не взимат участие според мен. Тук обсъждаме определени ЗК, и не е нужно да се подхожда иронично. Мисля че целта на този форум преди всичко е взаимопомощ. Не е нужно да обясняваме защо сме се застраховали в опредена ЗК и да правим статистика, а да излагаме фактите с цел да се предпазим в бъдеще.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 21 Дек 2013, 10:58

Аз оставам с впечатлението, че само Алианц стават. Някой има ли недоволен от тях?
Tool - Fear Inoculum

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 21 Дек 2013, 12:16

bordo_77 написа:За колеги които си мислят че са защитени напълно или са застраховали автомобила си в правилната застрахователна компания, тази тема е излишна. По добре е да не взимат участие според мен. Тук обсъждаме определени ЗК, и не е нужно да се подхожда иронично. Мисля че целта на този форум преди всичко е взаимопомощ. Не е нужно да обясняваме защо сме се застраховали в опредена ЗК и да правим статистика, а да излагаме фактите с цел да се предпазим в бъдеще.

Добре ,а със съвети от рода помагаме ли си?
"Каквото и да пише все тая, просто чукайте на дърво . Ако сте напълно изрядни ще ви кажат че изплащат ако инцидента е станал само при пълнолуние "
Явно визираш мен затова си позволявам това лирично отклонение.
Във форума има доста младежи които приемат всяко изказване за чиста монета.Сигурно някой и тапи са си сложили вече на ключалките и после ще питат как да вляза в автомобила че не ми работи централното.
Между другото не видях някой да е изложил факти .Свободни излияния да и така е правилно но без да се визират определени компании.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 545i
Детайли за колата: E 60

Мнение от bmw545i » 21 Дек 2013, 13:04

memorex написа:
bordo_77 написа:За колеги които си мислят че са защитени напълно или са застраховали автомобила си в правилната застрахователна компания, тази тема е излишна. По добре е да не взимат участие според мен. Тук обсъждаме определени ЗК, и не е нужно да се подхожда иронично. Мисля че целта на този форум преди всичко е взаимопомощ. Не е нужно да обясняваме защо сме се застраховали в опредена ЗК и да правим статистика, а да излагаме фактите с цел да се предпазим в бъдеще.

Добре ,а със съвети от рода помагаме ли си?
"Каквото и да пише все тая, просто чукайте на дърво . Ако сте напълно изрядни ще ви кажат че изплащат ако инцидента е станал само при пълнолуние "
Явно визираш мен затова си позволявам това лирично отклонение.
Във форума има доста младежи които приемат всяко изказване за чиста монета.Сигурно някой и тапи са си сложили вече на ключалките и после ще питат как да вляза в автомобила че не ми работи централното.
Между другото не видях някой да е изложил факти .Свободни излияния да и така е правилно но без да се визират определени компании.

Ти да не работиш в някоя ЗК ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bordo_77 » 21 Дек 2013, 13:06

За тези които не долавят целта на тази тема, тук обсъждаме определена ЗК която е нелоялна към клиентите си. Ако ще обсъждаме друго може да отворим тема "тапи за ключалки" или "как да не развалим централното". Какъв по голям факт от това че при настъпване на застрахователно събитие, същата прави всичко възможно да не плаща обезщетение.
Последна промяна bordo_77 на 21 Дек 2013, 13:12, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61