Двутактово масло в дизел - пробвали ли сте?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Двутактово масло в дизел - пробвали ли сте?
188000 км навърятяни от мене само чист дизел без добавки без масло и несмятам да слагам
Sent from my iPhone using Tapatalk
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
От както слагам -"TDA Castrol" съм доволен.По тих е мотора и не мирише на гадно от ауспуха.Когато не сложа от добавката намирам разлика!
Като изразходвам TDA ще пробвам и други добавки.Колата е карам и на къси и на дълги разстояния....има дни и не я карам въобще (служебна я замества)
П.П.Преди години карах бензинова кола (пак БМВ),която си докарах на собствен ход от Германия.Минах през Румъния и зареждах там гориво без да усетя разлика с немското и австрийското.В БГ заредих на Лукойла в Русе и веднага се смени шума на двигателя и колата стана една идея по-мудна и дразнеща....
Като изразходвам TDA ще пробвам и други добавки.Колата е карам и на къси и на дълги разстояния....има дни и не я карам въобще (служебна я замества)
П.П.Преди години карах бензинова кола (пак БМВ),която си докарах на собствен ход от Германия.Минах през Румъния и зареждах там гориво без да усетя разлика с немското и австрийското.В БГ заредих на Лукойла в Русе и веднага се смени шума на двигателя и колата стана една идея по-мудна и дразнеща....
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Помня, че преди БМВ пишеха в книжката за експлоатация да не се използват никакви добавки в маслото и горивото. Нямам идея дали сега е така и защо го казват.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Anthony_J написа:Помня, че преди БМВ пишеха в книжката за експлоатация да не се използват никакви добавки в маслото и горивото. Нямам идея дали сега е така и защо го казват.
Едва ли ще да са имали впредвид наща бананова република.
Как ги намирате тези карам е60 3.0 д от 2008 г аз съм и врътнал 190 х приблизително никога несъм слагал добавки само чист дизел никакви проблеми .
Какви разлики намирате незнам .
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
genchoe60 написа:Как ги намирате тези карам е60 3.0 д от 2008 г аз съм и врътнал 190 х приблизително никога несъм слагал добавки само чист дизел никакви проблеми .
Ако не си слагал добавка няма как да направиш сравнение.
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
Anthony_J написа:Помня, че преди БМВ пишеха в книжката за експлоатация да не се използват никакви добавки в маслото и горивото. Нямам идея дали сега е така и защо го казват.
Ако не се лъжа става въпрос само за маслото, обаче.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3