загуба на антифриз

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 23 Авг 2006, 22:43

оффтопик:
админа, ограничи размера на аватара на макс 130 на 100 пиксела примерно (има го в админ опциите), че виж го ентусиаста с предния пост как размества дизайни :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от compact » 24 Авг 2006, 10:05

ТАМ кадето казанчето за вода се свьрзва с радиатора има доколкото знам едни гумени прьстени ако редовно се облягаш накапачката на радиатора се получава компресия и тия прьстени се преебават почва да облива и от температурата се изпарява ако е по много малко не можеш да го хванеш,предполагам не сум експерт :)

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 02 Окт 2006, 8:46

:confused: за 318 is ще кажа каде ночаквано намерих пробив .. мнооо кофти место , на мойта и на един приятел и двете бяха с еднакъв проблем , според мен е слабо место на М42 , друг е въпроса че наще явно били карани с вода по малко :(
първото е щуцер което е набито в главата .. само го пипнах и ми остана в ръката ... и на двете is-ки .
Второто - това О-ринг , всързва разширителя с радиатора .. ако изпуска от него е трудно да се види .. то не се вижда направо :mhihi: ако е по-голям теча ще капе отдолу между радиатора и разширителния съд
това с щуцера не ви го пожелавам направо .. тоне беха резби , стругари ... и си е М.Е. , ако не тряя се свали главата
Изображение

Предишна

Назад към E36