Може да изтриете темата!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Re: Рециклиране или втора ръка кормилна рейка за Е36?
Boyadjiev написа:Ми виждам просто колко хора идват, аз не съм им ползвал услугите, ама много ги търсят
Да, ама само по 1 път.Питай Шишов, той си знае най-добре.
Mного интересен пост. Аз съм от хората, които са рециклирали на 3 коли кутия и рейки и никога не са имали проблем. Не е ли леко тенденциозен този пост?ekcta3uto написа:От коя цяла България им пращат?Имаш ли представа колко рекламации имат тия от Техническия, та да ги препоръчваш?Който ми е казал, че си е правил ремонт на помпа или рейка в ТУ, винаги има проблем, и рекламации не приемат.Сервизите в които могат да се направят качествено ремонт по хидравликите, са на бул.Симеоновско Шосе - сервиз Феникс, и в Люлин зад Макдонълдс.
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
liloff написа:Mного интересен пост. Аз съм от хората, които са рециклирали на 3 коли кутия и рейки и никога не са имали проблем. Не е ли леко тенденциозен този пост?ekcta3uto написа:От коя цяла България им пращат?Имаш ли представа колко рекламации имат тия от Техническия, та да ги препоръчваш?Който ми е казал, че си е правил ремонт на помпа или рейка в ТУ, винаги има проблем, и рекламации не приемат.Сервизите в които могат да се направят качествено ремонт по хидравликите, са на бул.Симеоновско Шосе - сервиз Феникс, и в Люлин зад Макдонълдс.
Аз пък съм от хората, които са правили над 20 рекламации от там, имам отделно 2 помпи извили, и 1 рейка протекла като моя рекламация, които съответно аз си платих, защото те рекламации НЕ приемат.Няма да коментирам още колко колеги браха дървото с тях, така че не е тенденциозен, а на база опит, и то лош.
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
ekcta3uto написа:Boyadjiev написа:Ходи в Техническия - там ги рециклират от цяла България им пращат нон стоп... 11 блок на ТУ, питай като влезеш, ще ти кажат къде е
От коя цяла България им пращат?Имаш ли представа колко рекламации имат тия от Техническия, та да ги препоръчваш?Който ми е казал, че си е правил ремонт на помпа или рейка в ТУ, винаги има проблем, и рекламации не приемат.Сервизите в които могат да се направят качествено ремонт по хидравликите, са на бул.Симеоновско Шосе - сервиз Феникс, и в Люлин зад Макдонълдс.
Колега къде точно зад Мак Доналдс?В смисъл някакъв точен адрес?Аз се замислям тия пичове след тунела в люлин на Вагон-ресторанта дето правят реглажи то е и реглаж и сервиз а до тях има прегледи.Казаха че може те да я занесът някъде струвало коло 180лв.Ама де да ги знам....
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:Що не си я направиш сам?
Ако можех нямаше да пускам теми!!!!!!!!!!!!!!!
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
vld написа:Що не си я направиш сам?
Щото явно не е майстор като тебе.
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Искам да питам нещо надявам се свързано с темата. Имам доста луфт в рейката и майстора, който ми прави колата ми препоръча да я сменим, а не да я рециклираме не съм питал защо. Не тече и не вие рейката, но доста здраво хлопа. Сигурен съм, че е от нея понеже смених абсолютно всичко по предницата и само тя остана. Натягаха я, но проблема си остана и сега се колебая дали да я рециклирам или да я сменя. Дали този луфт ще изчезне ако я рециклират?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ekcta3uto написа:vld написа:Що не си я направиш сам?
Аз също не съм монтьор, но като гледам колко чуденки има, аз на негово място щях да си я направя, при положение, че се продават необходимите части а и има писано как се прави

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
Най - добре си я рециклираи с втора ръка не се занимавай.Аз когато си рециклирах моята в Пловдив преди 4 години ми излезна 215 лв. това вкл. демонтаж, направата на вулките или там както се казваха вътре на струг като ги мери една по една където стоят защото са с различни размери с течение на времето оста вътре се износила, монтажа два манщона и един накраиник, маслото ново и стенд на колата като тогава струваше 30лв. на двете ости но той си беше вкл. в цената и една година гаранция.След изветно време ми каза, че може да затегне малко волана което е нормално и да отида дая регулира макар и да имам приател който си има сервиз направо му закарах колата и я оставих за правене на рейката.Много съм доволен и винаги пращам там хора.
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
bavaretca_tns написа:Най - добре си я рециклираи с втора ръка не се занимавай.Аз когато си рециклирах моята в Пловдив преди 4 години ми излезна 215 лв. това вкл. демонтаж, направата на вулките или там както се казваха вътре на струг като ги мери една по една където стоят защото са с различни размери с течение на времето оста вътре се износила, монтажа два манщона и един накраиник, маслото ново и стенд на колата като тогава струваше 30лв. на двете ости но той си беше вкл. в цената и една година гаранция.След изветно време ми каза, че може да затегне малко волана което е нормално и да отида дая регулира макар и да имам приател който си има сервиз направо му закарах колата и я оставих за правене на рейката.Много съм доволен и винаги пращам там хора.
Далече ми е Пловдив иначе....
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
vld написа:ekcta3uto написа:vld написа:Що не си я направиш сам?
Аз също не съм монтьор, но като гледам колко чуденки има, аз на негово място щях да си я направя, при положение, че се продават необходимите части а и има писано как се прави
И водещите втулки ли ги има?
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Окръжна болница - Жан, там съм носил, рейка, помпа и казанче за Субару и за всичко взеха 160лв.

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2