Къде,какво има на промоция?
Модератор: Общи модератори
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Къде,какво има на промоция?
Не твърдя ,че е менте..... ама мога да се обзаложа , че няма нищо общо с "по-скъпичкото такова " . И повярвй ми знам много добре разликата между предлаганото в Бг и извън страната 
Вярно е ,че не сме 93_та.....ама нещата не са много променени.А и основния "дистрибутор на маркови уискита " мисля излезе от затвора скоро

Bogat-Beden написа:.......в такава верига с "менте" уиски ,нали се сещаш какво може да им се случи, това не е '93 та,колега -със чайовете в запечатана бутилка от Джони по павилионите
Вярно е ,че не сме 93_та.....ама нещата не са много променени.А и основния "дистрибутор на маркови уискита " мисля излезе от затвора скоро

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Също е факт, и че Джак от наша верига магазини няма нищо общо с Джак от безмитния магазин на турската граница.

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Абе някой възползвал ли се е от тая разпродажба на Сенакс дето върви като банер отгоре. Ходих една Събота и момечето там ми каза, че това било само онлайн. Обърнах целия им сайт и няма как да се поръчат онлайн тия неща, а през деня все забравям да им се обадя.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
няма какво да ти вярвам, аз знам от опит-да не говорим за цигари,битова химия и т,т. и т.н ,но това е друга темаAGT написа:Не твърдя ,че е менте..... ама мога да се обзаложа , че няма нищо общо с "по-скъпичкото такова " . И повярвй ми знам много добре разликата между предлаганото в Бг и извън страната

няма как един толкова печеливш бизнес у нас да не се държи от подобни ,да не ги охарактеризираме ,то е ясно.НО царкировските продукции ако ги има ,те са наливни под тезгяха в заведенията,не и по големите Търговски ВеригиAGT написа:Вярно е ,че не сме 93_та.....ама нещата не са много променени.А и основния "дистрибутор на маркови уискита " мисля излезе от затвора скоро :mhihi:

Стана много

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Хайде тогава ще ги категоризирам като 5_то качество това което предлагат "великите " търговски вериги. Дано така схванеш какво имам в предвид...... знаеш ли каква е разликата между това което се предлага извън Бг и това в БГ ( каза че знаеш от опит ) ? Разликата е ,че няма прилика !!! А кой го произвежда все тая... Просто е един голям БОКЛУК !!!!
Съвет от КАТ !
- SKR-BMW
- Потребител
-
- Мечтае да кара: E92 M3
Преди няколко дена от Метро си взех карта памет за таблета 8 гб Кодак за 12 лв навсякаде другаде под 25 нямаше.
- rado89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745i e65, 525dA e39
- Мечтае да кара: 850 CSi :)
SKR-BMW написа:Преди няколко дена от Метро си взех карта памет за таблета 8 гб Кодак за 12 лв навсякаде другаде под 25 нямаше.
По въпроса с картите - ако някой иска да си купува - ползвайте eBay.
Аз от там купувам винаги като ми потрябва. Играя ги на търг и повече от 8 паунда за 16 гб не съм плащал.
Последно взех за 10,5 паунда - 32гб. Ако пък нямат доставка - звънкайте, все ще измислим нещо.
Не е точно промоция, но като гледам промоциите в БГ по-добре да се каже и за тази кирия

Сърдитко Петко - празна му торбата..
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Аз от няколко години, ако ще пия нещо по кръчми в България, предпочитам свястен ром, ако имат. Обичам хубавите ромове, явно се харчат много малко и не се занимават да правят ментента. Сега може да послъжат в годините му, но е добър като цяло, където съм пробвал. За уйскито нямам сили и нерви, да си ги пият.
- spar4o
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 Touring 520i
- Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10
alekangg написа:Аз от няколко години, ако ще пия нещо по кръчми в България, предпочитам свястен ром, ако имат. Обичам хубавите ромове, явно се харчат много малко и не се занимават да правят ментента. Сега може да послъжат в годините му, но е добър като цяло, където съм пробвал. За уйскито нямам сили и нерви, да си ги пият.
Добре, са твоя пост какво общо има с целта на темата!?
Он: Всеки четвъртък ЛИДЛ-а който е близо до Балкан скар (а може би и в другите) има промоци на не толкова лоши стоки.От там се сдобих с много приятни радиостанции за крупната сума от 12 лева.Вярно че не ловят на далече, ами нещо от рода на 300 метра има-няма, но ако сте на път две коли си е добре.
Недостатък е че трябва да си на входа в 6 часа зощото ако има хубава промоция става мазало...
Mr. 6 Cylinders

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Дочувам ,че на 13 петък имало промоция,но неразбрах точно каде в Техномаркет или в Технполис?!
Гледам че никой не споменал панаира на книгата. Има какво да се види, всичко е на едно място, а и разни отстъпки има.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Има промоция на чехли и джапанки на 50% в Стилл 99 

barty написа:Банани по 99ст на Женския пазар
Има и сурови бадеми по 12лв/кг

Не Мы такие, Жизнь такая
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
bobi_81xx написа:Дочувам ,че на 13 петък имало промоция,но неразбрах точно каде в Техномаркет или в Технполис?!
Някой знае ли нещо по въпроса?