Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Може би го знаете, но аз днес го прочетох и открих за първи път - задръжаш MUTE и екрана гасне. При допир се активира отново. Доста полезно за нощно шофиране, като се има предвид как блести
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
© написа:Може би го знаете, но аз днес го прочетох и открих за първи път - задръжаш MUTE и екрана гасне. При допир се активира отново. Доста полезно за нощно шофиране, като се има предвид как блести
Полезна информация. Това за кой точно dynavin се отнася - първият с WinCe или по-новият с андроид (или и за двата)?

За затъмняването май е само за последните версии, не си спомням да съм пробвал подобно нещо при WinCE, но това не пречи да го е имало
това за процентите беше по-скоро шега, наистина много зависи от конкретния човек, фирма. Както при мен с един немски продавач 100% от 6-700 продажби, който ми продаде откровено фалшива емблема

Сладур1 написа::OT: 98.9% Слави. И при над 73000 продажби все ще има някой да пусне негативно мнение и да падне процента. Аз съм пазарувал често от такива с по 98-99% рейтинг. Даже един ми прати бейбифон без батерия, писах му и после ми прати и батерията за негова сметка. Вярно, че има и некоректни но повечето си пишат точно в описанието какво предлагат и каква е гаранцията и т.н.
това за процентите беше по-скоро шега, наистина много зависи от конкретния човек, фирма. Както при мен с един немски продавач 100% от 6-700 продажби, който ми продаде откровено фалшива емблема
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
Колеги можете ли да дадете някакви линкове към актуален Том Том или iGо (или по-добра според вас) с подробна и актуална карта на България за Dynavin E46 с WinCe 5.0? Търсих от предишни линкове назад в темата, но някои не са актуални, а други вече изтрити (а и не съм сигурен точно за този модел, какъв вид трябва да е фаилът). Искам да попитам и за начинът, по който се подкарват - сегашната навигация, която е качена, е на микро SD карта - ще тръгне ли другата навигация само с Copy и Paste върху картата ? И може ли да имам няколко навигационни софтуера, от които да избирам кой да се стартира? Благодаря

Може с няколко софтуера, за WinCE имаше и гармин, който горе долу работеше. Търси из форумите - pocketbulgaria, ipmart-bg, а защо не и в 4pda.ru. Важна е резолюцията на екрана 800х480 и ос - WinCE 5.0. Търси направо готова сборка и после ще си обновиш карти и другите неща по твой вкус
При твоята навигация нещата не се инсталират, а всичко е копи и пейст върху сд картата
При твоята навигация нещата не се инсталират, а всичко е копи и пейст върху сд картата
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ivo_love_pivo
- Потребител
-
- Кара: 318d E46
- Мечтае да кара: Без да спира
Колеги само едно не ми стана ясно. Всичко се запазва като при оригиналната навигация ? В това число информацията от борд компютъра и управлението на печката ?

- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
ivo_love_pivo написа:Колеги само едно не ми стана ясно. Всичко се запазва като при оригиналната навигация ? В това число информацията от борд компютъра и управлението на печката ?
Не колега, тази мултимедийна система не е като оригиналната - печка, разход и т.н не ги показва. Единственото, което е - бутоните от волана си работят и на нея.

Разхода го показва, но кой ли ще го гледа точно пък там
Показва данни от скритото меню - всички показания на борд компютъра плюс една температура на водата. Друго не показва

- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
аз само не знам защо не ми показва колко зарежда генератора, а май трябва.
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
© написа:Разхода го показва, но кой ли ще го гледа точно пък тамПоказва данни от скритото меню - всички показания на борд компютъра плюс една температура на водата. Друго не показва
Това е за новият вариант с андроид нали ? Защото при тази първата не съм забелязал да има каквито и да е показания от БК, темп. и т.н...или се включват по някакъв начин..?

за новия вариант е, има го в менюто OBC или нещо подобно беше
За генератора нищо не вади, а бе ако се наложи да се гледат по-специфични данни най-добре си е скритото меню
За генератора нищо не вади, а бе ако се наложи да се гледат по-специфични данни най-добре си е скритото меню
Здравейте.
Търся си тв тунер за Дянавин Д99 андроид исках да попитам тук от София да сте намирали някъде?
И да уточня ориентирал съм се към такъв който ще работи без дистанционно.
Също желая да попитам този от линка дали ще работи с Dynavin D99
http://www.ebay.com/itm/DVB-T-Mpeg4-Mpe ... 27d2d47d91
Търся си тв тунер за Дянавин Д99 андроид исках да попитам тук от София да сте намирали някъде?
И да уточня ориентирал съм се към такъв който ще работи без дистанционно.
Също желая да попитам този от линка дали ще работи с Dynavin D99
http://www.ebay.com/itm/DVB-T-Mpeg4-Mpe ... 27d2d47d91
- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
Здравейте колеги имам следните два въпроса. Моля хората който имат опит да споделят.
1. Смятам да сложа харман кардън в е46 купе и съм с Dynavin, Ще има ли разлика с обикновенната която съм сега, По скоро въпроса ми е дали Dynavinа ще изкара по хубав звук с харман кардън?
2. Имам проблем с камерата която е свързана към задните светлини, когато баса в колата удари малко по силно от нормалното /например усилил съм на 20/54 няма проблем но при 30/54 явно нещо се случва и почва да прескача камерата се активира за секунда и пак се ноемализира и така при всеки лек бас. Опитах се да прекарам директен + от бушоните до Dynavina но пак прескача при малко по висок бас ?
Благодаря предварително
1. Смятам да сложа харман кардън в е46 купе и съм с Dynavin, Ще има ли разлика с обикновенната която съм сега, По скоро въпроса ми е дали Dynavinа ще изкара по хубав звук с харман кардън?
2. Имам проблем с камерата която е свързана към задните светлини, когато баса в колата удари малко по силно от нормалното /например усилил съм на 20/54 няма проблем но при 30/54 явно нещо се случва и почва да прескача камерата се активира за секунда и пак се ноемализира и така при всеки лек бас. Опитах се да прекарам директен + от бушоните до Dynavina но пак прескача при малко по висок бас ?
Благодаря предварително