Ходова част BMW E34
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- benzinvkryvta
- Потребител
-
- Кара: E34 520i M50B20
- Мечтае да кара: E34 V8
Ходова част BMW E34
Колеги имам запитване.. Коя е най добрата марка за ходова част на BMW E34 (Интересуват ме наистина оригиналните части) ? 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Ходова част BMW E34
Колега, ако си направиш труда да отвориш една търсачка като Google например, ще намериш отговори на доста въпроси.
Защо ги одобрявате подобни теми изобщо???

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- benzinvkryvta
- Потребител
-
Колега, не помисли ли, че за да пиша тука, може да не съм открил конкретен отговор в търсачки, като Google ??
Реших, че тъй като това е фоум и може да се коментират всякакви теми, свързани с BMW, тук има по компетентни потребители, които биха помогнали на недостатъчно информирани хора, като мен, а не да се заяждат.. Но явно съм збъркал с преценката си..
Реших, че тъй като това е фоум и може да се коментират всякакви теми, свързани с BMW, тук има по компетентни потребители, които биха помогнали на недостатъчно информирани хора, като мен, а не да се заяждат.. Но явно съм збъркал с преценката си..
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Митко Стоянов написа:Колега, ако си направиш труда да отвориш една търсачка като Google например, ще намериш отговори на доста въпроси.
Защото има кратък и ясно зададен въпрос.И може да се получи добра дискусия, като всеки сподели неговите впечатления.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Това, че е форум, не означава, че е бащиния или че някой ти е длъжен! Още повече, че точно въпросът ти е коментиран безброй пъти и то не само в този раздел...Използвай търсачката на форума, направи си труда малко да попрочетеш и ще откриеш чудеса...Никой няма намерение да се заяжда, просто консуматорите станахте много...benzinvkryvta написа:Колега, не помисли ли, че за да пиша тука, може да не съм открил конкретен отговор в търсачки, като Google ??
Каква дискусия за нещо коментирано безброй пъти и то във всеки раздел?LiTtLeRoCk написа:Митко Стоянов написа:Колега, ако си направиш труда да отвориш една търсачка като Google например, ще намериш отговори на доста въпроси.
Защото има кратък и ясно зададен въпрос.И може да се получи добра дискусия, като всеки сподели неговите впечатления.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
benzinvkryvta написа:Колеги имам запитване.. Коя е най добрата марка за ходова част на BMW E34 (Интересуват ме наистина оригиналните части) ?
Лемфордер
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
HD серията на мейле, нямам Е34, но ако на Е36 изкарват 80 000км, със сигурност ще устискат и при Е34.
only rear wheel drive
- benzinvkryvta
- Потребител
-
michev написа:HD серията на мейле, нямам Е34, но ако на Е36 изкарват 80 000км, със сигурност ще устискат и при Е34.
alchohol написа:benzinvkryvta написа:Колеги имам запитване.. Коя е най добрата марка за ходова част на BMW E34 (Интересуват ме наистина оригиналните части) ?
Лемфордер
Благодаря на колегите..!

- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Аз съм много доволен от подсиления(HD) вариант на Мейле.Като цена качество според мен е оптимален вариянт.Ако разполагаш с повечко пари Лемфордер. 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Зашил съм и Swag, и ми дреме на паразитният хебел колко ще изкара .. .В магазина има още, а че пишело 8000000000000000000 км пробрег -
Единственото Леми и Фьордер по колата са тампоните от Е32 .. .Толкоз ...
Е34 е мислено в ерата "кола до гроб"
, и съответно всичко си е точно каквото трябва да бъде ! Масивни шарнири и накрайници, с които се гарантират дълги сервизни интервали !
И сега нека дойдем в България
Нито Лемфьрдера е Лемфьрдер, нито Мейлето Мейле ...
Тъй че търси си Феби/Сваг - в 80-90% от случаите, тампоните вътре са ОЕМ-ски на БМВ !
И важното е да смениш всичко - носачи, накрайници, упори на амортисьорите, тампоните на моста отзад, "черешките", гуменото каре на кардана .. Всичко това е една верига, и ако има слабо звено - веднага се усеща ...
Тъй че, недей да правиш компромис, и колата ще те радва с такова "усещане" каквото малко други могат

Е34 е мислено в ерата "кола до гроб"

И сега нека дойдем в България

Тъй че търси си Феби/Сваг - в 80-90% от случаите, тампоните вътре са ОЕМ-ски на БМВ !
И важното е да смениш всичко - носачи, накрайници, упори на амортисьорите, тампоните на моста отзад, "черешките", гуменото каре на кардана .. Всичко това е една верига, и ако има слабо звено - веднага се усеща ...
Тъй че, недей да правиш компромис, и колата ще те радва с такова "усещане" каквото малко други могат

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- benzinvkryvta
- Потребител
-
ивчо написа:Зашил съм и Swag, и ми дреме на паразитният хебел колко ще изкара .. .В магазина има още, а че пишело 8000000000000000000 км пробрег -![]()
Е34 е мислено в ерата "кола до гроб", и съответно всичко си е точно каквото трябва да бъде ! Масивни шарнири и накрайници, с които се гарантират дълги сервизни интервали !
И сега нека дойдем в България![]()
Благодаря колега за подробната информация.. Това е всичко, което ме интересуваше !

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
benzinvkryvta написа:Колеги имам запитване.. Коя е най добрата марка за ходова част на BMW E34 (Интересуват ме наистина оригиналните части) ?
Най-добрата е, която е одобрена и произведена за БМВ и се продава от официалните дилъри на БМВ.

Ако излезеш на свободният пазар, почти всяка марка има фалшификати, които добрият търговец на авточасти трябва да познава и трябва да е достатъчно коректен да не ти ги продаде.

само с малката подробност, че смяната на всичко по предният и задният мост с "оригинални" части от дилъра ще удари към 2000€ (ако се купуват и амортисьори). Поне за мен си струва ако цената на колата е над 8-9K€. С две думи М5 от последните. Дали си струва за някое е34 с М20 и сигурно голо като пушка....поне за мен не си струва.
13 мнения
• Страница 1 от 1