Подгряване на салонa
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Re: Подгряване на салона!!!
adovet написа:rafa224 написа:А как да ги свържа, за да работят с фабричния бутон на таблото. Смених си целия модул на климатроника с бутони за подгрев. Модула е с лентов кабел и платки. В него не виждам къде да се прокарат кабели или ключе. Мога ли да разбера кой кабел е за подгрева в буксата или как да стане?
По скоро трябва да пуснеш инсталацията след лентовия кабел на татък за да тръгнат нещата
Да се пуснат кабелите до буксата, която ще влезе в модула и да влязат в нея или как да стане?
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
adovet написа:Имам един комплект нагреватели при мене. В дару бяха 24лв.
Това за афтърмаркет ли говорим или OEM, можеш ли да ми дадеш някакъв номер ,защото аз не ги намирам?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Atsalov написа:adovet написа:Имам един комплект нагреватели при мене. В дару бяха 24лв.
Това за афтърмаркет ли говорим или OEM, можеш ли да ми дадеш някакъв номер ,защото аз не ги намирам?
ОЕМ. Виж по нагоре мисля, че iceblast беше дал линк за цена в дарукар
- Atsalov
- Ацалов
-
adovet написа:Atsalov написа:adovet написа:Имам един комплект нагреватели при мене. В дару бяха 24лв.
ОЕМ. Виж по нагоре мисля, че iceblast беше дал линк за цена в дарукар
Само аз ли не го виждам?
Парт номер нямам под ръка и нещо в каталога където гледам не излезе нищо. В Дару кар като им кажеш нагреватели и ти дават, но реално Дару кар не е единственото място, можете да си купите от всякъде и да си ги сложите, така или иначе за да го направите ОЕМ ще ви трябва модул в седалката, централен модул (с бутоните) и после програмиране и крайният резултат ще се равнява на това да си сложите един потенциометър с бушон някъде и да си го цъкате.
- Atsalov
- Ацалов
-
Аз ги имам нещата ,трябва ми парт номер за да си ги поръчам.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
А има ли варянт примерно от нормален кожен салон с подгрев, да се прехвърли подгрева на комфортен салон който фабрично си е без подгрев примерно като този който показа колегата iceblast в една друга тема ? И дефакто за да се монтира този подгрев предполагам трябва да се разшиват седалките или ?
Модули в седалките ти трябват, те ще са проблемни, иначе да наредиш отдолу "одеалцата" с реотаните и да имаш прекъсвач не би трябвало да е проблем.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Аз дефакто го имам , моите са си с подгрев. А самия датчик каде се намира?
- Atsalov
- Ацалов
-
- rafa224
- старши ентусиаст
-
rafa224 написа:adovet написа:rafa224 написа:А как да ги свържа, за да работят с фабричния бутон на таблото. Смених си целия модул на климатроника с бутони за подгрев. Модула е с лентов кабел и платки. В него не виждам къде да се прокарат кабели или ключе. Мога ли да разбера кой кабел е за подгрева в буксата или как да стане?
По скоро трябва да пуснеш инсталацията след лентовия кабел на татък за да тръгнат нещата
Да се пуснат кабелите до буксата, която ще влезе в модула и да влязат в нея или как да стане?
Колеги никой не отговори как да свържа пускането на подгряването с оригиналните бутони?
- Atsalov
- Ацалов
-
rafa224 написа:rafa224 написа:adovet написа:rafa224 написа:А как да ги свържа, за да работят с фабричния бутон на таблото. Смених си целия модул на климатроника с бутони за подгрев. Модула е с лентов кабел и платки. В него не виждам къде да се прокарат кабели или ключе. Мога ли да разбера кой кабел е за подгрева в буксата или как да стане?
Колеги никой не отговори как да свържа пускането на подгряването с оригиналните бутони?
Я дай малко повече подробности, сменил си климатроника и какво друго,седалки,модулите под тях?
Нещо не можах да проследя ...
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Смених модула на климатроника с такъв с бутони за подгряване. Мисля да взема нагреватели и да ги сложа на моя салон. Да ги подкарам с отделен предпазител и бутон нямам проблеми, вече съм го правил на друг джип. Искам ако е възможно да ги свържа с оригиналните бутони по някакъв начин.Въпросът ми е как и какво друго ще ми трябва?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Atsalov
- Ацалов
-
Едва ли ще може по оригиналния начин,защото бутоните на климатроника си говорят по кан линия с джънкшън бокс електроник и сътветно пак по кан линия с модулите на седалките.
Ето и нагледно:

Аз все още продължавам да се интересувам за ОЕМ номера на одеалцата за подгряване,нека ако някой има такива да ми прати линк или номер
Ето и нагледно:

Аз все още продължавам да се интересувам за ОЕМ номера на одеалцата за подгряване,нека ако някой има такива да ми прати линк или номер
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Taka днес се опитах да си прехвърля подгрева от моя обикновен текстилен салон на кожен. Няма как да стане тази операция. Самия подгрев е зашит в плата на цялата тапицерия - не може да се махне или да се разшие. Единствения начин да стане е да се купи тапицерия с подгрев.
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4