Има ли I-bus оригинално в E36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: Има ли I-bus оригинално в E36?
При мен модулчето е с размер 4/2/2 см, в сряда или четвъртък ще постна някое клипче
Ето как бачка модула при мен - волан от Е38/39 плеъра е Pioneer 350bt , не съм снимал как управлявам телефона от волана , просто защото снимах с него
Иначе всички нужни функции и там са достъпни от волана. Като цяло резултата е повече от добър и е изключително удобен вариант , особено за градски условия
http://www.youtube.com/watch?v=v2WgVzzSZDE

Иначе всички нужни функции и там са достъпни от волана. Като цяло резултата е повече от добър и е изключително удобен вариант , особено за градски условия

http://www.youtube.com/watch?v=v2WgVzzSZDE
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Модула от Вектра ли е
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
Здравейте много се радвам на тая тема ,наскоро и аз си монтирах мулти волан от е38-ца ( с помоща на stony1
за което съм му много благодарен) но се оказва че немога да си командвам радиото /бизнес рдс/,и както казва stony само CD43 може да ми свърши работа без да търся разни други модули ... е да ама 300 лева за това CD
при това за радио на 15 години ...та идеята ми е да се справя по друг начин като държа да си е оригинално радиото дали cd или касетка няма значение,все пак волана несъм до взел за украса / забравих да спомена монтирал съм си телефон от е39 работи си само през слушалката единственото вързано нещо от него е mute-то на пин 4 на радиото .... и сега накаде 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Най-евтиния ти вариант за управление на мулти е някой бекер за 100-тина лв или като мен дебнеш в ибей за ровърско цд43 за 150-200лв

С бекер за стотина лева няма да се получи.
Трябва ти БМВ трафик про или БМВ индианаполис, ако искаш да минеш без допълнителен модул, но и на двете цените им са близки с тази на CD43.
Трябва ти БМВ трафик про или БМВ индианаполис, ако искаш да минеш без допълнителен модул, но и на двете цените им са близки с тази на CD43.
...
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
преди малко си направих един опит и закачих I-bus кабела от буксата на телефона към I-bus кабелчето дето е на буксата за радиото и на която е закачен кабела I-bus от мултиволана,надявах се като цъкна копчето за телефона от волана нещо да стане ама нищо нестава... интересно като сменя радиото с такова дето се командори от волана (без допълнителни модули) какво ще стане с телефона? ще може да си го кормувам от волана или не ( без преправяне) ... така или иначе си мисля че няма да дам 300 кинта за радио
(което е набор на Хитлер) ... значи трябва да си взема MID или IRIS за да си карам от волана някакво друго оригинално радио на нормална цена,от което следва че и телефона трябва да се закачи към тоя MID или IRIS. и кое от двете да си взема е по добрия вариянт .....

- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
- Кара: тист
- Мечтае да кара: непрекъснато
- Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;
http://prodavalnik.com/fabrichen-kaseto ... -i36990869 Този господин вижте какви неща е написал за Филипсчето...че можело да се управлява от мултиволан. Дали нещо се е объркал?
- ник
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 330d touring
- Мечтае да кара: РК-1
Tristaiosemnaiseis написа:http://prodavalnik.com/fabrichen-kasetofon-za-bmw-e36-m3-e34-full-logic-control-i36990869 Този господин вижте какви неща е написал за Филипсчето...че можело да се управлява от мултиволан. Дали нещо се е объркал?
Да,100% се е объркал ,но все пак той,Господина е продавач и едва ли е пробвал ,но е чувал

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
ник написа:Tristaiosemnaiseis написа:http://prodavalnik.com/fabrichen-kasetofon-za-bmw-e36-m3-e34-full-logic-control-i36990869 Този господин вижте какви неща е написал за Филипсчето...че можело да се управлява от мултиволан. Дали нещо се е объркал?
Да,100% се е объркал ,но все пак той,Господина е продавач и едва ли е пробвал ,но е чувал
Акo е свалено от Е38 изобщо не се е объркал.
Последна промяна stony1 на 06 Дек 2013, 20:28, променена общо 1 път
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
^ @stony1, можеш ли да дадеш източник, където е посочено че Е38 има опция да излиза от завода с 1DIN радио, а не е ретрофитнато ?
Поне в тези каталози/брошури/клипчета, които съм разглеждал, не съм забелязвал да има такова.
Не се заяждам, просто ми е любопитно
Поне в тези каталози/брошури/клипчета, които съм разглеждал, не съм забелязвал да има такова.
Не се заяждам, просто ми е любопитно

...
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Ще потърся на компа файловете където са описани вариантите за аудио оборудване в Е38. Стандартно Е38 излиза с MID и 1DIN радио. Аз имам една цяла система свалена от Е38, която включва и телефон.
Българския вариант:
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4