Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: Софтуер
Колеги, търся проверено работеща под Windows XP версия на NCS и INPA.
Ако не е възможно постването на линк в тази тема към място за сваляне, очаквам помощ и на ЛС.
Предварително благодаря!
Ако не е възможно постването на линк в тази тема към място за сваляне, очаквам помощ и на ЛС.
Предварително благодаря!
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Колеги моля за малко инфо
.купих кабела К+DCAN от sklad66 инсталирах кабела получих паролата от sklada.Но когато дойде време за инсталацията на Inpata
мъка дава ми грешка с код 0X80000003 до колкото разбрах тази грешка е означава че инпата и това exe. не стават за Win 8 .Добре но аз по разни форуми четох че има начин това да стане и на Win8.Свалих си една inpa от страница 105 мисля от този форум и inpa та се инсталира колко е коректно инсталирана ще разбера когато закача колата.И за това реших да ви питам тук някой друг имал ли е такива проблеми с инсталацията на inpata на Windows 8 и как сте решили този проблем защото искам все пак да си инсталирам програмата от диска за да съм сигурен че всичко ще е ОК.Благодаря предварително на отзовали те се

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
tekabg написа:Колега аз при мен активациите ги правя с нцс експерт много лесно се работи с програмката.Работи с кабела за инпата и значи с твоят кабел ще стане.
След като работи с кабела за ИНПА-та на същото място в двигателния отсек ли трябва да се включа или някъде да търся и-бус по колата?
Става въпрос за работа с НЦС или Скенер...

- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
kluna_ написа:tekabg написа:Колега аз при мен активациите ги правя с нцс експерт много лесно се работи с програмката.Работи с кабела за инпата и значи с твоят кабел ще стане.
След като работи с кабела за ИНПА-та на същото място в двигателния отсек ли трябва да се включа или някъде да търся и-бус по колата?
Става въпрос за работа с НЦС или Скенер...
Колега на същото място където си четеш колата с Инпата, предполагам си с кръглата букса при двигателя.На мен буксата ми е до ръчката за отваряне на предният капак но моята е правоъгълната мисля че обд2 се казваше ако не греша.
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Здравейте,Колеги искам да питам с какъв софтуер може да се разбере подгреващите свещи на Е46 136к.с дали работят нормално? Благодаря ви предварително !!!

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
С диагностика май само релето може да се провери. Иначе свещите много лесно може да ги измериш с мултицет.
viewtopic.php?f=34&t=158407
viewtopic.php?f=34&t=158407
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Някой може ли да удари едно рамо ?
Следвам описанието на инсталация на dis-a на склада, но когато трябва да стартирам Setupnetwork , ми пише
"Непрравилен синтаксис на име на файл, име на директория или етикет на том"

Следвам описанието на инсталация на dis-a на склада, но когато трябва да стартирам Setupnetwork , ми пише

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Тая осмица и в конзолата ли "говори" на "български"
Ей не мога да я понасям, ама както и да е...
Пробвай да пуснеш програмата като "admin"
И също така пробвай да си свалиш инсталационните файлове на харддиска и да ги пускаш оттам, а не направо от диска...

Пробвай да пуснеш програмата като "admin"

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- mumford
-
320ci
-
От харда го пускам, понеже не е легален моят gt1 и нещо се е омазало. Някой има версията на склада, ако може да ми я прати 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
mumford написа:Някой може ли да удари едно рамо ?
Мисля че се сваляше нещо от интернет и тогава става.и при мен зе закучи.
Аз винаги си правя настройките ръчно. Доколкото помня даже в README файловете на Склад66 пише, че ако setupnetwork-а не работи, трябва да си направиш ръчни настройки на vmnet1 и vmnet8. Нямам на разположение тяхното ДВД тук, но проверил ли си, колега, дали няма инструкции за ръчни настройки?
- mumford
-
320ci
-
Не знам, аз ги нямам. Ако може ръчно ще го направя
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Колеги,днес пуснах INPA-та и забелязах че менюто излиза с много малки букви и почти не може да се чете.Незнам какво е станало може някъде нещо да съм щракнал на лаптопчето но не мога да го направя както си беше.Даже деинсталирах програмата след което пак е инсталирах но никакъв ефект.Дайте акъл какво да направя да си стане както си беше. ето и снимка да видите точно как изглежда.
Даже и Navcoder-а ми се прецака шрифта
.явно нещо в Windows-a се е скапало.дайте мение за решаване на пролема!!! 

Даже и Navcoder-а ми се прецака шрифта

- mumford
-
320ci
-
Благодарение на колегата bobi_81xx подкарах и аз програмата на компа
И сега почвам с поредица от въпроси
1. Нещо не мога да свържа колата с компа. Имам обхват и на двата индикатора горе и батерията в жълто свети. Къде бъркам, пише ми Communication between operation unit and diagnostic head is impaired Faukt number: 200.159 ?
2. Трябва ли всеки път при пускане на компа и стариране на програмата да пускам и файла Setupnetwork (както е в описанието на склада) ?
3. Каква е разликата между 55 и 57 освен повечето модели ?
4. Всеки път иска да въведа шаси при изход от диагностика. Има ли значение, дали въвеждам моето или може и произволно ?

И сега почвам с поредица от въпроси
1. Нещо не мога да свържа колата с компа. Имам обхват и на двата индикатора горе и батерията в жълто свети. Къде бъркам, пише ми Communication between operation unit and diagnostic head is impaired Faukt number: 200.159 ?
2. Трябва ли всеки път при пускане на компа и стариране на програмата да пускам и файла Setupnetwork (както е в описанието на склада) ?
3. Каква е разликата между 55 и 57 освен повечето модели ?
4. Всеки път иска да въведа шаси при изход от диагностика. Има ли значение, дали въвеждам моето или може и произволно ?