Кой уби Кенеди?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой уби Джон Кенеди?

ФЕД
10
25%
ЦРУ
20
50%
Мафията
3
8%
КГБ
3
8%
Кубинските служби
4
10%

Общо гласове : 40
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Кой уби Кенеди?

Мнение от steeN » 25 Ное 2013, 8:46

cod-cdbp написа:A кой уби Лора Палмър? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

the owls are not what they seem :mhihi: :mhihi: :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 25 Ное 2013, 9:28

larbi написа:По поръчка на мафията която държи федералния резерв - всички световни корпорации гп морган, стандарт оил и т.н. Направил е парите да се държат не от федералния резерв, а от държавата. На доларите по времето на Кенеди пише, че са собственост на САЩ, а след убийството му веднага почват да печатат долари с надпис, че това е банкнота на федералния резерв, който пък е частен. Другата причина естесвено е въпроса с публичността с извънземните и по-точно срещите на високо ниво между извънземни и Американски военни.

Федералните са си реалните убийци, па дали техен човек го е направил или са използвали ЦРУ няма значение.

:bchug:

Това е най-популярната версия, на мен ми звучи най-логично.

Гласувах за ФЕД.

А за извънземните - мисля преди Кенеди, имаше един тип, който е анонсиран във вестниците официално като представител на извънземна цивилизация, изкарал няколко месеца в правителствени служби на САЩ. За съжаление не мога да постна линк, просто не го взех на сериозно като го четох :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 25 Ное 2013, 13:06

Значи има и една друга теория - че извънземните се хранят с отрицателни ни чувства и емоции. Съдейки по почти всяка тема тук, дето винаги успявате да се скарате за нещо, тая теория може да се окаже вярна :yes:
Не Мы такие, Жизнь такая

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Ное 2013, 14:58

Колеги, трябваше да изтрия 2 страници с тотателен офтопик. БРАВО! :clap:
Това ви беше последното предупреждение. Всяка една обида от тук на татък, ще бъде наказвана с почивка.

Обърнете внимание, какво написа колегата по-горе!
stefanoff написа:Значи има и една друга теория - че извънземните се хранят с отрицателни ни чувства и емоции. Съдейки по почти всяка тема тук, дето винаги успявате да се скарате за нещо, тая теория може да се окаже вярна :yes:

K_Ilkov написа:аз имам теория що става така:
сред модераторите има рептили, почти съм убеден за Кроки ...
само не знам дали ник-а е подвеждащ или е толкова нагъл вече та така да се кръсти :mhihi:

имаме печеливш :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 25 Ное 2013, 15:08

Kroki написа:...

Само дето покрай 2-те страници са заминали и някои мнения, които си бяха точно по темата.

Темата за извънземните е силно свързана с Кенеди. Гласувах за тях, но като причина за смъртта му, а не че са го гръмнали :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Ное 2013, 15:14

In_Memoriam написа:Темата за извънземните е силно свързана с Кенеди.

Понеже аз съм супер тъпо парче и не вярвам на простотиите за извънземни, промених анкетата - сега възможните отговори се свеждат до човек с пушка.

И да не повярвава човек мнението ми се припокрива с това на larbi:
larbi написа:По поръчка на мафията която държи федералния резерв - всички световни корпорации гп морган, стандарт оил и т.н. Направил е парите да се държат не от федералния резерв, а от държавата. На доларите по времето на Кенеди пише, че са собственост на САЩ, а след убийството му веднага почват да печатат долари с надпис, че това е банкнота на федералния резерв, който пък е частен.
...
Федералните са си реалните убийци, па дали техен човек го е направил или са използвали ЦРУ няма значение.

та затова глсувах за ФЕД.

П.П.: Последните два отговора (извънземните и масоните) ги бях сложил на шега, то пък се оказа, че извънземните стнаха основния заподозрян :mhihi:
Последна промяна drago_pavlov на 25 Ное 2013, 15:17, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 25 Ное 2013, 15:16

Кроки, направо удряй катинара щото тя темата сама по себе си е провокация към "оная" тема, която е интересна сама по себе си, ама шанс де...

По темата - баба Гинка от Кочериново го уби.
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Ное 2013, 15:20

Пуснете си друга тема и коментирайте там на воля. Ако не се лъжа имаше тема за извънземните..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 25 Ное 2013, 15:22

drago_pavlov написа:...
Понеже аз съм супер тъпо парче и не вярвам на простотиите за извънземни, промених анкетата - сега възможните отговори се свеждат до човек с пушка.
...

ми ако в анкетата отново се окаже, че не почели версията, която ти смяташ за логична може пак да я промениш ...
и да пуснеш анкета с един отговор само .. :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Ное 2013, 15:35

zazomazo написа:
drago_pavlov написа:...
...

ми ако в анкетата отново се окаже, че не почели версията, която ти смяташ за логична може пак да я промениш ...
и да пуснеш анкета с един отговор само .. :ok:

Не е такъв случая :lol:
Аз не се опитвам да убедя никой в това което мисля.
Но пък някои индивиди, които се разписаха, успяха да стигнат до генно модифициране на маймуни от извънземни като основна теория за произхода на човека. Затова и елиминирах възможността за извънземните...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 25 Ное 2013, 15:42

Извънземните ги замесихме щото това е една от двете версия (а може би една от двете истински причини за убийството) заради която е бил убит. А като се замесят извънземните и се надига една вълна на неверници и става боя настана. http://www.youtube.com/watch?v=BDAm-E0soTY :mhihi:

Апропо за Лора Палмър нямаш никакви доказателства, че я е убил БОБ :mhihi: А докажи, че той я е убил де? :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 25 Ное 2013, 16:42

Темата е интересна и по-добре спрете с тъпотийте :bang: И аз снощи гледах за убийството и ми се стори малко фалшиво това което излъчиха :paranoid:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 25 Ное 2013, 18:40

Vra4anin написа:
cod-cdbp написа:A кой уби Лора Палмър? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това е лесно:

Изображение

:mhihi:

По темата - най-достоверна/правдоподобна версия за покушението над Кенеди на мен е, че той е искал да не се започват войни в далечния изток, а всички от сената (дано не бъркам думата/институцията) или так както се нарича техния парламент са драпали да се започне война с Виетнам. Както знаем, на САЩ икономиката и се крепи преди всичко и най-вече на оръжейната промишленост. Тази война във Виетнам е довела до такова свръх производство на оръжия, че.... ако не се е била случила тази война (както е искал Кенеди) САЩ нямаше да са това което са днес като сила, икономика и както щете го наричайте. Има си официални статистики как определен боен самолет/хеликоптер или просто автоматче/пушка преди и след започването на войната във Виетнам за една година по колко копия са произвеждани - почналата война довежда до десетки пъти увеличение производството, това са стотици милиярди долари ОНЕЗИ години през 60-те, които към днешна дата (инфлация и т.н.) се равняват на трилиярди, или там както се степенува.
Факт, че веднага след смъртта му се задвижват процедури по подготовка за нахлуване във Виетнам.... за мен тази версия звучи най-реална - отстранили са го, защото им е пречел на бизнеса. А кои са те (тези с бизнеса) - реално всички които са обвързани с властта, къде повече къде по-малко. Реално и след 50 години пак ще се чудим и няма да узнаем истината, но всеки има право да предполагам/размишлява, за мен тази версия е най-реална.

Една от най достоверните версии. :yes: Доказателства може да се търсят в поста ти. Вярно има и друга и тя е че просто Осуалд е куку :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 25 Ное 2013, 18:53

Ivo_Borisov написа:... Вярно има и друга и тя е че просто Осуалд е куку :lol:

да бе, колко удобно ...
и е чисто съвпадение, че го отстрелват два дни след атентата :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 25 Ное 2013, 19:23

zazomazo написа:
Ivo_Borisov написа:... Вярно има и друга и тя е че просто Осуалд е куку :lol:

да бе, колко удобно ...
и е чисто съвпадение, че го отстрелват два дни след атентата :mhihi:

разбира се :mhihi: всичко има елементарно обяснение - нали трябва да спим спокойно през ноща, а не да гледаме като джоуй като го накарат да сметне 23456 делено на 28 :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата