климатроник
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- kamen4o81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 725tds;740i M62B44
климатроник
Здравейте,въпроса ми е възможно ли е да се подмени климатик с врътки с дигитален климатроник и до колко е сложно това ако все пак е възможно. Благодаря ви предварително!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: климатроник
Ако говориш за климатика с големите врътки да го смениш към дигиталния - няма да стане само с управлението, ще трябва да "изкормиш" всичко... ако говориш за климатроника с тия "кръглите шайби" вместо копчета за силата на духалките - може...
Т.е. това...

... към това...

МОЖE...
Но това...

... към някое от горните - няма да е лесно...
Т.е. това...

... към това...

МОЖE...
Но това...
... към някое от горните - няма да е лесно...
- kamen4o81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 725tds;740i M62B44
Много ти благодаря за подробната информация колега, въпреки че ме разочарова! Така ще си остане явно. 

- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Може би управлението с врътките, което имаш, изглежда по-неестетично (въпреки, че зависи от вкуса), но за сметка на това е много по-удобно да си настроиш температурата и струята на въздуха, отколкото с дигиталното.
Това за успокоение
Това за успокоение

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Има го тоя момент... аз докато оглеждах потенциалните Е38-ци и почти се бях прежалил да взема "с врътки" заради сериозната лекота на настройка... да не говорим, че почти да няма какво да му се развали, а и ако човек не използва специфичността на 2-зоновия климатроник... то реална полза няма...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Не е толкова трудно минаването от врътки към дигитален.
При Е46 го гледах и е един ден работа, ако си свалял такова табло преди. Може и директно да смениш врътките с дигитално управление като си работи всичко без промяната на това къде ще ти духа (дали в краката, средата или на джама) това за Е46, не знам дали при Е38 е така, но скоро ще разбера (имам едно с врътки имам и дигитално управление)
п.с.
пу изпуснах те
имам 3.5 т.синя (същия цвят като твойта) с врътки, ако някой дето не си е купил още търси
При Е46 го гледах и е един ден работа, ако си свалял такова табло преди. Може и директно да смениш врътките с дигитално управление като си работи всичко без промяната на това къде ще ти духа (дали в краката, средата или на джама) това за Е46, не знам дали при Е38 е така, но скоро ще разбера (имам едно с врътки имам и дигитално управление)
п.с.
Mollov написа:аз докато оглеждах потенциалните Е38-ци и почти се бях прежалил да взема "с врътки"
пу изпуснах те

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Не е като при Е46, няма да стане без да смениш цялата коруба барабар с моторчетата ,регулатор на обороти на вентилатора и т.н. 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
boris_k написа:Не е като при Е46, няма да стане без да смениш цялата коруба барабар с моторчетата ,регулатор на обороти на вентилатора и т.н.
Пу от де каза, развали ми кефа сам да го разбера като сменя управлението

8 мнения
• Страница 1 от 1