Уеко и небрежно

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Уеко и небрежно

Мнение от Alex 320i Cabrio » 19 Сеп 2003, 10:19

Преди няколко дена си карах, както обикновено към една от МОИТЕ магистрали, запълнена с НЕВЗРАЧНИ коли. Направо не можах да повярвам, че трафикът НЕ НАМАЛИ ВЪОБЩЕ, като се опитвах да се влея от детелината! Трябваше да се вклиня в една много малка дупка между две коли на МОЯТА магистрала! Шофьорът зад мен осъзна грешката си и веднага се извини с дълго натискане на клаксона.

Направо да не повярваш, но ми се наложи да повторя маневрата докато не стигнах до лентата за BMW-та.

Както и да е, аз бях в лентата за BMW-та, гъзарещ се със 190км/ч, радвайки се на вниманието и любовта с която шофьорите на НЕВЗРАЧНИ коли ме даряваха, когато забелязах друга НЕВЗРАЧНА кола в МОЯТА лента пред мен. Не само, че беше НЕВЗРАЧНА, но и караше само със 112км/ч.

Естествено аз се доближих на около 50см зад него и му светнах с всички фарове за да му напомня, че не би трябвало да е в лентата за BMW-та на МОЯТА магистрала...

Забелязвайки BMW-то зад него, щофьорът на НЕВЗРАЧНАТА кола се изнесе от пътя ми, но за мое най-голямо учудване застана директно зад мен. НЕВЗРАЧНАТА кола се опита да ме настигне, но когато разбра, че това ЕСТЕСТВЕНО е невъзможно, включи някакви сини лампи и ме помоли да спрем в аварийното, за да ме поздрави за ПРЕВЪЗХОДНИЯ автомобил който карам.

Aз веднага спрях и човекът ми даде лист хартия, който просто потвърждаваше това което вече знаех - моето BMW наистина е бързо!

Отгоре на това, човекът искаше да каже на всички за моята ПРЕВЪЗХОДНА кола, та по тоя случай трябваше да си занеса книжката в Полицейското управление, където даже и точки щели да ми дадат! Тези точки не са безплатни - околи 20 лири на парче и на мен ми позволяваха 3-чки! Обаче човекът в Полицейското Управление каза, че понеже карам ПРЕВЪЗХОДНО BMW, нямало да бъде много дълго преди да ми дадат всичките 12 точки и тогава няма да имам нужда от книжка, та те щели да ми я вземат!

Ето, виждате ли, ТОВА е уважението което получавате, когато си купите и карате BMW!!!
Power is Nothing Without Insanity

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 19 Сеп 2003, 11:12

:yes:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 19 Сеп 2003, 12:26

:bowdown: Яко да :yes:
А аз си мислех че знам английски :oops: Че то с тези съкращения се изкривих 5 хъти :dunno:
Но това си остава култов разказ :!: Браво за историята и превода Алекс :wink:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 19 Сеп 2003, 12:44

RESPECT (анг) :arrow: Респект Алекс320Кабрио :yes:
невероятно разказче :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 19 Сеп 2003, 12:57

Мамка им, нагли БМВ шофьори! Мислят си, че всичко им е позволено! ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 19 Сеп 2003, 18:04

Много хитро написано dude :D - четох го два пъти с интерес :yes:

:D

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 19 Сеп 2003, 18:54

ДОбре, даже много добре :arrow: казал съм ти че още малко ти трябва за метаморфозата :wink: Е, за момент ще забравим че вече не караш бима, ама то си е един клас дето или ти дават много точки/UK/, или ти взимат много/ БГ/ :lol:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 19 Сеп 2003, 18:59

Малко пояснение - темата беше пусната от Alex 320 Cabrio, но беше на англииски, така че според мен не е той автора на тази историика, след няколко разменени реплики м/у Alex и Alpina, поста беше преведен на български и аз поразчистих излишните писания!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 19 Сеп 2003, 20:04

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
Хахахахахахаххахаха направо се разплаках от смях!!!
Много яка история!!!!!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 19 Сеп 2003, 20:11

Сега като се замисля, защо не вземат както на лентата за автобуси пише BUS, така и да напишат в наи-лявата лента BMW, та да се знаят шофиорите кои за къде е!!!!!!!!
Даже би трябвало и да отнемат точки от талона на наглеци дръзнали със друго автомобилоподобно средство да наступват това платно за МБ-та даже санкцята трябва да е двойна, като най-нагли!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Сеп 2003, 20:49

:D :D :D
Топ история! Да им се ненарадваш на учтивите полицаи! Ама те англичаните са така! Пък и немците. Гледал съм по SAT1 магистрални историйки с едни необозначени и нераздути М3 дето присветкаха на няколко шофьори да ги поздравят за прекрасните FERRARI 348GT и PORSCHE CARRERA 4. Пък и за шофьорските умения, щото все ги поздравяваха като минат 210км/ч. Веселба!
Never mistake motion for action...

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 20 Сеп 2003, 8:59

Поздравления за историйката Alex 320i Cabrio :)
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 22 Сеп 2003, 10:41

На мен ми направи впечатление стилът,с който е разказана историйката.Явно,човекът,писал това разказче,напълно е осъзнал,че то ще бъде четено в публичното пространство и е обърнал внимание на всяка една своя дума.И се е получило нещо доста хубаво. :yes:

Потребител
Аватар

Re: Уеко и небрежно

Мнение от Resurrector » 23 Сеп 2003, 11:10

Задушна лятна вечер. Прибирам се със своята твърде невзрачна кола с твърде незначителен двигател. Отворил съм си люка и прозореца за да може втрецът да продухва морното ми тяло. Качвам се на Цариградско при кръстовището между Младост и Дружба, по посока центъра. Предишния ден бяха глобили един колега за превишена скорост на същия път, та бях решил да се въздържам тоя път, да си карам с 80, въпреки, че нямаше кьорава кола тази вечер. С цялата си наглост наврях бръкмата си в лентата за БМВ-та. Какво толкова - казах си, днеска е спокойно, няма коли, пък и вече всички знаят, че чичковците с близалките и радиоапаратурата дебнат почти всяка вечер.
Преценката ми, обаче, се оказа погрешна и скоро зад мен се лепна един пич с кола от великата марка БМВ, който бе решил да се повози бързичко, възползвайки се от спокойната обстановка. Почна да присвятква с фарчета, явно му пречеше невзрачната ми мизерна каруца. Човека явно или беше луд фен на правилника за движение по пътищата, или просто считаше за недопустимо да кара извън лентата за БМВ-та, та за това отказваше да ме изпревари от дясно. Е, на мен не ми оставаше нищо друго, освен да освободя пространството пред него от отегчаващото си и дразнещо присъсътвие. За това просто върнах на 3-та и дадох газ. След секунди, когато стигнах 170, ръгнах 4-та. Ветрецът от отворените люк и прозорец се засили значително и на мен ми стана приятно от прохладата, която той донесе. На 200 превключих на 5-та, за икономия, пък и по радиото пуснаха готина песничка, която не можех да чувам заради спортното си гърне. Покарах така известно време, докато фарчетата на великото БМВ не се стопиха в далечината. Е, човекът с БМВ-то вече имаше доста пространство да си лети в своята лента, невзрачната ми мизерна каруца вече не му я затлачваше. :)
Я вышел им наперерез!

Потребител
Аватар

Re: Уеко и небрежно

Мнение от golqma ma6ina » 23 Сеп 2003, 11:52

Resurrector написа:...

Евалата пич,добър си ,но не си достатъчно известен :lol:
Изображение
ГОЛЯМА МАШИНА

Следваща

Назад към Основен Форум