bawareca, благодаря!!!!
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
bawareca, благодаря!!!!
bawareca благодаря за огромната услуга която ми направи като погледна карбуратора. Ако не беше ти щяхте да спирате поне 6 пъти да ме чакате, когато тръгнахме за Бистрица. Сега двигателя е съвсем друг - имах възможността да го тествам на връщане към Ел. Пелин. Когато направим и останалото за което ми спомена, сигурно ще се насера не от кеф а от страх.
Но, голям кеф беше на светофара. От звука на двигателите не можех да чуя собствените си мисли, но преживяването беше страхотно. Ама скапаното ми окачване много ме предава - колата върти гумите и стои на едно място, а в завоите е истинска борба да я вкарам в пътя. На светофара ми стана жал за чичкото с москвича, толкова уплашено гледаше ама bawareca и viper са виновни. Така го изпревариха, че чичкото започна да криволичи наляво-надясно.
После стана страшно - рев, мирис на масло (от viper) свирене на гуми, ляв завой от който едва не изкочих. Еееееххххх. Такъв прилив на адреналин не съм чувствал никога. Едновременно с това изпитвах страхопочитание и уважение към нещото наречено БМВ. Мисля, че ще стана редовен посетител на ЕКО-то. Представям си какво е било на събора. Не, не мога да си представя. Това трябва да се види наживо.
Благодаря и на всички останали за топлото посрещане. Няма да споменавам имена за да няма обидени. БЛАГОДАРЯ!!!!!
П.С. Извинявам се, че си тръгнах така внезапно но нямаше начин. На работа съм.
Но, голям кеф беше на светофара. От звука на двигателите не можех да чуя собствените си мисли, но преживяването беше страхотно. Ама скапаното ми окачване много ме предава - колата върти гумите и стои на едно място, а в завоите е истинска борба да я вкарам в пътя. На светофара ми стана жал за чичкото с москвича, толкова уплашено гледаше ама bawareca и viper са виновни. Така го изпревариха, че чичкото започна да криволичи наляво-надясно.
После стана страшно - рев, мирис на масло (от viper) свирене на гуми, ляв завой от който едва не изкочих. Еееееххххх. Такъв прилив на адреналин не съм чувствал никога. Едновременно с това изпитвах страхопочитание и уважение към нещото наречено БМВ. Мисля, че ще стана редовен посетител на ЕКО-то. Представям си какво е било на събора. Не, не мога да си представя. Това трябва да се види наживо.
Благодаря и на всички останали за топлото посрещане. Няма да споменавам имена за да няма обидени. БЛАГОДАРЯ!!!!!
П.С. Извинявам се, че си тръгнах така внезапно но нямаше начин. На работа съм.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
bawarec аз благодаря за Burn Out демонстрацията
Както и на javor, който направи също толкова ефектно изпълнение на излизане от картинга
И на всички други, които също ми напълниха душата правейки левия завой
viper излезе изродски. Абе неам думи... Утре ще ви зарадваме със снимки
Радо, а колата ти е много яка
Не успяхме да се запознаем и чак накрая се сетих, че това всъщност си ти. Аз бех черната Е30-ска, която караше след теб и сивото Е36 на слизане 

Радо, а колата ти е много яка

Иво написа:Радо, а колата ти е много якаНе успяхме да се запознаем и чак накрая се сетих, че това всъщност си ти. Аз бех черната Е30-ска, която караше след теб и сивото Е36 на слизане
Ти ли ме натискаше така дзверски на слизане от Бистрица веее

Колкото до колата ми...хмммм...абе има още какво да се желае от нея, но bawareca обеща да се погрижи за това, след съответното сваляне на няколко кожи

П.С. Това за кожите е бъзик

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
rado_rf написа:Ти ли ме натискаше така дзверски на слизане от Бистрица веее![]()
Натискаше те едно сиво Е36 coupe на един нов ентусиаст. Аз пък натисках него

Иво написа:rado_rf написа:Ти ли ме натискаше така дзверски на слизане от Бистрица веее![]()
Натискаше те едно сиво Е36 coupe на един нов ентусиаст. Аз пък натисках него
Тъй ли

- viper
-
Re: bawareca, благодаря!!!!
Alpina написа:rado_rf написа:... мирис на масло (от viper) ...
Що така ве Viper
Хехе ми нали за това е масларка на газ

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Момчета наистина сте
Имаше страхотни изпълнения на излизане от картинга /Вайпъра го гледаха 100% от присъстващите на картинга така
/,а и на връщане от Бистрица на левия на "Околомръсното" беше яко.
Нямам пърпение да дойде следващата Неделя!

Нямам пърпение да дойде следващата Неделя!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
rado_rf написа:Еееййй, ся са сетих![]()
Аве някой да ми донесе в неделя СТИКЕРИ ве
Аз още веднъж искам да се извиня,че останхте без стикери,но аз останах с нагласат,че ще дойда и чак неделя в 11 с еразбра,че след един час тръгвам за Берковица,иначе с Асен се видяхме в събота през ноща и можех да му дам.За другата неделя ако случайно нещо се обръка ще дам на някой ентусиаст да ви донесе

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
13 мнения
• Страница 1 от 1