Отново проблем с парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Отново проблем с парното
Здравейте колеги имам следния проблем колата е Е36 1.6 купе с малкия борд та значи застудя и реших да пусна парното и нищо чувасе как работи но въздух не излиза от никоя клапа даже тази за предното стъкло и като усилвам и като е намалено нищо не духа а се чува как работи след малко ще взема да извадя филтера на климатика данеби нещо да е запушено там.
Някой имали представа от какво може да бъде
Някой имали представа от какво може да бъде

- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34
- Детайли за колата: Комбинезон
Re: Отново проблем с парното
Имал съм същия проблем с Е34, проблема беше крайно задръстения филтър.
не много странно проблема не беше в филтъра, махнах го и пуснах парното и от там излизаше въздух но само от мястото на филтъра,щом
затворя капачката на филтъра се чува как работи но никакъв въздух не излиза нито топъл нито студен
затворя капачката на филтъра се чува как работи но никакъв въздух не излиза нито топъл нито студен
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Колеги помагайте, и аз имам подобен проблем, дигитален климатроник 97 година, с нов филтър, мотора на парното си върти, но поток от въздух няма 

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Kristopher
-
-
Мотора се чува, че му се увеличават оборотите като се натиска копчето за увеличаване на струята. Не духа от никоя духалка, все едно всички са затворени

- Kristopher
-
-
Оказа се отпред при електрическия моторна парното (вентилатора) има две подвижни клати, дето се отварят и затварят с жила, та едната клапа беше счупена където се захваща и седеше затворен входящия поток постоянно, много е терсене за работа отпред, направено е да се свали таблото и отзад да се работи.

6 мнения
• Страница 1 от 1