Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Не съм съгласен с теб колега и в Италия има читави автомобили, но като процентност са много по-малко отколкото в другите държави от които се внасят автомобилите. Пък и те не са задължени да качват инфо за колите в програмата на BMW и никога не можеш да си сигурен в историята на автомобила.
Проблема е че хубава Италианка много бързо изчезва и много трудно се добарваш до такава.
Но и твоето решение не е лошо

rosendaal написа:Казвам ''читави''.казвам ''не в Италия''.
Щом аз при моя бюджет от 6000 макс се насочих в крайна сметка към префейсово купе 330ка бензин вместо фейсова 330ка дизел,значи достатъчно съм им се нагледал на кочините за тези пари.
В крайна сметка искам да гледам филма ''купи и карай'' а не ''купи и поправяй'' !!!
А и не всеки има автовози за 20 коли пакетна покупка че италианеца да му счупи 20% от цената на целия товар.
Бъди честен пък да става квото ще
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
- ///ALPINA\\\
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Трите букви да крещят
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
Здравейте,
На какво мнение сте при избор на е46 бензиново М54-рка. Мисля, че няма много да се впиша в бюджета около 5к. Та за такива пари хубава е36-ца 28 или по-пробита е46 ?
Знам г/д как е поддръжката на е36 бензин, ако взема бензинова 46-ца много ли ще скочат нещата или е приемлива разликата ? Говоря предимно за ходова част.
Не ми предлагайте други варианти и най-вече дизел.
Благодаря
На какво мнение сте при избор на е46 бензиново М54-рка. Мисля, че няма много да се впиша в бюджета около 5к. Та за такива пари хубава е36-ца 28 или по-пробита е46 ?
Знам г/д как е поддръжката на е36 бензин, ако взема бензинова 46-ца много ли ще скочат нещата или е приемлива разликата ? Говоря предимно за ходова част.
Не ми предлагайте други варианти и най-вече дизел.
Благодаря
- todor_8888
- Потребител
-
- Кара: бмв е36
- Мечтае да кара: м3 gts
todor_8888 написа:Здравейте колеги, какво мислите за тази 320ка
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4ug9p8
Тая кола освен ксенон друго като екстра няма. А си мисля че има и други коли на подобна цена с доста повечко екстри.
И да не забравяме началото на мунинга със затъмнените стопове и мигачи и боядисаните 15-ски или 16-ски => ме мисля че е поддържана като хората или има някакъв проблем непосилен за сегашния собственик.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Kris написа:todor_8888 написа:Здравейте колеги, какво мислите за тази 320ка
Тая кола освен ксенон друго като екстра няма. А си мисля че има и други коли на подобна цена с доста повечко екстри.
И да не забравяме началото на мунинга със затъмнените стопове и мигачи и боядисаните 15-ски или 16-ски => ме мисля че е поддържана като хората или има някакъв проблем непосилен за сегашния собственик.
Подкрепям, че не си заслужава на тази цена.
Само за екстрите не че са кой знае какви, но и халогени, борд компютъра, кожения волан и топката на скоростите се водят екстри и не са базови.
Не е зле колата има вид, само това със мигачите и стоповете не се харесва от всеки, но не е за тази цена.

- todor_8888
- Потребител
-
- Кара: бмв е36
- Мечтае да кара: м3 gts
Bavarcho написа:Kris написа:todor_8888 написа:Здравейте колеги, какво мислите за тази 320ка
Подкрепям, че не си заслужава на тази цена.
Само за екстрите не че са кой знае какви, но и халогени, борд компютъра, кожения волан и топката на скоростите се водят екстри и не са базови.
Не е зле колата има вид, само това със мигачите и стоповете не се харесва от всеки, но не е за тази цена.
Съгласен съм с измисления тунинг

Благодаря

ще се радвам ако и други колеги споделят мнение

Здравейте колеги, какво мислите за това:http://www.cars.bg/c432916
Като прочета за сервизна книжка и направо се трескам по челото, още ли има хора кото вярват в тези глупости.
Ако е така да пускам и мойта кола за продан само на 80 000 км е, а който не вярва ще му покажа сервизната книжка.
Sent from my Toaletna using Namachkan Vestnik 2
Ако е така да пускам и мойта кола за продан само на 80 000 км е, а който не вярва ще му покажа сервизната книжка.
Sent from my Toaletna using Namachkan Vestnik 2
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
rocki5 написа:Здравейте колеги, какво мислите за това:http://www.cars.bg/c432916
Че не е на 124 000км не е ..но колата така е излъскана,че нямам думи

Наистина изглежда добре,малко цената ми е висока,но ако всичко и е наред след хубава диагностика

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
На Софавто 97% от обявите за леки коли са дадени цени без ддс!
Няма втори такива дрисъци никъде! Лека кола да я обявиш без ддс че да е по привлекателна
Отделно имаше случай с няколко крадени коли в тази автокъща преди 3-4 години.
Няма втори такива дрисъци никъде! Лека кола да я обявиш без ддс че да е по привлекателна

Отделно имаше случай с няколко крадени коли в тази автокъща преди 3-4 години.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Gqbriel написа:rocki5 написа:Здравейте колеги, какво мислите за това:http://www.cars.bg/c432916
Че не е на 124 000км не е ..но колата така е излъскана,че нямам думирядко съм виждал толкова чист бежов салон и без драскотина по интериора..за мен лично 2 варияната - или доста неща са нови или колата е пазена страшно много
.
Наистина изглежда добре,малко цената ми е висока,но ако всичко и е наред след хубава диагностика
Колата изглежда адско добре, но ако ще се дават толкова пари за дизел с градски разход 12/100 е хубаво поне Мпак или хубави седалки да имаше . Стоковите седалки в Е46 са гадни, нямат странична опора за задника, ако пък са и кожени хептен се хлъзгаш ... да не говорим че хем нямат подгряване, хем не са ел. и регулирането дълбочина/височина е със наемане и катапултиране