ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
искам още хора да напишат, че влиза
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
burnou7 написа:Може ли някой,който има под ръка задния носач да мерне на бързо следните неща
Здравейте, Колеги!
Може ли да ми кажете, къде във Варна могат качествено да рециклират стартери? Случвало се е бендикса да не се върне и звукът в подобен случай е да си е*е Франко коня... Та, неща да подлагам Баварката отново на подобно изтезание.
Може ли да ми кажете, къде във Варна могат качествено да рециклират стартери? Случвало се е бендикса да не се върне и звукът в подобен случай е да си е*е Франко коня... Та, неща да подлагам Баварката отново на подобно изтезание.

Ако повредата не може да бъде отстранена с чук - Проблемът е в електрониката!
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Tuz_Pika написа:Здравейте, Колеги!
Мда и при мене се е случвало това. Мене ме интересува бендикса има ли различни видове с повече или по-малко шлици на м52б28.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Напоследък имам леко дразнене от свободното движение в ляво и дясно на ск. лост... потърсих из нета и излиза това, че е решението > http://www.turnermotorsport.com/c-178-b ... r-rod.aspx . Обаче като на технически неграмотен човек, това ми изглежда като изключително проста конструкция, която стига да има човек точните размери, дето се казва всеки стругар/фрезист или както там се казва, ще му я направи от подходящи материал.
Аз ли съм в грешка ? Да не би да има нещо което пропускам? Предполагам не съм първият човек във форума с подобно желание да направи превключването супер прецизно (с нормалния шифт механизъм за 2.8 съм, който за др. кутии идва като къс (шорт шифт)) ... ако някой има опит да сподели или пък ако ги прави тези елементи да каже на каква цена, защото 120 долара ми се виждат малко множко.
Аз ли съм в грешка ? Да не би да има нещо което пропускам? Предполагам не съм първият човек във форума с подобно желание да направи превключването супер прецизно (с нормалния шифт механизъм за 2.8 съм, който за др. кутии идва като къс (шорт шифт)) ... ако някой има опит да сподели или пък ако ги прави тези елементи да каже на каква цена, защото 120 долара ми се виждат малко множко.
host написа:Напоследък имам леко дразнене от свободното движение в ляво и дясно на ск. лост... потърсих из нета и излиза това, че е решението > http://www.turnermotorsport.com/c-178-b ... r-rod.aspx . Обаче като на технически неграмотен човек, това ми изглежда като изключително проста конструкция, която стига да има човек точните размери, дето се казва всеки стругар/фрезист или както там се казва, ще му я направи от подходящи материал.
Така, като гледам по снимката само дизайна му е сменен и явно от там идва разликата. Това може да го направи всеки по оригиналното.. Друг е въпроса там където влиза дали няма някаква втулка която се износва. Не съм много запознат, но мисля да се образовам малко, че смятам и аз да го правя

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Колеги ще се оформи проект
Но ми трябва малко помощ (като е готово всичко ще пусна тема с чертежи и точни размери да може всеки да си направи този мод)
Трябва ми точно ширината на този елемент на кутията на 328i или друго БМВ със същата кутия >
Възможно най-точно колко е широк елемента на кутията от двете си плоски страни.
Както и някой ако може да даде размер за ширината на мястото за монтажа вече на лостовия механизъм >

По принцип утре сам ще потърся частите да ги измеря в някой сервиз или при някой колега, но предполагам, че може и някой от вас да свърши още по-бързо от мен това (все пак трябва и на работа да се ходи) :d
Според човека който ще прави елемента, това била много лесна работа и цената ще е доста ниска за проекта. Така, че дерзайте колеги скоро да се пусна тема с готовата част.

Но ми трябва малко помощ (като е готово всичко ще пусна тема с чертежи и точни размери да може всеки да си направи този мод)
Трябва ми точно ширината на този елемент на кутията на 328i или друго БМВ със същата кутия >

Както и някой ако може да даде размер за ширината на мястото за монтажа вече на лостовия механизъм >

По принцип утре сам ще потърся частите да ги измеря в някой сервиз или при някой колега, но предполагам, че може и някой от вас да свърши още по-бързо от мен това (все пак трябва и на работа да се ходи) :d
Според човека който ще прави елемента, това била много лесна работа и цената ще е доста ниска за проекта. Така, че дерзайте колеги скоро да се пусна тема с готовата част.
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Здравейте, стана ми интересно... виждал съм 318ис с акумулатор в двигателния отсек, а и с акумулатор в багажника... къде е разликата? И двете коли са с м44. Поздрави! 

- seeya
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: г/д най дъртия е36 320i седан
- Мечтае да кара: е36 328 турбо купе
Външните накрайници на всички мотори ли са еднакви ?
seeya написа:Външните накрайници на всички мотори ли са еднакви ?
Ами те накрайниците се водят за е36, а не по мотор. Значи - да
- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
Колеги да попитам и аз.Значи днес си сменях волана и от този http://www.bmwpower-bg.net/forums/downl ... 112201&t=1 минах на този http://i205.photobucket.com/albums/bb7/ ... t011-1.jpg .
Но взе да примигва лампата за аирбега.
Какво според вас трябва да направя за да оправя този проблем?
Но взе да примигва лампата за аирбега.
Какво според вас трябва да направя за да оправя този проблем?
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Как искаш да не свети лампата като тоя къде си сложил няма бег?
- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
b00st написа:Как искаш да не свети лампата като тоя къде си сложил няма бег?
Да де това ми е ясно

Но какво може да се направи за да не примигва тази лампа?
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
- Кара: гумите да пушът
да извадиш крушката на таблото
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power