въпрос относно прегряване на 325 ТДС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Atanas_Prodanov
- Потребител
-
въпрос относно прегряване на 325 ТДС
Здравейте
значи прибирах се от работа(работя на 5 км от вкъщи ) и на 1 км от нас гледам колата отива в червеното за секунди светна лампата и започна да намалява скоростта
. спрях пред нас и гледам отчупено парче от радиатора стои на горния маркуч за антифриза и всичката вода истекла, на 200 метра от работата ми е започнал да изтича . аз веднага закачих маркуча за радятора и налях вряла вода от боилера и колата стабилизира температурата , не надува маркучите , има парно , не изкарва пари през аспуха и не меси антифриза с маслото , но съм притеснен че като загря започна да намалява скоростта , сега ми се струва че върви по малко (може и да си втълпявам ) Монтъорите ми казаха че съм минал метър без да я отварят , вие какво мислите ?

- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Re: въпрос относно прегряване на 325 ТДС
Колега,ти сега ли се сети че има БМВ форум? Или майсторите ти казаха да питаш тук? 

- Atanas_Prodanov
- Потребител
-
armani78 написа:Колега,ти сега ли се сети че има БМВ форум? Или майсторите ти казаха да питаш тук?
това по темата ли е ?

- ТРСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS , Nissan primera 4x4
- Мечтае да кара: GTR
- Детайли за колата: комби,М пакет
armani78 написа:Колега,ти сега ли се сети че има БМВ форум? Или майсторите ти казаха да питаш тук?
И кво като сега се е сетил,човека. Нещо против? Да го изгоним,а? Поне Мка да караше....
Към колегата с ТДСа-нищо назад не можеш да върнеш.И аз мисля така,както са ти казали. И да се счупи , след време,ще я оправиш.
Добре дошъл!
п.п. Леле,сега погледнах кога се е ретистрирал горния......
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Като стане така се пуска парното на макс(но ако е голям проблем няма време за тва) и ако продължи се гаси колата веднага. Не да карате и да гледате какво ще стане. Особено тия ТДС, които прегряват само да им се усмихнеш. Минал си метър не а ми и аз не знам 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
5 мнения
• Страница 1 от 1