Смяна на прагове,как???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- danielbmw3
- кандидат ентусиаст
-
Re: Смяна на прагове,как???
Колега взимай си 1 м-кови прагове (около 100тина лева можеш да намериш) и изобщо не се занимавай с глупости!
слагат се върху тези и това е
слагат се върху тези и това е

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
transporter_81 написа:Става въпрос за това,че ми падна една кола с черни брони и прагове,а мойте са сиви и ме дразнят.Броните ясно ще ги сменя,но праговете...та затова питам,няма грам ражда по тях-та затова.Поздрави
Като няма грам ръжда ги пребоядисай или слагай пластмасоми м или м-тех и си ти щом искаш черни, защото пребоядисването сигурно ще ти излезе по-скъпо или на цената на едни пластмасови прагове
- Beamer_NN
- Потребител
-
- Кара: E46
А ///М праговете само се защипват върху тези
Извинявам се ако спамя, но просто аз мисля да слагам М-кови и ми е интересно 

- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: нещо черно
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: Рег. на 30.01.2009
- AcTePuKc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 е60 530i & '96 e36 328i
- Мечтае да кара: e60 M5
най-добре на тенекиджия да ги позакърпи малко и отгоре едни декоративни платсмасови и си ок.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Ако искаш да ги сменяш само зареди цвета,пробвай с пулиращо пастиране,при мен се получи добрър ефект,почерняха и изглеждат като нови.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5#p2426364
тук съм описъл процедурата.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5#p2426364
тук съм описъл процедурата.
- ceco_brusen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 m52b20
- Мечтае да кара: х5
ares2 написа:колега боядисване на тези пак става или слагаш декоративния и пак правиш коиот цвят искаш
много точен отговор
моите беха бели с боди станаха черни и имам 1 +
че нема да изгният в близките 10 години
доказано е
но това се прави лятото когато е топло и после пре 1 прашна улица и си в джаза

- NeRoX
- младши ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320d
- Мечтае да кара: Ferrari
- Детайли за колата: M47D20 6MT
А, какво има вътре в този праг? Някой може ли да даде снимка или графика да добия представа? Ако прага е изгнил може ли всичко да стане както преди със сменянето му. Вътре в прага има нещо като глави в които влиза крика. Ако те пропаднат от ръжда какво ще рече при сменен такъв праг скоро с нов?
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Не пипай ,щом е здраво и няма изгнило . Боядиши си ги ,или както казаха колегите едни М прагове ,ако искаш да е по ФешЪн!
Но, да те предопредя ........ тръгнеш ли да слагаш М прагове ,мери внимателно и точно ,да не се налага да дупчиш отново ,ако не са ти проблем парите един комплект щипки е около 113 лв. и някакви стотинки там 22 бр. мъжки и 22 бр. женски и е препоръчително , да си вземеш шаблоните за монтажа ,мисля ,че са около 50 лв. 2-та . Ако пък не ти се дава 50 лв. намери колега с М прагове или някой ,който продава на части Е36 и виж размерите ................ Успех !

Но, да те предопредя ........ тръгнеш ли да слагаш М прагове ,мери внимателно и точно ,да не се налага да дупчиш отново ,ако не са ти проблем парите един комплект щипки е около 113 лв. и някакви стотинки там 22 бр. мъжки и 22 бр. женски и е препоръчително , да си вземеш шаблоните за монтажа ,мисля ,че са около 50 лв. 2-та . Ако пък не ти се дава 50 лв. намери колега с М прагове или някой ,който продава на части Е36 и виж размерите ................ Успех !

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
///M Rider написа:Не пипай ,щом е здраво и няма изгнило . Боядиши си ги ,или както казаха колегите едни М прагове ,ако искаш да е по ФешЪн!![]()
Ти направо ме уби с тая цена. Да не е барабар с праговете

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Vanqu1sh написа:///M Rider написа:Не пипай ,щом е здраво и няма изгнило . Боядиши си ги ,или както казаха колегите едни М прагове ,ако искаш да е по ФешЪн!![]()
Ти направо ме уби с тая цена. Да не е барабар с праговетеЩипките бяха по левче бройката, а за тея шаблони не виждам причина човек да дава толкова пари като може лесно да се оправи и без тях.
Оригинални са около 2.50 лв. бройката ,това е по-спомен ,защото аз си купувах нови ...... вярно ,че взех половината де ,ама толкова беше бройката и то миналото лято !

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
///M Rider написа:Vanqu1sh написа:///M Rider написа:Не пипай ,щом е здраво и няма изгнило . Боядиши си ги ,или както казаха колегите едни М прагове ,ако искаш да е по ФешЪн!![]()
Ти направо ме уби с тая цена. Да не е барабар с праговетеЩипките бяха по левче бройката, а за тея шаблони не виждам причина човек да дава толкова пари като може лесно да се оправи и без тях.
Оригинални са около 2.50 лв. бройката ,това е по-спомен ,защото аз си купувах нови ...... вярно ,че взех половината де ,ама толкова беше бройката и то миналото лято !
Цаката е като те питат в Дару за какъв праг е, да им кажеш че ти трябват за обикновения. Така цената за една и съща щипка става от 2,50 на 1 лв.

Не си дупчете колите, ако са със здрави купета.
Така и така няма вече здрави, не ги правете още по-малко. Това е... просто моето мнение.
Праговете е най-добре да се залепят.
Щипките са скъпи, такъв е живота. Всяка година много части на Е36 поскъпват драстично.
При тези автомобили логиката не е "карам стара кола, всичко трябва да й е евтино", а тъкмо обратното. От един момент нататък, почват да поскъпват и колите и частите им. Особено оригиналните и тези, които са специфични (напр. пластмаси по интериор).
Така и така няма вече здрави, не ги правете още по-малко. Това е... просто моето мнение.
Праговете е най-добре да се залепят.
Щипките са скъпи, такъв е живота. Всяка година много части на Е36 поскъпват драстично.
При тези автомобили логиката не е "карам стара кола, всичко трябва да й е евтино", а тъкмо обратното. От един момент нататък, почват да поскъпват и колите и частите им. Особено оригиналните и тези, които са специфични (напр. пластмаси по интериор).
- Hadjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i
NeRoX написа:А, какво има вътре в този праг? Някой може ли да даде снимка или графика да добия представа? Ако прага е изгнил може ли всичко да стане както преди със сменянето му. Вътре в прага има нещо като глави в които влиза крика. Ако те пропаднат от ръжда какво ще рече при сменен такъв праг скоро с нов?
Здравей колега,
Да в прага има планки към които е прикрепен отворът за крика. Личният ми съвет е да смениш праговете с нови, ако се налага. Не са толкова скъпи, а определено с монтирането на пласмасови няма да спестиш много пари. Пращам ти линк зада се ориентираш за цената на металните.
http://store.emk-33.com/category/273/ka ... cturer%5D=
Поздрави.

това е отвътре. доколкото си спомням, елементите за крика отдавна не могат да се вземат нови, затова ако са заминали варианта е да се изрежат от читава кола на части. иначе най-големия проблем на праговете е като се оставят без тапите отдолу през зимно време. вътре като се вкарат хубавите работи от пътищата и за една, две зими от перфектни прагове става почти като на снимката.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3