Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Политическа.

Мнение от Е.Димитров » 15 Ное 2013, 13:22

acer написа:на бат бойко ти жена му веи-тата ще ни се сторят като ощипване от комар, сравнение с бутане на валутният борд, заробването от руски енергийни проекти и фалирането на държавата, може би с цел влизането в БРИКС.

знам че си про руски настроен, ама тука няма да остане никой.. 100г+ руско "братсво" ни стигат, младите и не само са масово искат европейско развитие.

а дали е бил мутра или не, слабо ме вълнува, единствено той може да разруши БСП, друго не ги вълнува хората в момента.. щото както се вижда те са едно ЗЛО, което не им пука дали ще има България или не.

ето и една статия, която много добре описва ситуацията и обяснява защо бсп вече са загубили

http://banitza.net/2013/11/14/%D1%81%D1 ... %80%D0%B0/

Първо,русия е последната страна където бих отишъл,дори и на екскурзия,имам приятели руснаци и до там,второ-валутният борд не се бута туку-така,това не е баница и трето-като гледам как ги разруши бат ти бойко бсп и дпс ,че направо ги затвори като партии,за това сега се инатят в парламента.
Вярвайте на тея работи дето щял да бута дпс и бсп и спете с тая мисъл за да се успокоявате.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Ное 2013, 13:30

борда се бута лесно, ако разбираш от финанси щеше да го знаеш, с няколко по-големи кредита, които страната няма да може да изплаща. вече 1 млрд се е изтеглил, гледай кво става като се тегли за южен поток 3,5 + 1,5 млрд неустойки за белене, + още някой друг измислен кредит.

и ти с тази мисъл ли се успокояваш

Ислямистка връзка разкрита от Мосад в аферата "Бисеров"

http://www.novini.bg/news/166419-%D0%B8 ... D0%B2.html

и това е само бисеров, какво правят другите мюсюлмани от дпс и Доган само те си знаят. ислямизират България, разпродават ни на русия, а вие говорите че Борисов се изказвал лошо и за чорливи коси. ами звучите си като национални предатели.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар

Мнение от bmw_g_power » 15 Ное 2013, 13:43

Е.Димитров написа:
bmw_g_power написа:И ти какво си помисли,че като дойдат ГЕРБ със магическа пръчица ще оправят всичко което предишните са рушили дъги години по назад? :clap: Евала ако наистина така си мислил твоето интелектуално ниво да не ти кажа до къде е :mhihi: И като ти гледам коментарите все повече ми става ясно,че ти за ГЕРБ НИКОГА не си гласувал,а само тук се изавяваш като най ранения от тях и манипулираш хората,че ти едвали си разочарован от тях.Ае моля ти се от всякъде се вижда,че си ЧЕРВЕН и не се оправдавай повече,че ставаш още по смешен :banghead: Ония твоите вождове за 20 години какво направиха?Колко пъти управляваха държавата и я докараха до никъде!?Или ти пак ще кажеш,че твоите очаквания от ГЕРБ за 4 години са били да превърне държавата във страна на милиардери?!ББ да се чуди как да им оправи поразиите които са вършели години,да не знае от къде да търси пари за да им изплаща боклуците взети със цел прибиране на милиони :mhihi: И после ГЕРБ Ви е виновен за всичко,а комунягите са върха и ББ е бил най-голямата мутра да ама само на приказки :kuku: От тия които се очертават да влязат в парламента при евентуални избори бих гласувал ОТНОВО за ГЕРБ!!!Защото такова зло което грози страната ни при управлението на тия НИКОГА не е имало и ако спасението е отново ГЕРБ аз съм със тях!!!

Какво да ти кажа,вече съм го казвал,е такива кавали са ми много интересни,нарочва някой че е "червен" или "комунист" и с това приключва,едва ли е новина за теб че не си умен,казвали са ти го,но ти няма как да го осъзнаеш!
И как се е чудил вожда ти как да им оправи поразиите,с нов заем?Абе то геьовете не могат да разберат че не е мъжки да се оправдава някой за несвършената работа!
Да,определено сегашните са зле и ще паднат,да,най-вероятно ще дойде вожда ти на власт и какво,ти пак ще си средно статистически помак от смесеното население :dummy:
Бе какво ти обяснявам,вие помаците сте оперирани в главата и нямате много собствени разсъждания,гласувай си за когото пожелаеш,това мен не ме интересува,аз изказвам мнения,продиктувани от лична преценка и виждания,не симпатизирам на никоя партия и съм скептичен че герб биха направили нещо ако вземат управлението,но не,елементарните типове не могат да приемат това,принципа на надъханите активистчета е че който не е на тяхното (разбирай някой друг им е насадил мнение) е против тях,бил червен и тн глупости.

:ahah: Това от червен симпатизант в кръвта му тече и до смърт ще им се кланя :mhihi: Сега още повече ми стана ясно що за стока си и що за болен комунистически мозък имаш и това те побърква още повече :mhihi: Ти си паника човече като ти гледам и последния коментар ти незнаеш къде се намираш.И знам,че те боли и се осъзна как стана за резил и всички в форума ти се присмиват за безкрайните бисери които ръсиш :mhihi: Недей си го причинява,че бая мозъчни клетки издъхнаха в твоята празна глава и продължаваш но нали знаеш,че е за твоя сметка :dummy: Продължавай в същия дух.И кои са тия помаци и защо аз да съм помак но как да го обясниш със твоето "висше" интелектуално ново сравнимо със амеба.След като хората като тебе са по зле и от помаците продадахте държавата и самите себе си на Доган!Но нали знаеш,че единственото зло което грози страната сте самите вие но нали ви затварят устите със :censored: и вие сте много доволни :mhihi:
Да видим още на какъв смях ще ни подложиш от твоя страна,че накрая вече взе и да ни забявляваш със бисерите които ръсиш и ставаш все по известен със малоумието си :mhihi: Как да го обясниш на човек който отдавна му е втълпено и със промит непоправим мозък!И си настрой радиото vef 214 във главата,че взе много смущения и грешна информация да дава :mhihi: Успех със безумната си мисловна дейност причинител на толкова твои напразни страдания! :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 15 Ное 2013, 13:54

acer написа:борда се бута лесно, ако разбираш от финанси щеше да го знаеш, с няколко по-големи кредита, които страната няма да може да изплаща. вече 1 млрд се е изтеглил, гледай кво става като се тегли за южен поток 3,5 + 1,5 млрд неустойки за белене, + още някой друг измислен кредит.

и ти с тази мисъл ли се успокояваш

Ислямистка връзка разкрита от Мосад в аферата "Бисеров"

http://www.novini.bg/news/166419-%D0%B8 ... D0%B2.html

и това е само бисеров, какво правят другите мюсюлмани от дпс и Доган само те си знаят. ислямизират България, разпродават ни на русия, а вие говорите че Борисов се изказвал лошо и за чорливи коси. ами звучите си като национални предатели.

Не съм финансист разбира се а и не мога да разбера защо реши да ме занимаваш с разни отрепки като членовете на дадена партия,казах ти,политиката не ме интересува,изнервя ме,но в тая връзка за бисеров,май ще се окаже че разработките срещу този не са от вчера и някой хора от предишното управление са ги знаели тези неща но са си траели,пък и какъв човек си че да не повярваш,че до преди месеци,цялата власт с подслушвания ,медии,полиция,тайни полиции ако има такива,разузнаване и всякакви там средства,предишните не натиснаха тези дето сега са на власт ,все щеше да излезат такива факти,че тея и на марс нямаше да могат да си направят колония...Очевидно не им е било изгодно или е имало някаква зависимост.
каквато и да е причината,очевидно няма да се разбере,за излямизирането-още един камък в градината на герб,какво направиха срещу този процес,какво направиха срещу циганите...все интересни въпроси над които никой не иска да помисли,а скачате първосигнално когато някой обвини вожда за каквото и да е било!

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 15 Ное 2013, 14:33

борисов далече не е безгрешен, нито го слагам на пиедестал, просто го приемам като един виктор орбан ;)
направи достатъчно с това че остави дпс без власт.

както викаше главния от съюза на комунистите, ако Тодор Живков се събуди ще напсува станишев на турски. най-върлите комунисти които познавам, почнаха да псуват по бсп, нищо общо нямат с БКП, една обща анадолско-руска мафия, която иска да изгони всички млади, за да няма кой да се съпротивлява,такова чудо и в африка няма, единствено в сирия.

ББ и ЦЦ със сигурност имат още много фокуси в ръкавите и силните карти се играят в определен момент, не когато няма да нанесат никви щети. какво щеше да стане ако бяха казали за Бисеров докато управляваха? 3 дни чудо и щеше да се забрави, 0 щети за дпс.. докато днеска предизвикват бурии.

пак ти казвам заблуждаваш се с тия хора, нищо общо нямат с бкп и тогавашната идея, за другото трябва да си българомразец.
Последна промяна acer на 15 Ное 2013, 15:16, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 15 Ное 2013, 14:58

Ху'с дат?
Изображение

За Комисията "Хохегер" и защо не беше преименувана на Комисията "Моника"
http://www.capital.bg/blogove/pravo/201 ... dnevnik.bg

Тва за утре:
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/1 ... iting.html
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 15 Ное 2013, 16:18

И още:

Служителите в държавната администрация, които участват в антиправителствените протести, ще бъдат освобождавани от работа. Това стана ясно от думите на премиера Пламен Орешарски на среща с гражданските организации.

http://www.standartnews.com/balgariya-politika/uvolnyavat_chinovnitsite_uchastvali_v_protestite-214069.html
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 15 Ное 2013, 17:14

_galio_ написа:И още:

Служителите в държавната администрация, които участват в антиправителствените протести, ще бъдат освобождавани от работа. Това стана ясно от думите на премиера Пламен Орешарски на среща с гражданските организации.

http://www.standartnews.com/balgariya-politika/uvolnyavat_chinovnitsite_uchastvali_v_protestite-214069.html

Това е толкова незаконно,че ще ги съсипят от съдилища и обезщетения...
Според мен тия нещо поеха вода и нарочно ги правят тези работи за да ги изгонят със шутове

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 15 Ное 2013, 17:17

Повод за оставка имат всеки ден.

Явно се опитват да активират максимален брой симпатизанти за утре.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 15 Ное 2013, 19:07

Jorata написа:Ху'с дат?

За тоз червей ли иде реч? :mhihi:

Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 15 Ное 2013, 19:48

Е.Димитров написа:
bmw_g_power написа:И ти какво си помисли,че като дойдат ГЕРБ със магическа пръчица ще оправят всичко което предишните са рушили дъги години по назад? :clap: Евала ако наистина така си мислил твоето интелектуално ниво да не ти кажа до къде е :mhihi: И като ти гледам коментарите все повече ми става ясно,че ти за ГЕРБ НИКОГА не си гласувал,а само тук се изавяваш като най ранения от тях и манипулираш хората,че ти едвали си разочарован от тях.Ае моля ти се от всякъде се вижда,че си ЧЕРВЕН и не се оправдавай повече,че ставаш още по смешен :banghead: Ония твоите вождове за 20 години какво направиха?Колко пъти управляваха държавата и я докараха до никъде!?Или ти пак ще кажеш,че твоите очаквания от ГЕРБ за 4 години са били да превърне държавата във страна на милиардери?!ББ да се чуди как да им оправи поразиите които са вършели години,да не знае от къде да търси пари за да им изплаща боклуците взети със цел прибиране на милиони :mhihi: И после ГЕРБ Ви е виновен за всичко,а комунягите са върха и ББ е бил най-голямата мутра да ама само на приказки :kuku: От тия които се очертават да влязат в парламента при евентуални избори бих гласувал ОТНОВО за ГЕРБ!!!Защото такова зло което грози страната ни при управлението на тия НИКОГА не е имало и ако спасението е отново ГЕРБ аз съм със тях!!!

Какво да ти кажа,вече съм го казвал,е такива кавали са ми много интересни,нарочва някой че е "червен" или "комунист" и с това приключва,едва ли е новина за теб че не си умен,казвали са ти го,но ти няма как да го осъзнаеш!
И как се е чудил вожда ти как да им оправи поразиите,с нов заем?Абе то геьовете не могат да разберат че не е мъжки да се оправдава някой за несвършената работа!
Да,определено сегашните са зле и ще паднат,да,най-вероятно ще дойде вожда ти на власт и какво,ти пак ще си средно статистически помак от смесеното население :dummy:
Бе какво ти обяснявам,вие помаците сте оперирани в главата и нямате много собствени разсъждания,гласувай си за когото пожелаеш,това мен не ме интересува,аз изказвам мнения,продиктувани от лична преценка и виждания,не симпатизирам на никоя партия и съм скептичен че герб биха направили нещо ако вземат управлението,но не,елементарните типове не могат да приемат това,принципа на надъханите активистчета е че който не е на тяхното (разбирай някой друг им е насадил мнение) е против тях,бил червен и тн глупости.

колега мислиш ли,че нормално да наричаш някого помак?
неее не ми отговаряй,достатъчен факт е,че
за няколко човека това не е нормално и съответно са подадени 3 доклада,
което съответно води до едноседмични последствия
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Ное 2013, 20:50

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:24, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 15 Ное 2013, 21:40

Ексклузивно: ЕК ни спря парите по ОП "Околна среда"
http://www.novini.bg/news/166554-%D0%B5 ... D0%B0.html

пфф, ЕК ги почва, нещо което винаги съм твърдял че ще случи ако се върнат на власт. още от тук виждам как ББ ще им вика като се върне, 2 пъти ви спряха фондовете :mhihi: :mhihi:

тва за служителите мина всякви граници

пп: на снимката не е Борисов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 15 Ное 2013, 22:36

B U L L I написа:колега мислиш ли,че нормално да наричаш някого помак?

Извинявам се, че се меся, но "помак" не е обидна дума.

Помаци (на гръцки: Πομάκοι, Помаки, на турски: Pomaklar, Помаклар), или българи-мюсюлмани,[1] известни в България и като българи-мохамедани,[2][3] е наименование, използвано за обозначаване на население, чийто майчин език е българският и чиято религия е ислямът. Те живеят на Балканския полуостров — в България, Турция, Гърция, Република Македония, Албания и Косово. Помаците имат българско, помашко, турско, македонско и албанско самосъзнание. Традиционно до средата на 19 век българоговорящите мюсюлмани смятат себе си за част от ислямския миллет, а с разрастването на национализма в империята започват да се приемат за турци.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 15 Ное 2013, 23:41

_galio_ написа:
B U L L I написа:колега мислиш ли,че нормално да наричаш някого помак?

Извинявам се, че се меся, но "помак" не е обидна дума.

Помаци (на гръцки: Πομάκοι, Помаки, на турски: Pomaklar, Помаклар), или българи-мюсюлмани,[1] известни в България и като българи-мохамедани,[2][3] е наименование, използвано за обозначаване на население, чийто майчин език е българският и чиято религия е ислямът. Те живеят на Балканския полуостров — в България, Турция, Гърция, Република Македония, Албания и Косово. Помаците имат българско, помашко, турско, македонско и албанско самосъзнание. Традиционно до средата на 19 век българоговорящите мюсюлмани смятат себе си за част от ислямския миллет, а с разрастването на национализма в империята започват да се приемат за турци.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8

Колега извинявай, но то и педераст не е обидна дума, но да ти я лепне някой няма да ти е приятно. Адмирации За модератора, димитроф отдавна обижда пряко и косвено колегите които не са за червената идея.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата