Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Re: Политическа.
Утре ще стане интересно тук в София
:) Интересно ми е комунистите колко са смели да си направят сбирката точно на езерото Ариана преди мач на Левски-ЦСКА
:)

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Пинтев написа:Утре ще стане интересно тук в София:) Интересно ми е комунистите колко са смели да си направят сбирката точно на езерото Ариана преди мач на Левски-ЦСКА
:)
http://www.webcafe.bg/id_1159825926_Koy_iska_karvava_sabota
една страница по-назад.
и точно в този стил серГЕЙ нарече хората от площада футболни хулигани, а фенклубовете се обедениха с декларация срещу това. Така че съжалявам за черногледството, но май пак ще има фрази, да идват танковете

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Е.Димитров написа:acer написа:Цирк дьо Сергей
Аха,значи вече е ясно за какво толкова ревеш-искаш си вожда,какво от това че е бил доказано мутра,какво от това че цветелинка има най-големият парк за вей,къде точно намали цената на газа че това нещо ми убягва,обещаваше чутовни намаления след като открихме собствено находище от газ и какво стана,дадоха го на концесия на американска фирма и те ни продават сега газ на цената на която го купуваме от русия и 4% плащат концесия![]()
Как точно разказа играта на дс и на бсп/дпс-нищо не направи конкретно,ама нищо,за цанков камък какво направи-нищо,всъщност обаче отиде на посещение в австрия да се срещне с собствениците на евн за да се уговори да не се плащат на две места данъци и такси,а само в ...австрия,няколко месеца по-късно лично им откри газова електрическа централа на евн а още няколко месеца по-късно им продаде и последните 33% от държавният дял на ниска цена,щото видиш ли,държавата не била добър стопанин и така ги закова като единствени монополисти!
Закона за лустрация?
Ми че ако имаше такъв закон,първи щяха да изхвърчат той и цецко от политиката,ама нали имаш глава на раменете,сети се малко,пък освен това нали там се сещаш за златанов и някакви тефтерчета дето кой да удари и кой да не удари,да не говорим и за приятеля му златев,всъщност като гледам си запознат с политическата и финансова обстановка в страната,та трябва да ти е известно че златев за годините на управление на герб не са платили и стотинка от 10% данък,щото "работели на загуба"![]()
А това за хората за кого ще гласуват хич не ме боли,очевидното е че хората не правят правилен избор последните 24 години щото резултата е ясен и видим,освен такива надъхани поддръжници на партии като теб никога не са били полезни за едно общество,между теб няма никаква разлика с надъхан бесепар,турчин и ...изслямист,сектант или някакъв друг подобен,вие често сте заслепени,не сте рационални и винаги нямате собствено мнение!
Аз гласувах за герб като се абстрахирах от фактите за вожда какъв е бил,къде е членувал и какъв е олигарх, когато дойдоха на власт чух това което обещаха и видях това което направиха,те дойдоха като различни и правиха същите простотии като предишните и страхотното "мъжкарско" поведение през целият си мандат да се оправдават.
Освен това предполагам че както някаква част от жените са запленени от чара и сексапила на вожда и са готови да си свалят гащите,така и някой мъже са заслепени от чара и сексапила му и са готови да си свалят гащите![]()
Специално за теб и такива като теб съм измислил една поговорка,тя е мое дело и отразява сектантите в политиката:
"Само глупак може да се вози на въртележка и да си мисли че пътува"
Съмнявам се че ще разбереш смисъла
Сега би следвало да изпишеш също толкова дълъг пост за далаверите на бсп и дпс ,но едва ли ще го направиш.Малко е странно в политическите теми все герб да ти е в устата,а с две думички да описваш другите политически сили.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^виждаш ли какво имам в предвид-очевидно не,пак ще се повторя,дано малко успееш да разбереш!
Самият ФАКТ че отидох да гласувам на изборите когато герб взеха властта казва какво всъщност съм имал в предвид и злоупотребите които са правили предишните (сегашните настоящи) и поради тази причина гласът ми бе за герб и като така,сега в устата ми е герб ,защото аз ги легитимирах въз основа на това което те обещаха да променят,те бяха моят избор,моят фаворит и постъпиха като тези,от които бях възмутен и така нататък.
Значи,трябваше ли така да ти го разкажа,че да вденеш,не желая да те обиждам на интелектуално ниво,но е повече от очевадно в горният ми пост поради каква причина роптая срещу герб!
Самият ФАКТ че отидох да гласувам на изборите когато герб взеха властта казва какво всъщност съм имал в предвид и злоупотребите които са правили предишните (сегашните настоящи) и поради тази причина гласът ми бе за герб и като така,сега в устата ми е герб ,защото аз ги легитимирах въз основа на това което те обещаха да променят,те бяха моят избор,моят фаворит и постъпиха като тези,от които бях възмутен и така нататък.
Значи,трябваше ли така да ти го разкажа,че да вденеш,не желая да те обиждам на интелектуално ниво,но е повече от очевадно в горният ми пост поради каква причина роптая срещу герб!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Пинтев написа: Интересно ми е комунистите колко са смели да си направят сбирката точно на езерото Ариана преди мач на Левски-ЦСКА:)
Е, те самите няма да са там. Ще има викнати пенсионери и цигани от регионите, с отговорници за всеки автобус.
Интересното е колко народ ще съберат, че предния път доста от контрите очевидно се срамуваха от себе си.
Колко са големи агитките на ултрасите? Стадиона събира 43 000, ако тия викнат верно 50 000, с едни 10 000 ченгета и колкото още протестиращи се съберат, ще си бъде Апокалипсис. Ако цифрите са такива, полицията не може да се справи по никакъв начин.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На мача абсурд да има повече от 20 000. По-скоро ще са около 15 000. Принципно 20-25 хиляди са рекордните цифри в БФС, които обаче не са на софийските дербита
Направо не ми се мисли какъв абсурд ще е... Сряда пред парламента имаше повече полиция, отколкото протестиращи
Някои от полицаите се държаха супер дружелюбно, други само чакаха да вземат палките според мен...

- bmw_g_power
-
-
Е.Димитров написа:^виждаш ли какво имам в предвид-очевидно не,пак ще се повторя,дано малко успееш да разбереш!
И ти какво си помисли,че като дойдат ГЕРБ със магическа пръчица ще оправят всичко което предишните са рушили дъги години по назад?

Е.Димитров написа:bioz написа:ekcta3uto написа:rosendaal написа:няма смисъл от анкета,разбира се че герб ще имат унизителна победа следващите избори.безапелационно.
А защо трябваше да се стига до това, БСП да имат унизителна победа, и да ни съсипят живота за 6 месеца?Защото това, което прави българина, е да действа преди да мисли, защото като ББ хвърли оставка, всички гледаха умно, с пръст в уста и се чудеха кво ще се случи.Е, случи се.
Не си прав, България е пълна с идиоти който в момента смятат, че сегашното правителствто е най-доброто което ни се е случило последните 23 години и за жалост процента е доста голям.
Не е вярно това,огромното мнозинство желае поради една или друга причина,това правителство да си отиде и да се излъчат избори,няма човек с който да съм разговарял и който да е ставало на въпрос да няма същото мнение,дори и такива които подкрепят бсп желаят на чисто да се почне с оставка и избори!
Аз не съм казал, че мнозинството не иска да си отиде това правителство, казвам, че има голям процент малцинство което е доволно от него и процентът никак не е малък.
- TNT
- младши ентусиаст
-
bioz написа: казвам, че има голям процент малцинство което е доволно от него и процентът никак не е малък.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
TNT написа:На мача абсурд да има повече от 20 000. По-скоро ще са около 15 000. Принципно 20-25 хиляди са рекордните цифри в БФС, които обаче не са на софийските дербитаНаправо не ми се мисли какъв абсурд ще е... Сряда пред парламента имаше повече полиция, отколкото протестиращи
Някои от полицаите се държаха супер дружелюбно, други само чакаха да вземат палките според мен...
Е, значи няма да е толкова страшно

Иска ми се да пейстна един коментар от друг форум, изчистил съм го от внушения:
Фактите:
1. Бюджета на България за 2014 г . ще бъде финансиран с нови 4 милиарда нови кредити. Това означава по милиард на тримесечие. Като добавим старите кредити, ще видите, че българската икономика няма да може да ги обслужва. Очаква ни дългова вълна и увеличение на данъците – данъчни ставки и основи! Или... повторение на 1997 г.
2. За проекта “Южен поток” до преди няколко години се говореше, че ще струва около 1,1 милиарда. Подписаното инвестиционно намерение с руската страна е за 3,4 милиарда. (????)
3. Увеличена е сумата на МВР за подслушване със 100 милиона. Започват репресии.
4. В най-висши служби на МВР в София са назначени изключително много кадри на ДПС. Това всъщност е държавен преврат по мирен начин. Не може ДПС с 500 хил. гласа, предимно купени и от изборните комисии в Турция, да извиват ръцете на цялото българско общество.
5. В началото на декември ще излезе решението на Арбитража за Белене. България вероятно ще бъде осъдена, поради бездействието на правителството. Резултат: “Белене” ще се строи и Националната Електрическа Компания фалира. Токът поскъпва и имуществото на НЕК става притежание на Атомекспортстрой... или държавата взема още заеми, за да запълни дупката, в резултат на което може да видим събитията от 1997 г. Белене ще бъде една централа, която няма да бъде на българският народ. Народа ще обслужи само негативите – връщането на кредитите и риска от замърсяване. А електричеството ще бъде изнасяно от частни фирми, които и в момента са изключително богати.
6. В момента главното мюфтийство съди българските общини за 85 имоти за собственост на джамии, включително прилежащата земя. Управляващото мнозинство, включително Атака, внесоха проект който да улесни загубата на българският интерес.
7. Умишлено беше допуснато да ни залее вълна от навлизащи в страната. В момента ни трябват само до края на годината над 20 милиона. В момента навлезлите са 20 хиляди, а какво правим, когато станат 200 хиляди?
Дори и в средите на БСП се чуват гласове, че властта обслужва единствено наглите политически интереси на семейството Станишеви/Йосифови и Доган.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- bmw_g_power
-
-
TNT написа:bioz написа: казвам, че има голям процент малцинство което е доволно от него и процентът никак не е малък.
![]()
![]()
![]()
![]()
Които на въпроса "какво се е подобрило", отговарят "всичко се е подобрило, откакто се махна Бойко"
А какво е това "всичко", отговора е "всичко"
![]()
![]()
![]()

http://vbox7.com/play:7776ce17e9
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
bmw_g_power написа:И ти какво си помисли,че като дойдат ГЕРБ със магическа пръчица ще оправят всичко което предишните са рушили дъги години по назад?Евала ако наистина така си мислил твоето интелектуално ниво да не ти кажа до къде е
И като ти гледам коментарите все повече ми става ясно,че ти за ГЕРБ НИКОГА не си гласувал,а само тук се изавяваш като най ранения от тях и манипулираш хората,че ти едвали си разочарован от тях.Ае моля ти се от всякъде се вижда,че си ЧЕРВЕН и не се оправдавай повече,че ставаш още по смешен
Ония твоите вождове за 20 години какво направиха?Колко пъти управляваха държавата и я докараха до никъде!?Или ти пак ще кажеш,че твоите очаквания от ГЕРБ за 4 години са били да превърне държавата във страна на милиардери?!ББ да се чуди как да им оправи поразиите които са вършели години,да не знае от къде да търси пари за да им изплаща боклуците взети със цел прибиране на милиони
И после ГЕРБ Ви е виновен за всичко,а комунягите са върха и ББ е бил най-голямата мутра да ама само на приказки
От тия които се очертават да влязат в парламента при евентуални избори бих гласувал ОТНОВО за ГЕРБ!!!Защото такова зло което грози страната ни при управлението на тия НИКОГА не е имало и ако спасението е отново ГЕРБ аз съм със тях!!!
Какво да ти кажа,вече съм го казвал,е такива кавали са ми много интересни,нарочва някой че е "червен" или "комунист" и с това приключва,едва ли е новина за теб че не си умен,казвали са ти го,но ти няма как да го осъзнаеш!
И как се е чудил вожда ти как да им оправи поразиите,с нов заем?Абе то геьовете не могат да разберат че не е мъжки да се оправдава някой за несвършената работа!
Да,определено сегашните са зле и ще паднат,да,най-вероятно ще дойде вожда ти на власт и какво,ти пак ще си средно статистически помак от смесеното население

Бе какво ти обяснявам,вие помаците сте оперирани в главата и нямате много собствени разсъждания,гласувай си за когото пожелаеш,това мен не ме интересува,аз изказвам мнения,продиктувани от лична преценка и виждания,не симпатизирам на никоя партия и съм скептичен че герб биха направили нещо ако вземат управлението,но не,елементарните типове не могат да приемат това,принципа на надъханите активистчета е че който не е на тяхното (разбирай някой друг им е насадил мнение) е против тях,бил червен и тн глупости.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
TNT написа:И политиката не те интересува![]()
![]()
![]()
Не,не ме интересува,дразни ме,дразни ме несправедливост или глупост,ако ме интересуваше щях да изучавам политически науки и да членувам все някъде,но определено не е моята тема и постовете са ми такива защото ме дразни много!
на бат бойко ти жена му веи-тата ще ни се сторят като ощипване от комар, сравнение с бутане на валутният борд, заробването от руски енергийни проекти и фалирането на държавата, може би с цел влизането в БРИКС.
знам че си про руски настроен, ама тука няма да остане никой.. 100г+ руско "братсво" ни стигат, младите и не само са масово искат европейско развитие.
а дали е бил мутра или не, слабо ме вълнува, единствено той може да разруши БСП, друго не ги вълнува хората в момента.. щото както се вижда те са едно ЗЛО, което не им пука дали ще има България или не.
ето и една статия, която много добре описва ситуацията и обяснява защо бсп вече са загубили
http://banitza.net/2013/11/14/%D1%81%D1 ... %80%D0%B0/
знам че си про руски настроен, ама тука няма да остане никой.. 100г+ руско "братсво" ни стигат, младите и не само са масово искат европейско развитие.
а дали е бил мутра или не, слабо ме вълнува, единствено той може да разруши БСП, друго не ги вълнува хората в момента.. щото както се вижда те са едно ЗЛО, което не им пука дали ще има България или не.
ето и една статия, която много добре описва ситуацията и обяснява защо бсп вече са загубили
http://banitza.net/2013/11/14/%D1%81%D1 ... %80%D0%B0/
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд