Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Политическа.
acer написа:
имам 3 дядовци, единият беше обикновен пияница на село не близвал политика, другият украински генерал от 2-та световна с редица почести и върл русофоб, третия забегна в казахстан до копа планини, та може и да съм милиардер без да знам
баща ми е завършил строителния и е бил бригадир в москва и сант-петербург, разбира се са опитали да го вербуват, ама им е теглил по една и 89-та остава без работа заради честта си да не е доносник.. та, ако твоето семейство са били червени и са продавали сънародници за жълтици не значи че всички са такива
тва с мантрата за ББ и Турция се изтърка. 1-во Борисов го каза в прав текст "беше тоталитарен режим, без да членуваш в бкп няма развитие". 2-ро ако беше с тях, това в държавата нямаше да се случва, единственият е който дръзна да тръгне срещу ДС и бсп.. затва и всички уж зелени, червени, сини, лайняни, НО всички от котилото на ДС/БКП стават и си лягат с него, все им е на устата, само където не са го обвинили за земетресенията и глобалното затоплянеама те са тъпи, не осъзнават че след поредният пасквил не че само никой не се връзва, а постигат обраният ефект - вдигат му рейтинга, показват на хората за кой трябва да гласуват. затова и не дават оставка, ББ така го ритнаха, че когато се върне ще им стане тясно в България.
разбиранията за турция са ти странни, в кой век живееш? и не знам какво общо има с ДПС, която е еднолична партия и плячкосва страната от 20 години. иначе само ще кажа че Ататюрк + сащ превърнаха турция в светска държава, а инстамбул е ню йорк-а на европа и азия![]()
т.нар бели турци тип бехлю са съвсем нормални хора, често с по-нормални разбирания от нашите, в университета точно те пиеха и се забавляваха най-много, без никакви предразсъдъци към нас или няква злоба.. за разлика от злобата дори българин към българин. турция има проблем със старите ислямисти и Ердоган, които искат да върнат страната 1-век назад.. ББ посъветва Ердоган да си подаде оставката.
И какво се оказва,че роднините ти са някакви украйнци,те по подразбиране си мразят (и с основание) руснаците,изумява ме романтичната история която е разказана от баща ти,значи бачкал е тук и там,като син на герой от войната знаем на какво уважение и почит са били тези хора и колко привилегии са имали..Но защо казвам "романтична версия" на баща ти как останал без работа...Та обърнах внимание на годината която е останал без работа,която по някакъв начин съвпада от падането на комунистите от власт...Интересно,как точно пък 89 година е теглил майна на някой и е останал без работа...или просто на някой му е писнало да се подмазва на син на "Активен борец" и му е показал вратата....Нали,все неща които не са без основания,разбира се,сега е модерно да се изкарват "репресирани" някой...
За вожда ти-още една романтична история,как било задължително и тн,че баща ми беше доктор и не беше задължително да си в бкп за да работиш като доктор,ма може би не са го и искали,щото прадедо ми бил фабрикант=враг на народа,дедо ми също имотен..ма как и да е,та зарязваме тея глупости.
Аз съм ЗА да си подадат оставка сегашните и много мога да пиша защо и колко са мръсни и долни,крадливи и какви назначения са направили,където засягат и мои познати,дори няколко пъти ходих на протестите,но интересното е че човек трябва да е принципен,какво имам в предвид.
Не може човек който по цял ден реве по форуми че мрази комунистите,неграмотните и мутрите,обаче някакси да мрази избирателно комунист,с не висока степен на образование и мутра...
Нали знаеш че вожда ти е бил комунист (както и баща му между впрочем),има някакво пожарникарско образование,чел е само една важна за него книга и е бил в структурите на сик,като и много близък приятел на доста известни мутри...
Е може ли такава безпринципност и не последователност...!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Е.Димитров написа::2007 година
"Бензин А-95H, ще се предоставя на цена за директна реализация от 1,594.80 лв. за 1000 литра, което е близо 9% увеличение, породено от скока на акцизите."
http://www.segabg.com/article.php?sid=2 ... 0040000601
Тук си прав. През май 2009-та, точно преди герб да дойдат на власт (и кризата) бензина е бил 1,92 лв.
По същото време в Румъния е бил 1,66 лв, в Гърция 1.82 лв.
А сега какво става - в България e 2,57 лв, в Румъния 2,45 лв, в Гърция е 3,25 лв.
http://www.energy.eu/
Тоест поскъпването не е само тук, а навсякъде. В съседните държави пак ли заради герб поскъпва горивото? Или заради масоните? Или илюминатите? Или пък ротшилд?
Е.Димитров написа:Ама какво да споря с ботове,както и да е,не ,не ме интересува политиката и виждам политиката какво прави с хората-ярък пример си ти и няколко други хора които са облъчени
Накрая обаче се оказва, че ти си бот (ярко червен

Е не минава номера... Сега дай другия ти дежурен аргумент "Цените скочиха с 45%"... Ама кои цени, някакви примери... Пълен смях...
И накрая да завършим: "Не ме интересуват партии и политика"

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:Е.Димитров написа::2007 година
"Бензин А-95H, ще се предоставя на цена за директна реализация от 1,594.80 лв. за 1000 литра, което е близо 9% увеличение, породено от скока на акцизите."
Тук си прав. През май 2009-та, точно преди герб да дойдат на власт (и кризата) бензина е бил 1,92 лв.
А сега какво става - в България e 2,57 лв, в Румъния 2,45 лв, в Гърция е 3,25 лв.
Тоест поскъпването не е само тук, а навсякъде. В съседните държави пак ли заради герб поскъпва горивото? Или заради масоните? Или илюминатите? Или пък ротшилд?Е.Димитров написа:Ама какво да споря с ботове,както и да е,не ,не ме интересува политиката и виждам политиката какво прави с хората-ярък пример си ти и няколко други хора които са облъчени
Накрая обаче се оказва, че ти си бот (ярко червен), който се опитва нормални икономически събития да ги припише на определено управление и партия, с цел да минипулира простия читател...
Е не минава номера... Сега дай другия ти дежурен аргумент "Цените скочиха с 45%"... Ама кои цени, някакви примери... Пълен смях...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:Е.Димитров написа::2007 година
Тоест поскъпването не е само тук, а навсякъде. В съседните държави пак ли заради герб поскъпва горивото? Или заради масоните? Или илюминатите? Или пък ротшилд?Е.Димитров написа:Ама какво да споря с ботове,както и да е,не ,не ме интересува политиката и виждам политиката какво прави с хората-ярък пример си ти и няколко други хора които са облъчени
Накрая обаче се оказва, че ти си бот (ярко червен), който се опитва нормални икономически събития да ги припише на определено управление и партия, с цел да минипулира простия читател...
Смятам че няма какво да ти отговарям на мнението,което е повече от необективно и извадено от контекста.
Ще поясня обаче за другите.
Стана въпрос от един друг разговор,че видиш ли,сегашните увеличили моля ти се горивата и това било трагедия,аз казах че всъщност увеличенията (основателно и то продиктувани от други страни,в случая ЕС) са тръгнали от другаде,а в последно време скочиха ,да,с 45%.
А това червен или зелен,във всеки случай е по-добре,от колкото помак (или както сега се наричате етнически българин)
Е.Димитров написа:
пишеш в комунистически стил всичко на базата на догадки(нападки) с явна цел да злепоставиш, но по-скоро се излагаш.
не ми се обяснява, но само ще кажа че нищо от това не е истина, най-малкото баща ми е българин, а генерала украйнец, живяха на 1500км разстояние и се мразеха.
всъщност, баща ми от никой не е получил 1 стотинка, а баща му го пребиваше за кеф и въпреки целият /романтичен/ ад, никога не е имал взимане-даване с никой от бкп/владики и т.н. а 89-та спира работа заради промените и никой не го е назначил никъде, а като хиляди други тръгва на гурбет, после се връща и почва малък бизнес , толкова.
и въпреки че едва ли има нещо което да мразя повече от бсп, нормалните членовете на БКП ги разбирам донякъде, защото е била такава системата и 1 човек не е можел да промени нищо, избирало се е "или си с нас, или си против нас".
разликата между тогавашното БКП и днешното БСП е че едното е било идея, имало е ред, законност, имало е за всички и хората са живели относително спокойно. докато БСП са групировка, мафия, коза-ностра, готови да ни разпродадат, а вече и да започнат гражданска война.. сравнение с ББ няма, който въпреки кризата и всичките му грешки, имахме стабилна обстановка и имахме европейска посока, ставахме все по-надеждни за инвеститорите. сега кой ще дойде? най-много нато, да ни спасяват да не се избием.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Ще ни разплачете вече .
Всички говорите в един стил ,ако искате да знаете как изглежда отстрани
Малко приличате на мижи да те лъжем един с друг.
Всички говорите в един стил ,ако искате да знаете как изглежда отстрани

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:24, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
acer написа:Е.Димитров написа:
пишеш в комунистически стил всичко на базата на догадки(нападки) с явна цел да злепоставиш, но по-скоро се излагаш.
не ми се обяснява, но само ще кажа че нищо от това не е истина, най-малкото баща ми е българин, а генерала украйнец, живяха на 1500км разстояние и се мразеха.
всъщност, баща ми от никой не е получил 1 стотинка, а баща му го пребиваше за кеф и въпреки целият /романтичен/ ад, никога не е имал взимане-даване с никой от бкп/владики и т.н. а 89-та спира работа заради промените и никой не го е назначил никъде, а като хиляди други тръгва на гурбет, после се връща и почва малък бизнес , толкова.
и въпреки че едва ли има нещо което да мразя повече от бсп, нормалните членовете на БКП ги разбирам донякъде, защото е била такава системата и 1 човек не е можел да промени нищо, избирало се е "или си с нас, или си против нас".
разликата между тогавашното БКП и днешното БСП е че едното е било идея, имало е ред, законност, имало е за всички и хората са живели относително спокойно. докато БСП са групировка, мафия, коза-ностра, готови да ни разпродадат, а вече и да започнат гражданска война.. сравнение с ББ няма, който въпреки кризата и всичките му грешки, имахме стабилна обстановка и имахме европейска посока, ставахме все по-надеждни за инвеститорите. сега кой ще дойде? най-много нато, да ни спасяват да не се избием.
Най-после някакво обективно мнение и собствена мисъл!
Да,бсп нито са комунисти нито социалисти,това си е най-обикновена фирма,но на различно ниво с единствена стопанска дейност-изкарване на пари,нямат нито социален аспект нито задълбочени анализи,нито обществено полезна политика!
Обаче герб са същите,нямат морал,нямат визия,управляваха България като частно стопанство,и то в някаква лична изгода,при двете партии има една и съща черта-надменност,което означава че са всъщност една и съща монета,но едните са ези а другите тура,едните без другите не могат да съществуват...
За дпс,атака,рзс и кунева няма какво даже да се коментира и ако случайно излязат студентите с някаква партия-бих гласувал за тях,въпреки че това ще е поредният неуспешен експеримент,защото тези студенти дето ги дават по телевизията не стават,не са нито най-умните,нито най-кадърните и смятам че ще бъдат употребени...но въпреки това,не са тлъстите мишки от миналото..
Между другото,днес слушам дарик радио и там водещата беше поканила двама от "ранобудните",1000 пъти се опита да вметне и да ги накара тези младежи да кажат че полицията ги е била...попита единият какво работи,той обясни че след работа ходи на протестите,иначе ...имал не правителствена фондация...и разговора вече приключи,не го пита даже с какво се занимава в тази фондация,финансиране,дейност...а нали знаеш за тези организации..
Как и да е,най-много мразя разделение и...контра на протести

Цирк дьо Сергей
За пенсионери , ученици и протестиращи студенти - безплатно.
Всички на Орлов мост. Ще видите новото и невиждано досега шоу - "ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПРОТЕСТИТЕ".
Невероятни социалистически номера!
Жената кучка-Мая Манолова! Мъжът амеба-Михаил Миков. Патологичния лъжец-Сергей Станишев!
В антракта ще пее Социалистическата АББА - Жаблянов, Кутев, Буруджиева и Йотова, подгрява Мишо Шамара. Насам народе!!! Да покажем на мутрите , че сме повече от тях.
За демонстрация на спонтанен възторг ще докараме и цигани от провинцията, да не се плашите не са бежанци, наричайте ги другари роми
Чрез измами и подли соцномера- към светло бъдеще!!!„

http://pik.bg/%D1%86%D0%B8%D1%80%D0%BA- ... 17606.html
за другото ще срещнеш оогромна съпротива, ако не вярваш пусни анкета. Разбира се че и герб са крали, правили са далавери, пълно е било с шушумиги, това става по цял свят, а те са партия едва на няколко години, ББ доби ужасно ценен опит. Кой от 24 годишната ни история се опълчи на БСП/ДС? Никой и тука ще спомена стенограмата дето Е.Михайловски я показа от 1997 как "демократа" Костов предлага на бсп да направят кабинет.
Кой първи потвърди думите на ЕС, че съдебната система ни е фарс? Цветанов, те му скочиха да го съдят за клевета. Кой намали цената на газа с 50% премахвайте доставчиците? Далаверите от Белене, Цанков камък, разните водни огледала? Закона за лустрация, който червеният съд отмени? Закона за конфискация на имуществото-дето манолова крещеше - ТЕРОРИСТИ. Цените на ВЕИ дето ги свалиха от 730лв на 220-300 + абсурдният закон за възможност за 6 мегавата от ВЕИ. Заловените октоподи, нагли, кокаинов крале....? Отвличанията за изнудване спряха (да чукам на дърво). За построената инфраструктура и това което се направи в земеделието могат да се напишат десетки страници.
Да ББ е груб, арогантен, на моменти дори надменен (вече по-малко, взе си бележка) и имаше мн лайнари и поставени лица около него, но е единственият който може да спре серголета и кремълските му шефове да унищожат България, разбира се с подкрепата на Меркел, Барозу и т.н.
Кои са тия студенти-младоци, дето ще се опълчат на бившите ДС, камо ли на Алексей Милер и кремъл, ще кимат послушно с глава, не издавайки ни гък ни стон.. или пък РБ дето са отбор Б на бсп и със стари к**ва правят нов бардак.. ся пък яхнаха и студентите.
В крайна сметка, никой не те кара да гласуваш за герб, ако толкова търсиш "перфектните", но за по-голямата част от нас те са единствените, които могат да спрат БСП/ДПС и да ги доведат до тяхното разпадане, в тази им деструктивна форма. Борбата днеска е дали да има България изобщо, после ще се търсят културни и рафинирани. Няма и мн смисъл да ми отговаряш, каквото и да напишеш хората масово ще си гласуват за герб, защото видяха че никога не сме имали автентично дясно, то е било червено.. нито националисти сме имали, затва е цялата дандания сега. м/ж през 1920г под националисти се е имало предвид русофоби
п.с вярно някой да пусне една анкета, интересно ще е.
За пенсионери , ученици и протестиращи студенти - безплатно.
Всички на Орлов мост. Ще видите новото и невиждано досега шоу - "ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПРОТЕСТИТЕ".
Невероятни социалистически номера!
Жената кучка-Мая Манолова! Мъжът амеба-Михаил Миков. Патологичния лъжец-Сергей Станишев!
В антракта ще пее Социалистическата АББА - Жаблянов, Кутев, Буруджиева и Йотова, подгрява Мишо Шамара. Насам народе!!! Да покажем на мутрите , че сме повече от тях.
За демонстрация на спонтанен възторг ще докараме и цигани от провинцията, да не се плашите не са бежанци, наричайте ги другари роми
Чрез измами и подли соцномера- към светло бъдеще!!!„

http://pik.bg/%D1%86%D0%B8%D1%80%D0%BA- ... 17606.html
за другото ще срещнеш оогромна съпротива, ако не вярваш пусни анкета. Разбира се че и герб са крали, правили са далавери, пълно е било с шушумиги, това става по цял свят, а те са партия едва на няколко години, ББ доби ужасно ценен опит. Кой от 24 годишната ни история се опълчи на БСП/ДС? Никой и тука ще спомена стенограмата дето Е.Михайловски я показа от 1997 как "демократа" Костов предлага на бсп да направят кабинет.
Кой първи потвърди думите на ЕС, че съдебната система ни е фарс? Цветанов, те му скочиха да го съдят за клевета. Кой намали цената на газа с 50% премахвайте доставчиците? Далаверите от Белене, Цанков камък, разните водни огледала? Закона за лустрация, който червеният съд отмени? Закона за конфискация на имуществото-дето манолова крещеше - ТЕРОРИСТИ. Цените на ВЕИ дето ги свалиха от 730лв на 220-300 + абсурдният закон за възможност за 6 мегавата от ВЕИ. Заловените октоподи, нагли, кокаинов крале....? Отвличанията за изнудване спряха (да чукам на дърво). За построената инфраструктура и това което се направи в земеделието могат да се напишат десетки страници.
Да ББ е груб, арогантен, на моменти дори надменен (вече по-малко, взе си бележка) и имаше мн лайнари и поставени лица около него, но е единственият който може да спре серголета и кремълските му шефове да унищожат България, разбира се с подкрепата на Меркел, Барозу и т.н.
Кои са тия студенти-младоци, дето ще се опълчат на бившите ДС, камо ли на Алексей Милер и кремъл, ще кимат послушно с глава, не издавайки ни гък ни стон.. или пък РБ дето са отбор Б на бсп и със стари к**ва правят нов бардак.. ся пък яхнаха и студентите.
В крайна сметка, никой не те кара да гласуваш за герб, ако толкова търсиш "перфектните", но за по-голямата част от нас те са единствените, които могат да спрат БСП/ДПС и да ги доведат до тяхното разпадане, в тази им деструктивна форма. Борбата днеска е дали да има България изобщо, после ще се търсят културни и рафинирани. Няма и мн смисъл да ми отговаряш, каквото и да напишеш хората масово ще си гласуват за герб, защото видяха че никога не сме имали автентично дясно, то е било червено.. нито националисти сме имали, затва е цялата дандания сега. м/ж през 1920г под националисти се е имало предвид русофоби

п.с вярно някой да пусне една анкета, интересно ще е.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
няма смисъл от анкета,разбира се че герб ще имат унизителна победа следващите избори.безапелационно.
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
rosendaal написа:няма смисъл от анкета,разбира се че герб ще имат унизителна победа следващите избори.безапелационно.
А защо трябваше да се стига до това, БСП да имат унизителна победа, и да ни съсипят живота за 6 месеца?Защото това, което прави българина, е да действа преди да мисли, защото като ББ хвърли оставка, всички гледаха умно, с пръст в уста и се чудеха кво ще се случи.Е, случи се.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
@ acer

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
acer написа:Цирк дьо Сергей
Аха,значи вече е ясно за какво толкова ревеш-искаш си вожда,какво от това че е бил доказано мутра,какво от това че цветелинка има най-големият парк за вей,къде точно намали цената на газа че това нещо ми убягва,обещаваше чутовни намаления след като открихме собствено находище от газ и какво стана,дадоха го на концесия на американска фирма и те ни продават сега газ на цената на която го купуваме от русия и 4% плащат концесия

Как точно разказа играта на дс и на бсп/дпс-нищо не направи конкретно,ама нищо,за цанков камък какво направи-нищо,всъщност обаче отиде на посещение в австрия да се срещне с собствениците на евн за да се уговори да не се плащат на две места данъци и такси,а само в ...австрия,няколко месеца по-късно лично им откри газова електрическа централа на евн а още няколко месеца по-късно им продаде и последните 33% от държавният дял на ниска цена,щото видиш ли,държавата не била добър стопанин и така ги закова като единствени монополисти!
Закона за лустрация?
Ми че ако имаше такъв закон,първи щяха да изхвърчат той и цецко от политиката,ама нали имаш глава на раменете,сети се малко,пък освен това нали там се сещаш за златанов и някакви тефтерчета дето кой да удари и кой да не удари,да не говорим и за приятеля му златев,всъщност като гледам си запознат с политическата и финансова обстановка в страната,та трябва да ти е известно че златев за годините на управление на герб не са платили и стотинка от 10% данък,щото "работели на загуба"

А това за хората за кого ще гласуват хич не ме боли,очевидното е че хората не правят правилен избор последните 24 години щото резултата е ясен и видим,освен такива надъхани поддръжници на партии като теб никога не са били полезни за едно общество,между теб няма никаква разлика с надъхан бесепар,турчин и ...изслямист,сектант или някакъв друг подобен,вие често сте заслепени,не сте рационални и винаги нямате собствено мнение!
Аз гласувах за герб като се абстрахирах от фактите за вожда какъв е бил,къде е членувал и какъв е олигарх, когато дойдоха на власт чух това което обещаха и видях това което направиха,те дойдоха като различни и правиха същите простотии като предишните и страхотното "мъжкарско" поведение през целият си мандат да се оправдават.
Освен това предполагам че както някаква част от жените са запленени от чара и сексапила на вожда и са готови да си свалят гащите,така и някой мъже са заслепени от чара и сексапила му и са готови да си свалят гащите

Специално за теб и такива като теб съм измислил една поговорка,тя е мое дело и отразява сектантите в политиката:
"Само глупак може да се вози на въртележка и да си мисли че пътува"
Съмнявам се че ще разбереш смисъла
ekcta3uto написа:rosendaal написа:няма смисъл от анкета,разбира се че герб ще имат унизителна победа следващите избори.безапелационно.
А защо трябваше да се стига до това, БСП да имат унизителна победа, и да ни съсипят живота за 6 месеца?Защото това, което прави българина, е да действа преди да мисли, защото като ББ хвърли оставка, всички гледаха умно, с пръст в уста и се чудеха кво ще се случи.Е, случи се.
Не си прав, България е пълна с идиоти който в момента смятат, че сегашното правителствто е най-доброто което ни се е случило последните 23 години и за жалост процента е доста голям.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
bioz написа:ekcta3uto написа:rosendaal написа:няма смисъл от анкета,разбира се че герб ще имат унизителна победа следващите избори.безапелационно.
Не си прав, България е пълна с идиоти който в момента смятат, че сегашното правителствто е най-доброто което ни се е случило последните 23 години и за жалост процента е доста голям.
Не е вярно това,огромното мнозинство желае поради една или друга причина,това правителство да си отиде и да се излъчат избори,няма човек с който да съм разговарял и който да е ставало на въпрос да няма същото мнение,дори и такива които подкрепят бсп желаят на чисто да се почне с оставка и избори!