Няколко въпроса относно 725tds E38!!!

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Няколко въпроса относно 725tds E38!!!

Мнение от cecoboy » 27 Сеп 2006, 23:46

Здравейте попаднах на този форум наскоро малко преди да си купя кола и това доста повлия върху решението ми!Много ми харесва това че има място като това!Преди 3 дни си взех въпросното БМВ честно казано много си ми харесва но съм много зле с автомобилите затова ще ви помоля за съвет относно подръжката му!
Има 2 проблема диспля на таблото под "километража" е много зле като го купувах оня ми обясняваше че няма нещо което да не може да се види и на големия дисплей отстрани но се оказа че не е така и ми се иска да го сменя някой може ли да каже колко струва и от къде мога да го взема(дано да подлежи на ремонт де) и другото е че когато падне нивото на горивото в резервоара под около 25литра колата изгасва все едно няма гориво този от когото я взех ми каза че имало няква помпичка дето била запушена!

Надявам се много на вашата помощ!

Ще съм много благодарен и на всякакви други съвети!Както казах съм пълен лаик! :) :) :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kluves » 28 Сеп 2006, 0:59

имам рейндж ровър със същия мотор.като го купих имах съшия проблем.смених помпата която е в резевоара и нещата заспаха вече три години.смяната беше в дару а цената за нова около 700 лева.не е от запушване.но все пак преди да я сменят накарай да я проверят.кефа е че след това нямаш дълги години проблем с този възел.

Потребител
Аватар

Мнение от em730iA » 01 Окт 2006, 18:57

за таблото виж в моргите,предполагам няма да е скъпо.
EMIL MG

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 04 Окт 2006, 20:44

За таблото трябвало да се смени целия километраж!Намерих един за 200лв. не знам много ли е малко ли е но така или иначе пък на него не му работеше оборотомера!Още не мога да намеря някой във Варна който да се изкаже компетентно за проблема с резервоара някой казват че такава помпичка изобщо нямало!Кажете в кой сервиз да отида!

А иначе днес си направих "чип тунинг" което се оказа просто смяна на софтуера но както и да е много съм доволен!Върви доста по-добре но чесно казано това не ме впечатли толкова колкото значителното понижаване на разхода на гориво!Горещо препоръчвам на тези които не са го направили!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 04 Окт 2006, 20:47

незнам дали ще е от полза,но на изхода от несебър посока поморие малко след новия аквапарк има автоморга,в която ми направи впечатление,че са само БМВ-та и то сравнително нови :shock: отиди там...може да си късметлия
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 04 Окт 2006, 21:05

///MapTo написа:незнам дали ще е от полза,но на изхода от несебър посока поморие малко след новия аквапарк има автоморга,в която ми направи впечатление,че са само БМВ-та и то сравнително нови :shock: отиди там...може да си късметлия

10х ако скоро имам път ще потърся тази морга

Назад към Други модели