Фарове
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Re: Фарове
Cinder направи това и беше много доволен...
Има и снимки в покажете си е60-ките
Цената, за която ми говори не е толкова страшна, но той може би ще дойде в събота, та ще го попитаме лично!!!
Цената, за която ми говори не е толкова страшна, но той може би ще дойде в събота, та ще го попитаме лично!!!
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
shumisho написа:Cinder направи това и беше много доволен...
Ама колега, Cinder е с фейс-а а ние говорим за коли преди фейса

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- ziko_86
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
- Мечтае да кара: X6
Ето какъв ефект се получи при 159 преди да си купя е60 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ex Alfa Romeo 156 1.9
Ex Alfa Romeo 156 1.9 16v
Ex Alfa Romeo 159 2.4 TI
Ex Alfa Romeo 156 1.9 16v
Ex Alfa Romeo 159 2.4 TI
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
netmurder написа:Ама колега, Cinder е с фейс-а а ние говорим за коли преди фейса
Могат да се сложат и на кола преди фейса, ефекта е същия.

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
miroleskov написа:Такааа....взех от колегата ristaka82(за което много му благодаря)управлението сложих го и лампата за автоматичните фарове спря да мига,което ще рече,че проблем вече няма,но пак не работят адаптивните...сега като дам на контакт на горе на долу мърда само единия фар,а другия седи на едно място(този проблемния) някой да помогнемоля
Колега дай малко инфо? Не се ли водят адаптивни фаровете когато са завиващи и се движат и наляво, надясно? Моите се движат нагоре, надолу, но не и настрани.
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
какво инфо да дам.Да трябва да се движат наляво и надясно адаптивните.Тук ставаше въпрос при даване на контакт какво правят.Можеш да провериш по вин колата с какви е....,а и на самите фарове си пише 

Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Защото моите се движат фабрично само нагоре и надолу (без завиващи наляво и надясно) и аз зная, че съм без адаптивни, но се обърках като в темата пише за адаптивни, пък проблем с движението нагоре и надолу. Някой знае ли как може ръчно да се настрой завиващ фар?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Мисля,че успях да ги регулирам. Ще проверя като се стъмни 

- dallev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: космически кораб
Здравейте искам да попитам някой точно за фаровете на е60 от форе на фара нали свети една лента незнам как се нарича точно но точно горе на фара лентата мигача там където е ми е изпотена явно от някъде влиза въздух или от самата мивка е станало това ... та това има ли оправяне да се махне изпотеното или няма начин ? Някой знае ли нещо по въпроса ?
Много колеги знаят но надали ще отговорят щото е писано и дъвкано достатъчно а пък обяснението не е с един ред.
Аз лично поради същия проблем смених фара.Застрахователя ми го изплати.Обаче не е гаранция че и при теб ще се получи.
Аз лично поради същия проблем смених фара.Застрахователя ми го изплати.Обаче не е гаранция че и при теб ще се получи.
- dallev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: космически кораб
memorex написа:Много колеги знаят но надали ще отговорят щото е писано и дъвкано достатъчно а пък обяснението не е с един ред.
Ами точно и аз поради тази причини или да се оправят или да се изплатят чрез каското , но как като са здрави незнам

- Bmwswed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw е70 x5
- Детайли за колата: e70 3.0D Xdrive
Извинявам се за тъпия въпрос но, как да разбера дали фаровете ми са адаптивни?? По реалоем показва че имат тази опция но от 2 години си карам колата и не съм видял да се движат по завоите...Иначе при всеки чек контрол се движат нагоре и надолу...Колата е е60 2009 фейслифт с биксенон (фар с двете лупи Хелла)...Четох доста по темата, пробвах с копчето на ауто и като е на къси светлини но няма никой!!!Незнам дали я нямам тази функция или има някакъв проблем в управлението на фаровете...Благодаря ви предварително...
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Bmwswed написа:Извинявам се за тъпия въпрос но, как да разбера дали фаровете ми са адаптивни?? По реалоем показва че имат тази опция но от 2 години си карам колата и не съм видял да се движат по завоите...Иначе при всеки чек контрол се движат нагоре и надолу...Колата е е60 2009 фейслифт с биксенон (фар с двете лупи Хелла)...Четох доста по темата, пробвах с копчето на ауто и като е на къси светлини но няма никой!!!Незнам дали я нямам тази функция или има някакъв проблем в управлението на фаровете...Благодаря ви предварително...
Ами колега на моя фар на самата лупа на късите пише dynamic xenon, май по това можеш да го познаеш...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Bmwswed написа:Извинявам се за тъпия въпрос но, как да разбера дали фаровете ми са адаптивни?? По реалоем показва че имат тази опция но от 2 години си карам колата и не съм видял да се движат по завоите...Иначе при всеки чек контрол се движат нагоре и надолу...Колата е е60 2009 фейслифт с биксенон (фар с двете лупи Хелла)...Четох доста по темата, пробвах с копчето на ауто и като е на къси светлини но няма никой!!!Незнам дали я нямам тази функция или има някакъв проблем в управлението на фаровете...Благодаря ви предварително...
Най-лесно като провериш дали имаш във VO-то на колата 524 ,или дадеш рама някой от нас да ти го провери.
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е70 3.0si
Здравейте колеги.
От няколко дни не ми свети фара и си помислих че е от крушката, смених я но същия резултат пак не свети
закачих колата с Bosch KTS и грешката която имам е " 9CBD - Сервомотор отпред вдясно, Комуникацията е смутена " , има ли нещо общо с запалването на крушката ?
П.С. Колата е с Dynamic Drive
От няколко дни не ми свети фара и си помислих че е от крушката, смених я но същия резултат пак не свети

П.С. Колата е с Dynamic Drive