Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Що бе нали е нов внос от Германия 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
По въпроса за кола със сини номера - не се дължи мито, ддс...
[/quote]
Ако колата е от Турция също ли ?

Ако колата е от Турция също ли ?
guiltyboy86 написа:здравейте някакво мнение за тази кола имате ли освен че не е 2000г и че топката е обвита с някакво подобие на карбон (фолио) някой ходил ли е да я гледа благодаря ви предварително
http://www.cars.bg/c489641
Гледал съм няколко коли от продавача на тая кола и всичките бяха пълни тоталки . Конкретно за тая нищо не мога да ти кажа, но 100% му е от някакъв бартер не както той пише .
- joepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 touring
- Мечтае да кара: М Power
- Детайли за колата: черна , М40Б18
M6 написа:Мнения за тази:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4rp6pf
Колега, не искам да се заяждам, не ме разбирай погрешно, но тази кола не я ли продаваш ти? Ако греша, дано не ми се сърдиш, но ако не, дали не е била с дясна дирекция? Поздрави!

K_Ilkov написа:Що бе нали е нов внос от Германия
Явно само така пише. Освен ако и в Германия не продават обръщани коли или с грешни волани. Веднъж регистрирана всеки може да си лъже от къде му е колата.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
nanio написа:M6 написа:petar_majarov написа:M6 написа:Мнения за тази:
Здравей. Цената е космическа за 12 годишна кола. Успех с търсенето на подходяща кола.
И каква трябва да е цената за такава кола?
За таква кола никаква не трябва да е цената. Ако беше с правилната дирекция фабрично, можеше да има цена
Още един жокер за обръщачите , но няма как!

Само в DE е имало изискване за фабричен ксенон да отговаря на 3 условия - лупа,ноивомер, миене!
Миене без ксенон има само за UK заради кофтито време

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4s1qc8
Колеги, какво ви е мнението за тази? Петък ще ходя до София да я гледам, на снимките ми изглежда много добре, наистина изглежда запазена и гледана, но все пак надали някой пише нещо друго по обявата си, освен да си хвали колата
Колеги, какво ви е мнението за тази? Петък ще ходя до София да я гледам, на снимките ми изглежда много добре, наистина изглежда запазена и гледана, но все пак надали някой пише нещо друго по обявата си, освен да си хвали колата

- petar_majarov
-
-
- Кара: BMW E60 545i
- Мечтае да кара: E23 745i Turbo, E24 M6, E26 M1, E28 M5, E31 850 CSI, E34 M5
nanio написа:K_Ilkov написа:Що бе нали е нов внос от Германия
Явно само така пише. Освен ако и в Германия не продават обръщани коли или с грешни волани. Веднъж регистрирана всеки може да си лъже от къде му е колата.
Здравейте пак. Прочетох всичко което сте писали.... ехх.. мислех че има повече мислещи хора в тази държава но уви! Ти колега, добре го каза че САМО СИ ПИШЕ. Незнам дали някой хора растат в саксия, но изглежда бизнеса да се купуват и препродават коли върви още с пълна сила!
Накратко - разбира се, че САМО СИ ПИШЕ масово на обявите какво ли не! Елементарна психология! Всеки гледа да си продаде колата. Кола на старо се взима на възможно по малка цена, защото винаги има ремонти бол! Никой не може да ме убеди, че трябва да хвърля много пари за кола на старо защото била гледана... Това да не е ретро търг с коли държани в гараж цял живот... всяка кола се амортизира. Просто има здрави коли и несполучливи коли фабрично. Е46 световно е призната, като по несполучлив модел от Е36 цялостно. Същото важи и за Е36 - по несполучлива е от Е30 с изключение на М50 двигателите без ваноси...
Относно 'мнението' на колегата, дето ми обяснява за стелки и топки на скоростния лост - ако обичаш не обиждай колега, дръж се с уважение, не съм ти длъжен нищо. Това са демагогии дето ги разправяш, а удебеляването на шрифта не ме убеди също в нищо

Както каза 1ният колега - като вземеш за 5000-6000 лева такова БМВ 330i 2002 година, и да дадеш още незнам си колко пари, ги даваш да оправиш колата, а като я земеш за 10 бона, кой ти гарантира че няма да я оправяш? Напълно е така....
Просто има алчни хора които не бързат да продадат колата си и я пускат на нереална цена, докато чакат подходящия балък.
Поздрави на всички и по полека със страстите, много се вживявате, най-важното е колата да ти върши работа и мотора да е надежден. В Е46 надеждни мотори са 2.5 и 2.8 бензин

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
добре, че дойде да ни открехнеш за някой работи
истината е, че продават, виждал съм обяви и за десняци и за обръщани в Германия

nanio написа:K_Ilkov написа:Що бе нали е нов внос от Германия
истината е, че продават, виждал съм обяви и за десняци и за обръщани в Германия

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
joepower написа:M6 написа:Мнения за тази:
Колега, не искам да се заяждам, не ме разбирай погрешно, но тази кола не я ли продаваш ти? Ако греша, дано не ми се сърдиш, но ако не, дали не е била с дясна дирекция? Поздрави!
Вече изловихме 2 такива случая на хитруване при искането на съвет и "колегите" си понесоха наказанията, да видим кой ще бъде третият

Never mistake motion for action...
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Leon написа:joepower написа:M6 написа:Мнения за тази:
Вече изловихме 2 такива случая на хитруване при искането на съвет и "колегите" си понесоха наказанията, да видим кой ще бъде третият
Може колегата да има раздвоение на личността, иначе е десняк

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Смазана от каране нафтова печка с гърмяли въздушни възглавници! 

Тази кола е в по-окаяно състояние от циганска голф 2-ка