Виене на задна предавка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- avirex13
- Потребител
-
- Кара: E36 320
- Мечтае да кара: G Power
Виене на задна предавка
Здравейте колеги скоро си купих колата Е36 320 1992г.Още когато я взех колата от автокъщата го имаше този проблем с нещо като виене и стържене на задна предавка и завъртане на ляво и дясно.Погледнахме в казанчето за хидравликата беше празно нямаше нищо.Налях хидр.масло карах така около седмица и звука от виенето стана по слабо и не е всеки път когато карам на задна предавка , но не съм гледал нивото на хидр.масло как е дали ще трябва да се долива още на много кофти място е и едвам се отвъртва капачката,та въпроса ми е дали това виене е от хидр.масло ,че не е имало или е друго.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Виене на задна предавка
Виенето като въртиш волана ли се чува, или като караш назад? Защото ако е като караш вие скоростната кутия и това е нормално.
- avirex13
- Потребител
-
Виенето е при навиване на волан,но само когато карам на задна предавка
- avirex13
- Потребител
-
Колеги няма ли някой да каже какво се случва с моя проблем
или да се спасявам в някой сервиз и да почват да ми режат главата
Сигурно ще ми кажат ,че треа да сменим гумите после ще кажат абе май не е от гумите и т.н. искам да знам къде е проблема и там да се ровиме,а не да налучкваме.Айде 

avirex13 написа:Колеги няма ли някой да каже какво се случва с моя проблемили да се спасявам в някой сервиз и да почват да ми режат главата
Сигурно ще ми кажат ,че треа да сменим гумите после ще кажат абе май не е от гумите и т.н. искам да знам къде е проблема и там да се ровиме,а не да налучкваме.Айде
И аз имам същия проблем - рейката издава виещ звук при маневри на заден, при мен по - точно когато вече изправям волана. По всички сервизи където съм питал отговора беше, че рейката вече е за ремонт. Читав ремонт на рейка е около 350 - 400 лв. Общо взето има два варианта караш твоята докато не ''изквичи'' окончателно и сменяш с друга или даваш 300+ лв., за ремонт на сегашната.

- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

- avirex13
- Потребител
-
мдааааааам ще чакам да се скапе тотално и после ще го мисля 

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Пробвай да смениш маслото. Струва 20 лв. Има тема в полезни и е един час работа. Може да смениш и казанчето понеже вътре има цедка.
7 мнения
• Страница 1 от 1