Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
acer написа:най-добрата новина е че до 10г този проблем ще се реши,
ако доживеем толкова

Аз лично препоръчвам лостове
Дори при първата ми тежка криза,когато куцах като Кайзерсьозе от "Обичайните Заподозрени" и не можех да си обувам чАрапи -си ходех да тренирам

редуциране на неактивното тегло и правилна храна също задълже

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
а без лостове Ъпсурт, аз съм си направил спалнята на трейнинг камп, поръчах на една фирма да ми направи успоредка и с набирания и кофички си лягам и събуждам 
днеска бях пак при докторката и относно тия 6мм-3мм ми вика, че съм и бил вторият й пациент за цялата кариера, който има толкова бързи резултати и въобще диска да се прибира. повечето хора не полагат нужните усилия или не се лекуват правилно (хапчета), цигари, застой и често състоянието дори им се влошава.
накратко казано, без правилната храна тялото няма с какво да реконструира пострадалата тъкан, а без стегнати мускули няма какво да действа като шина за диска за да се прибере.
иначе е срам в 21век да правят варварски операции за премахване на целият диск, вече почнаха да ги лепят, обгарят, да слагат титамиеви пластинки и дори да заменят вътрешната част, но нищо няма да действа така както смяна на целият диск или да се възстанови на 100% чрез регенерация. късметлии ще бъдат следващите поколения, вече се сменят дискове в германия, ама с изкуствени и не им се знаят "детските болести"
иначе всеки с проблеми в кръста да прочете http://www.herbcraft.org/backpain.html дълго е но билките може да са ключа към пълното възстановяване

днеска бях пак при докторката и относно тия 6мм-3мм ми вика, че съм и бил вторият й пациент за цялата кариера, който има толкова бързи резултати и въобще диска да се прибира. повечето хора не полагат нужните усилия или не се лекуват правилно (хапчета), цигари, застой и често състоянието дори им се влошава.
накратко казано, без правилната храна тялото няма с какво да реконструира пострадалата тъкан, а без стегнати мускули няма какво да действа като шина за диска за да се прибере.
иначе е срам в 21век да правят варварски операции за премахване на целият диск, вече почнаха да ги лепят, обгарят, да слагат титамиеви пластинки и дори да заменят вътрешната част, но нищо няма да действа така както смяна на целият диск или да се възстанови на 100% чрез регенерация. късметлии ще бъдат следващите поколения, вече се сменят дискове в германия, ама с изкуствени и не им се знаят "детските болести"
иначе всеки с проблеми в кръста да прочете http://www.herbcraft.org/backpain.html дълго е но билките може да са ключа към пълното възстановяване
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Дискове се сменят и в България, аз бях на косъм да се подложа на тази операция, след консултации с много неврохирурзи у нас и в Европа. Слава богу, че не се съгласих и наблегнаха на спорта. За храненето си много прав, а повечето хора го подценяват.
а тая операция е абсурд в момента освен ако не си пред т.нар discectomy, иначе ползват хората за опитни мишки. когато започнат да се правят биологични дискове, които ще могат да поемат ролята на истински тогавa, но ако мускулите са слаби пак ще поддават дисковете и така.. просто не сме направени за заседнал начин на живот.
да не споменавам че операция преди мненията на няколко невролози и физиотерапевта е пълен абсурд, мен няколко хирурга бързаха да ме оперират, не призвание а алчни идиоти
да не споменавам че операция преди мненията на няколко невролози и физиотерапевта е пълен абсурд, мен няколко хирурга бързаха да ме оперират, не призвание а алчни идиоти

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
м/ж да питам гледам че бая патили сме тук
преди 2г като ми оперираха коляното само артроскопия, малоумника хирург въпреки ЯМР пропусна, че капачката на коляното ми е изкълчена.. и така си ходих 2г без НИКАКВИ болки, докато преди 3 месеца не ми набра вода отзад коляното някъде към сухожилието.. тогава ходих при доцент тони георгиев и каза че съм за операция. болката отшумя за 1 седмица и просто реших да отложа операцията. сега не ме боли, но когато ходя на пътеката на моменти се чувства лека скованост която отшумява, помага примерно да свия коляното, предполагам леко да се намести капачката и си ходя по 5-6 км на по бавно темпо, но без болки и особени проблеми. има ли някаква опасност да си навредя коляното трайно, нещо хрущяли, връзки и т.н като се има в предвид че никакво натоварване не му правя освен пътеката. питам понеже имам някои неща да свърша и ми се иска да отложа операцията още с 2 месеца, а никога не бях се замислил случайно да не си го прецакам.. просто никога не боли и си изглежда нормално, поддава леко и то едва когато се натисне с дланта. личният лекар го питах, ама не го бива, не каза нищо смислено.
преди 2г като ми оперираха коляното само артроскопия, малоумника хирург въпреки ЯМР пропусна, че капачката на коляното ми е изкълчена.. и така си ходих 2г без НИКАКВИ болки, докато преди 3 месеца не ми набра вода отзад коляното някъде към сухожилието.. тогава ходих при доцент тони георгиев и каза че съм за операция. болката отшумя за 1 седмица и просто реших да отложа операцията. сега не ме боли, но когато ходя на пътеката на моменти се чувства лека скованост която отшумява, помага примерно да свия коляното, предполагам леко да се намести капачката и си ходя по 5-6 км на по бавно темпо, но без болки и особени проблеми. има ли някаква опасност да си навредя коляното трайно, нещо хрущяли, връзки и т.н като се има в предвид че никакво натоварване не му правя освен пътеката. питам понеже имам някои неща да свърша и ми се иска да отложа операцията още с 2 месеца, а никога не бях се замислил случайно да не си го прецакам.. просто никога не боли и си изглежда нормално, поддава леко и то едва когато се натисне с дланта. личният лекар го питах, ама не го бива, не каза нищо смислено.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ами на Тони Коляното може да имаш 1000% доверие. И поне ще си свърши работата като хората, въпреки че напоследък е доста претоварен.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Колеги да предложите хубав креатин? 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Optimum nutrition Creatine powder monohydrate 

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
TNT написа:Optimum nutrition Creatine powder monohydrate
http://www.krasivitela.com/universal-nu ... 500-g.html предполгам за този имаш в предвид, че и други хора ми го предложиха...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- HackeD
- Старши ентусиаст
-

- TNT
- младши ентусиаст
-
Да. Доста по-силен от креатиновите матрици. Пил съм Cellmass и е баси прехвалената щуротия.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
TNT написа:Да. Доста по-силен от креатиновите матрици. Пил съм Cellmass и е баси прехвалената щуротия.
Мерси.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
http://www.silabg.com/bg/15597-PROMO-ST ... -FREE.html А някакво мнение за този протеин, че мислим с един приятел по 90лв взимам по 3.5кг. добра промоция...?
Или пък този креатин? http://www.silabg.com/bg/15598-PROMO-ST ... -FREE.html
Или пък този креатин? http://www.silabg.com/bg/15598-PROMO-ST ... -FREE.html
Някой друг да е взимал креатин хидрохлорид? Веднъж пих монохидрат за около месец и половина, като не видях никакъв ефект, освен пикаенето през половин час. С хидрохлорида този страничен ефект го няма, в същото време вдигам килограми, които до скоро бяха абсолютно непосилни... Единствения недостатък е зверски соления вкус!