Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- dehol
- Потребител
-
- Мечтае да кара: e60 M5
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
здравейте ! да попитам и аз за една обява... да дадете мнение и евентуално да се появи инфо за собственика тука
колата ми излгейжа добре на външен вид ,но въпроса е какво ли се крие под капака ..освен тия 272коня
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4pp076

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
купуваш по цена,нали така?
Приеми че нямаш много основания да си претенциозен.Автомобилът има някой кичозни допълнения но въпрос на личен вкус.
Поне има голяма вероятност собственика да е пооправил това-онова и поне да бъде честен с теб защо я продава и какво още има спешна нужда да се поправи.Поне да си направиш сметката и ти дали си струва.
Приеми че нямаш много основания да си претенциозен.Автомобилът има някой кичозни допълнения но въпрос на личен вкус.
Поне има голяма вероятност собственика да е пооправил това-онова и поне да бъде честен с теб защо я продава и какво още има спешна нужда да се поправи.Поне да си направиш сметката и ти дали си струва.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
dehol написа:здравейте ! да попитам и аз за една обява... да дадете мнение и евентуално да се появи инфо за собственика тукаколата ми излгейжа добре на външен вид ,но въпроса е какво ли се крие под капака ..освен тия 272коня
Можеш да разбереш много за това какъв е бил човека, който я е карал като видиш забучен накрайник от колан за да не му пищи, че не е сложил колан.
adovet написа:dehol написа:здравейте ! да попитам и аз за една обява... да дадете мнение и евентуално да се появи инфо за собственика тукаколата ми излгейжа добре на външен вид ,но въпроса е какво ли се крие под капака ..освен тия 272коня
Можеш да разбереш много за това какъв е бил човека, който я е карал като видиш забучен накрайник от колан за да не му пищи, че не е сложил колан.
True

- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
rosendaal написа:купуваш по цена,нали така?
Кичозни??? Селянийки е по точно...

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
bmw545i написа:rosendaal написа:купуваш по цена,нали така?
Кичозни??? Селянийки е по точно...![]()
![]()
И кое и е кичозното колеги, че нещо явно недовиждам аз...?
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Добре изглежда от разстояние.Има реконструкции но тва си e plus.Матoра ако е добре заслужава си.Кой ще си даде неговата за тези пари.
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
На мен ми е странен целия М пакет,скоростния лост,педалите и рест педала особено,тая катарама пъхната в токата на колана,всички стъкла затъмнени ........ както каза някой по-горе странен балкански субект ми се струва шофера и на мен 

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
+ волана е претапициран!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Какво Ви става е колеги, колата е на смешна цена и какво като е претапициран волана, нали някой пари е дал за това!!! Ако някой е правил колата за себе си но в последствие се налага да я продаде и я обявява на такава цена и ние тук кусури и търсим... Е за тия пари колата е повече от добре, само трябва да се погледне и откъм моторния отсег, скоростна кутия и това е... Ако излезе нещо в последствие се ремонтира и така...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Аз лично бягам далече от нефабрично тунинговани, едно е М пакет дори и слаган допълнително ама друго е това със сплитъра и тем подобни тъпотии, просто си представям как и е взимана душата от светофар до светофар
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
netmurder написа:Какво Ви става е колеги, колата е на смешна цена и какво като е претапициран волана, нали някой пари е дал за това!!! Ако някой е правил колата за себе си но в последствие се налага да я продаде и я обявява на такава цена и ние тук кусури и търсим... Е за тия пари колата е повече от добре, само трябва да се погледне и откъм моторния отсег, скоростна кутия и това е... Ако излезе нещо в последствие се ремонтира и така...
Погледни предишното ми мнение и ще схванеш какви са опасенията и отделно кой в днешно време толкова го дразни да му е безопасно с колан, че ще бучне такава тъпотия да не му свири.
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Taruno написа:netmurder написа:Какво Ви става е колеги, колата е на смешна цена и какво като е претапициран волана, нали някой пари е дал за това!!! Ако някой е правил колата за себе си но в последствие се налага да я продаде и я обявява на такава цена и ние тук кусури и търсим... Е за тия пари колата е повече от добре, само трябва да се погледне и откъм моторния отсег, скоростна кутия и това е... Ако излезе нещо в последствие се ремонтира и така...
Погледни предишното ми мнение и ще схванеш какви са опасенията и отделно кой в днешно време толкова го дразни да му е безопасно с колан, че ще бучне такава тъпотия да не му свири.
Преди две седмици обикалях с 1 приятел по автокъщите в Русе и ми направи впечатление, че почти всички по нови от към години бяха с такива "залъгалки" на коланите

може би е за удобство на евентуални клиенти които гледат-сядат-палят- пробват-тестват....и явно да не се опасват с колани

Аз също гледам обявите и тези коланни тапи са масово забучвани по този модел.
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive