Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
vvasilev1 написа:Цената на сопотлийката си е нормална. Вече й трябва проверка за техн състояние.
Тъй купе колко му търсят? Карано ми изглежда. Освен това "мъжката" и "продължително". Да сменят съединител на 126 000 и после заден мост?
Възможно е и да е реален пробега ама все пак...
Има всички симптоми да е карана "юнашки", но не мисля, че някой си купува ново 330i, за да го кара до 2000 оборота. Е, има и такива, но техните коли не стоят по автокъщите. Този мотор е труден за убиване, ако колата е поддържана добре, не бих се притеснявал...
dvalentino написа:Здравейте колеги харесал съм си едно БМВ 318 д 118 к.с но никъде в сайта немога да намеря инфо за такъв двигател... та въпросът ми към вас колеги какво мислите за този автомобил .. като разход надежност и т.н ...колата която гледах нямам снимки за да ви я покажа но е нов внос от австрия и бих казал в перфектно визуално състояние тези дни предстои да я покарам колата е на мой познат който е джамбазин ... моля кажете за какво да внимавам при огледа на самия автомобил благодаря предварително!!!
Двигателят е същият като на 320д 150 к.с., така че всичко за него важи и тук. Върви си прилично, ако не си рейсър, поне това ми е впечатлението от единствения път, в който съм карал такава кола. GaD имаше същата, той може да сподели повече впечатления.
Never mistake motion for action...
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
vvasilev1 написа:rosendaal написа:Комбито е за разнасяне него не го мисля и ще е от България ,там просто исках да е само дизел но се учудих че това от Сопот е и с ксенон и М пакет някакъв на цена от 6800 лева.Затова съм питал дали е нормална цената.А за това купе не говоря за цената а ми направи впечатление тази забележка на моста.Относно километрите към момента са 216 000.
Цената на сопотлийката си е нормална. Вече й трябва проверка за техн състояние.
Тъй купе колко му търсят? Карано ми изглежда. Освен това "мъжката" и "продължително". Да сменят съединител на 126 000 и после заден мост?
Възможно е и да е реален пробега ама все пак...
Тва купенце си идва на доста под 5000 евро като крайна цена с табели и застраховка.А с такова оборудване са все по- редки.По фактури всичко си е както е в обявата.Може и да е на тези около 220 хил километра които пише на километража.Дали и как е карано-аз не взимам 30и двигател с мисълта че колата е карана до 2500 оборота.А и на 11 годишен автомобил с нескрита сервизна история мога да си затворя очите за три-четири козметични забележки.Навигацията е с последен ъпдейт,салона е запазен.ТЮВ си има доволно.Да не говорим че точно с този интериор колата ще се продаде и след година в БГ на същите пари,просто защото са все по-редки.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
идеално ... карай я на едно дино и я отнасяй 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- rosendaal
-
-
Тя си има дино от декра.Тва са си нормални неща за някои страни.
Мен ми беше въпроса само за този заден мост тъй като не бях чувал че е слабо място.Но вече разбрах че не е притеснително.Не е въпрос на обсъждане дали е читава или не.На живо е приличен за възрастта си автомобил.
Благодаря на преждеписалите за инфото.
Мен ми беше въпроса само за този заден мост тъй като не бях чувал че е слабо място.Но вече разбрах че не е притеснително.Не е въпрос на обсъждане дали е читава или не.На живо е приличен за възрастта си автомобил.
Благодаря на преждеписалите за инфото.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
rosendaal написа:Тя си има дино от декра...
Пусни го да го видим тва дино от Декра ако не е проблем?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- rosendaal
-
-
Специално за теб да се разхождам пак до Хамм за да снимам едно парче хария ли?Не мерси.А и феркрьофера не беше много словохотлив.
Ако я купя ще видим.
п.п. Нямам намерение да продължавам и да ти отговарям на провокациите нито тук нито в оффтопик.Не съм очаквал такова поведение към непознат.А и все пак нали знаеш кой пръв отстъпва
Ако я купя ще видим.
п.п. Нямам намерение да продължавам и да ти отговарям на провокациите нито тук нито в оффтопик.Не съм очаквал такова поведение към непознат.А и все пак нали знаеш кой пръв отстъпва

Последна промяна rosendaal на 07 Ное 2013, 13:09, променена общо 1 път
- rosendaal
-
-
Да,Gqbriel оказа се че има писано но като не съм му обръщал внимание.Мерси
А и аз не съм казал че е уникат,просто че с този двигател,с ръчна скоростна кутия,с този волан и интериор са по 1-2 бройки на сезон да излязат за продажба в българското мобиле.
п.п.незнам защо си изтри мението.

А и аз не съм казал че е уникат,просто че с този двигател,с ръчна скоростна кутия,с този волан и интериор са по 1-2 бройки на сезон да излязат за продажба в българското мобиле.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
rosendaal написа:Специално за теб ...
Не бе не специално - за това писах ако не е проблем.
Аз съм си купил някоя и друга кола от Германия и досега дино не съм виждал ...
Няма как да е словоохотлив щото тая кола не съдържа кой знае ква печалба та да ти сваля звезди за нея
Ако искаш напиши и още подробности да видят хората как се купува кола от Германия,
и дали ще ходиш на диагностика, оглед, преглед, дино и прочие ...
Ей така за да е информативно и полезно

пп. няма провокация, извън темата е друга бира
в тая тема има смисъл да се пише, за да може, който чете да разбере разни полезни работи
иначе няма смисъл ...
както прецениш твоя работа

...
- rosendaal
-
-
За кола в този ценови диапазон мисля да се доверя на собствената си преценка.Всеки си решава какво прави при покупка на кола.нямам намерение да пиша сага.Ако я взема и колата издържи на мойто каране до Хамбург и после обратно към Дортмунд,значи е читава.
Пък и докато пишем може някой Сали Яшар вече да я е купил.Айде стига семки.

Пък и докато пишем може някой Сали Яшар вече да я е купил.Айде стига семки.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
rosendaal написа:Да,Gqbriel оказа се че има писано но като не съм му обръщал внимание.Мерси![]()
Ами не е баш така...но всеки има своя поглед....ако беше рекаро ,даже щеше да е по-често срещано..
Значи,много е хубаво ,че пишеш и даваш мнения - Но пропускаш един фактор - ти не си в БГ а тука кола с документи като TUV,ДЕКРА няма...и говориш от своя гледна точка в БГ форум,където кола с ТУВ а дано ама надали..
Аз също съм взел моята със сервизна история ,ТУВ и т.н и досеа да чукна да дърво ми е вярна...НО реалността е друга.
А за диното - само ще попитам ,евентуалните динаджии ,как точно ще разберете,че колата е в час дори и от 231 да извади 220 за 330и и от 150 да извади 140 при 2.0д - примерно..
А80 - там където свършва кривата на НМ почват конете - надявам се ме разбираш
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- rosendaal
-
-
Аз да ти кажа и на този ТЮВ точно от такъв собственик на автокъща като този много не вярвам
Както изказах мнение и в темата в общия форум за колите от Германия то не е трудно вече всякакви документи да ти издадат.Арабелите и руснаците научиха и немците на много номера.
Но с познати тук там се научават истините.Да са живи и здрави българските турци че ги има навсякъде по Германията
.
Става все по-трудно и от немско да се взимат хубави коли,а възможности за повече от един лизинг на нови имат само хора с добре платени професии.

Както изказах мнение и в темата в общия форум за колите от Германия то не е трудно вече всякакви документи да ти издадат.Арабелите и руснаците научиха и немците на много номера.
Но с познати тук там се научават истините.Да са живи и здрави българските турци че ги има навсякъде по Германията

Става все по-трудно и от немско да се взимат хубави коли,а възможности за повече от един лизинг на нови имат само хора с добре платени професии.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
С две думи ше кажеш, че тая кола за ~ 5 евра,
демек до БГ-то може и да стигне на 11-11 и нещо лева ако никой не прави пари от нея
не е много сигурно баш дали всичко и е читаво,
не си 100% сигурен дали ТЮФ-а и е ТЮФ,
продавача не е много сговорчив демек няма да иска да го разхождаш по сервизи и на дино
има ли причина тогава у нас за 8-9-10к да са:
- 6++
- до 140 к километра
- и продавача да е длъжен да му разкостиш колата от проверки
- забравих и тоя дето я е докарал да направи нещо и за него си
да уточня - не се заяждам ама грам
демек до БГ-то може и да стигне на 11-11 и нещо лева ако никой не прави пари от нея
не е много сигурно баш дали всичко и е читаво,
не си 100% сигурен дали ТЮФ-а и е ТЮФ,
продавача не е много сговорчив демек няма да иска да го разхождаш по сервизи и на дино
има ли причина тогава у нас за 8-9-10к да са:
- 6++
- до 140 к километра
- и продавача да е длъжен да му разкостиш колата от проверки
- забравих и тоя дето я е докарал да направи нещо и за него си
да уточня - не се заяждам ама грам

...
- rosendaal
-
-
С кола и жена човек никога не е сигурен.
Не я мисли много.
Нали не я купуваш ти.
Лека и доходна.

Нали не я купуваш ти.
Лека и доходна.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
rosendaal написа:С кола и жена човек никога не е сигурен.Не я мисли много.
Нали не я купуваш ти.
Лека и доходна.
И ти си прав

Не я мисля нито колата нито теб, като гледам и сам се оправяш

Въпроса беше по-скоро принципен ...
дано на някой да му е полезно, че иначе ще остане само амортизацията на клавиатурата

...
- Rezashki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46/330xd
Някой да е гледал този екземпляр: http://www.cars.bg/c60835