Зимата и малко други размисли за собствената кола
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Зимата и малко други размисли за собствената кола
Цял ден гледам и свалям клипчета със сноу фън главно и тук-там някой дрифт на асфалт. И се сещам с умиление за миналите зими какви глупости вършех с маздата.
Сещам се, за онзи път когато се качихме на Витоша (то не беше един де) за дрифтнайт, сещам се за хилядите метри минати настрани с колата и всичката тази радост от един прост дизел с предно предаване и много стегната ръчна и хубави гуми...
НАИСТИНА нямам търпение да дойде зимата, всичко да побелее и да изляза с Е30-ската и ултимейт дивайса фор ФЪН ( LSD-то) и да си дрифта на воля, без да чупя колата кой знае колко (то не, че сега не се получава с шпера, ама ми е мъчно за колата). Всичко ще е толкова спокойно и тихо, само рева на шестака ще цепи нощната тишина нейде из планините, а то в България не е като да няма такива и коя от коя по-красиви, или да събудя пияните студенти из студентски град като започна да се въртя на поредния паркинг, а там има много, и все читави. Да ме спират куките и да казват "брееййй кво си пил бе" и аз с усмивка на устата да кажа "ми нищо, излязах да покарам, ама не съм и свикнал"
Толкова ще е приятно, толкова върховно, така искам да се науча да правя дъъъъъъълги метли с лекота, защото най-накрая имам собствено БМВ и то не какво да е, а 6-так, не с какъв да е диф, а шпер (не, че се хваля, просто съм във възторг).
Обичам да гледам замислените и "ЦЪК"-ащи погледни на хората когато изрязвам колата, само и само да я чуя и да се усмихна широко, Обичам звука на 6к оборота, Обичам пищенето на гумите и олекващата задница, ОБИЧАМ ТОВА СТАРО БМВ, защото, ТЯ е част от мен и винаги ще бъде занапред.
Толкова мечти, толкова моменти на отчаяние, че скоро няма да се кача на любимата машина, толкова желание, и накрая всичко се увенча с УСПЕХ, защото, когато човек желае нещо истински, то се случва.
И така в момента колата спи на 120 километра от мен в гаража и чака лагерите на макферсоните, рейката и скоростната кутия да оздравеят и няма да чака дълго, защото вече не издържам без нея. Обичам да я гледам, след това да се кача в нея и да я галя, да и шепна леко колко ми харесва и тя да ми отвръща с гръмовен рев от 6-така и къстъм генерацията. Кефи ме нейната стойка, джантите макар и куча марка и отиват, затъмнените прозорци и задават загадъчност, а големият ауспух и затъмнените стопове придават невероятен сексапил на ДУПЕТО, просто нямам думи за тази кола.
И чакам аз да ида да си я взема и отново да покараме заедно, да се повозим и да се кефим и двамата. След това идва зима, идва голямата веселба, мекият пухкав снежец ще скрие дупките по пътищата ни, ще направи зацепването на колелата малко по-трудно и дрифта малко по-лесен, защото ако човек не се е движил настрани в живота си, не е изпитал една от многобройните радости, които той ни предоставя.
Наистина нямам думи да изразя всичките си чувства към колата, всичките си чувства към любимия сезон (и той е любим, защото автомобила тогава носи неистови удоволствия).
Дано по-скоро дойде зимата...
Сещам се, за онзи път когато се качихме на Витоша (то не беше един де) за дрифтнайт, сещам се за хилядите метри минати настрани с колата и всичката тази радост от един прост дизел с предно предаване и много стегната ръчна и хубави гуми...
НАИСТИНА нямам търпение да дойде зимата, всичко да побелее и да изляза с Е30-ската и ултимейт дивайса фор ФЪН ( LSD-то) и да си дрифта на воля, без да чупя колата кой знае колко (то не, че сега не се получава с шпера, ама ми е мъчно за колата). Всичко ще е толкова спокойно и тихо, само рева на шестака ще цепи нощната тишина нейде из планините, а то в България не е като да няма такива и коя от коя по-красиви, или да събудя пияните студенти из студентски град като започна да се въртя на поредния паркинг, а там има много, и все читави. Да ме спират куките и да казват "брееййй кво си пил бе" и аз с усмивка на устата да кажа "ми нищо, излязах да покарам, ама не съм и свикнал"

Толкова ще е приятно, толкова върховно, така искам да се науча да правя дъъъъъъълги метли с лекота, защото най-накрая имам собствено БМВ и то не какво да е, а 6-так, не с какъв да е диф, а шпер (не, че се хваля, просто съм във възторг).
Обичам да гледам замислените и "ЦЪК"-ащи погледни на хората когато изрязвам колата, само и само да я чуя и да се усмихна широко, Обичам звука на 6к оборота, Обичам пищенето на гумите и олекващата задница, ОБИЧАМ ТОВА СТАРО БМВ, защото, ТЯ е част от мен и винаги ще бъде занапред.
Толкова мечти, толкова моменти на отчаяние, че скоро няма да се кача на любимата машина, толкова желание, и накрая всичко се увенча с УСПЕХ, защото, когато човек желае нещо истински, то се случва.
И така в момента колата спи на 120 километра от мен в гаража и чака лагерите на макферсоните, рейката и скоростната кутия да оздравеят и няма да чака дълго, защото вече не издържам без нея. Обичам да я гледам, след това да се кача в нея и да я галя, да и шепна леко колко ми харесва и тя да ми отвръща с гръмовен рев от 6-така и къстъм генерацията. Кефи ме нейната стойка, джантите макар и куча марка и отиват, затъмнените прозорци и задават загадъчност, а големият ауспух и затъмнените стопове придават невероятен сексапил на ДУПЕТО, просто нямам думи за тази кола.
И чакам аз да ида да си я взема и отново да покараме заедно, да се повозим и да се кефим и двамата. След това идва зима, идва голямата веселба, мекият пухкав снежец ще скрие дупките по пътищата ни, ще направи зацепването на колелата малко по-трудно и дрифта малко по-лесен, защото ако човек не се е движил настрани в живота си, не е изпитал една от многобройните радости, които той ни предоставя.
Наистина нямам думи да изразя всичките си чувства към колата, всичките си чувства към любимия сезон (и той е любим, защото автомобила тогава носи неистови удоволствия).
Дано по-скоро дойде зимата...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
нямам търпение, нямам търпение, нямам търпение да падне първия сняг...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
къв снег бре вие не знаете ли, че ние тия бмв ги караме само лятото щото зимъска не могат да откъсат
На мен тея зими много ми удължават пътя за прибиране. Тъкмо си стигна и ми дойде в акъла"абе на тоя завой дали има много сняг" и айде на пързалката, "тука дали мога се обърна на място" айде земи тия кръгчета, "тука дали можем да се движим на страни" И така няколко пъти и после у нас ебати задръстванията

На мен тея зими много ми удължават пътя за прибиране. Тъкмо си стигна и ми дойде в акъла"абе на тоя завой дали има много сняг" и айде на пързалката, "тука дали мога се обърна на място" айде земи тия кръгчета, "тука дали можем да се движим на страни" И така няколко пъти и после у нас ебати задръстванията

Ма много ме кефи тази кола!!!

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Ех,момчета ако знаете как ви завиждам - имате собствени коли, при това не какви да е, а любимата марка...
Скоро ще имате и зима, а тогава...
Ох,Котьооо
Дано скоро дойде и моя час (колата), оттам и живота започва настрани

Скоро ще имате и зима, а тогава...

Дано скоро дойде и моя час (колата), оттам и живота започва настрани

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Бате немаш на идея и аз как искам да дойде зимата макар и с предно да съм ще бъде фън. Ма все пак ще се присламчвам при теб зимата у "гадното" БМВ

- vicho
- старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:Бате немаш на идея и аз как искам да дойде зимата макар и с предно да съм ще бъде фън. Ма все пак ще се присламчвам при теб зимата у "гадното" БМВ![]()
само да си оправя парното, че ще дзиндзирикаме в БМВ-то

иначе, то е ясно, че ще има

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Абе май всички мислим по един и същ начин
аз още преди месец се сдобих с 4 уникални зимни гуми и чакам снежеца
А между другото и на дъжд е голям фън, Е34-ката дрифти като детска играчка

А между другото и на дъжд е голям фън, Е34-ката дрифти като детска играчка

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Вичо ти на Ати ли се правиш? И какво разправяш много върви колата а ?
Иначе спор няма весело е зимата, но предпочитам другите сезони и асфалта сух или мокър, но без сняг 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- vicho
- старши ентусиаст
-
Nikolay1 написа:Вичо ти на Ати ли се правиш? И какво разправяш много върви колата а ?Иначе спор няма весело е зимата, но предпочитам другите сезони и асфалта сух или мокър, но без сняг
Къде видя да се правя на Ати ха-ха, пък и за какво ми е, Ати си е уникален, а друго освен, че се заяждаш не виждам.

Колата ми хич не върви по стандартите за бързи коли, факт е обаче, че за първи път имам своя кола над 100 коня (колкото са останали де) и ми харесва как се движи особенно странично, за сток си е забавно.

п.с. без лоши чувства, обаче още на събора в Казанлък мисля, че приключихме спора между нас, ама явно, само Аз така си мисля...
п.п.с. ПОЗДРАВИ НА "българите" зад граница

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
vicho написа:само да си оправя парното, че ще дзиндзирикаме в БМВ-то![]()
![]()
или с кужуси, наметала и ръкавици
![]()
![]()
![]()
иначе, то е ясно, че ще има
Ти така и така караш с ръкавици така, че няма да е проблем

Ся като разказа историята се сетих, че те познавам, до преди това си мислех че не съм те виждал, ходили сме заедно на плана и ти наистина беше атракция некво коте сред тигри(в смисъл тогава с маздата), ама по нищо не отстъпваше на Бимите най-малко по хъс

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2