Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
el lobo написа:fabarth написа:Колеги днес гледах едно бмв е46, на километраж показва че е на 177000км, а като натиснах копчето за анулиране на километража и дадох на контакт изписа 836000, възможно ли е това да са реалните километри?
може ли на 100% да се вярва на това че са доста километри а колата е бензинова все пак , нещо сменено табло знам ли
Да не е като при е36 - този фокус показва за кой пазар е колата а не реалният пробег.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
nandrolon написа:el lobo написа:fabarth написа:Колеги днес гледах едно бмв е46, на километраж показва че е на 177000км, а като натиснах копчето за анулиране на километража и дадох на контакт изписа 836000, възможно ли е това да са реалните километри?
може ли на 100% да се вярва на това че са доста километри а колата е бензинова все пак , нещо сменено табло знам ли
Да не е като при е36 - този фокус показва за кой пазар е колата а не реалният пробег.
Е тоя филм не съм го виждал...като натиснеш да ресетне текущите километри нулира само тях а не целия пробег - освен ако не е бъг и да е изписало километрите

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Колеги, приятелката си е харесала ето тази кола - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details.
Да знаете, нещо за нея? Ясно е, че километрите са въртени..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Kirilov88 написа:Само на мен ли ми се струва,че кабриото е било с десен волан?
Сега деснячка ли е или не?

п.с.Или това с десняка е майтап...

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Kroki написа:Колеги, приятелката си е харесала ето тази кола - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details.
Изключително грозно претапицирания волан
Изключително грозна топка за скорости (може и на някой да му е харесвала..)
Изключително грозни стелки тип "опел вектра такси"
Салона поне отзад добре, а отпред

Хубава комбинация между цвета на колата и салона.
Вичо нали каза, че Е46 не е за първа кола, ориентирай я към Е30

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
НЕ е за Е30 тя.. Иска да се кара цяла година. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
K_Ilkov написа:Абе изкупихме на кралството 46-ците и тва си е![]()
сори заама верно повече се коментира дирекцията отколкото квото и да е друго ...
да, защото една кола с ляв волан е по-скъпа от такава с десен. даже и да я обърнат, бившата деснячка трябва да е по-евтина ама рядко да не кажа почти никога се получава точно така...
"Чемодан, вокзал, Москва"
Както и това мисля да погледна, така и така е в СТЗ. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4owt7s
То на снимки трудно да се прецени, но мисля, че по-евтиното е с една идея по-запазено и по-добро или така ми се струва? Въпросът е кое от 2те да закарам да се види на сервиз в случая. А и ще е по-добре за бюджета ми да взема евентуално по-евтиното, та да останат едни 1000-1500 кинта евентуално ако нещо неочаквано изкочи след 1 седмица каране :Д
То на снимки трудно да се прецени, но мисля, че по-евтиното е с една идея по-запазено и по-добро или така ми се струва? Въпросът е кое от 2те да закарам да се види на сервиз в случая. А и ще е по-добре за бюджета ми да взема евентуално по-евтиното, та да останат едни 1000-1500 кинта евентуално ако нещо неочаквано изкочи след 1 седмица каране :Д
thndr написа:Както и това мисля да погледна, така и така е в СТЗ. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4owt7s
Закарай тази. Поне е регистрирана и все нещо ѝ е сменено. В смисъл няма да е пълна въпросителна, като при новия внос. Пък и като гледам ква е лъскава има някакъв шанс и да е гледана подобаващо от кадърен човек.

Хмм имах и още един пост, който не беше публикуван. Другата кола е http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4omz4s
Навярно ще разгледам и 2те и ще видя коя да закарам на сервиз, но тази от 8900 леваповече ми харесва .
Навярно ще разгледам и 2те и ще видя коя да закарам на сервиз, но тази от 8900 леваповече ми харесва .
bad_pesho написа:Здравейте, колеги!
След дълги години мечтаене и пестене, най-после дойде и моят ред да си купя е46. След дълъг размисъл реших, че ще търся 320cd, като бих желал годината да е поне 2004. Не разбирам много, не знам много. За това се обръщам към някой, който разбира, който да ми даде правилните съвети, защото ако ще давам тия пари, ми се ще да е за нещо, което си заслужава!
Това, което ме интересува, е ,как е като цяло колата? Как е подръжката като пари? Кои са й слабите места? Каквода гледам, като избирам?
Поне за сега това се сещам да питам. Ще съм благодарен за всеки получен отговор!
Даже съм отворен от към оферти!
Благодаря предварително!
Хайде,колеги! Чакам мнения и препоръки!

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
nanio написа:Най-добре ще е така да направиш. Тези десняци да си ги карат в АнглияНа въпросното кабрио няма и ключалки по вратите. Снимано е и по-особен начин - да не се види липсата на мемори на шофьорската седалка
според мен това е най-евтиното 330Cd кабрио с "ЛЯВ" волан в целия свят

"Чемодан, вокзал, Москва"
За района на Пловдив, преди покупка препоръчвате ли преглед в Маднес -Ел. диагностика, Ходова част, Дино замерване ? Погледнах в сайта им, само диното е 80лв примерно.
Защото примерно във Варна Карс съм бил веднъж, не ми направи впечатление да са много наясно, а цените са хубави
та съм малко предубеден към уж официалните дилъри
Защото примерно във Варна Карс съм бил веднъж, не ми направи впечатление да са много наясно, а цените са хубави

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
thndr написа:Хмм имах и още един пост, който не беше публикуван. Другата кола е http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4omz4s
Тази изглежда много по добре от сивата милионерка!!!
Ти наистина ли щеше да дадеш 10 бона за сивия гроб, а?
И аз мисля, че тази, от 8900лв, поне на снимките изглежда по-добре. Друго, което прихвана окото ми днес, а и така или иначе е на 10тина километра от Пловдив, е http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4p7tjm