Retrofit: Business към Professional нави
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Retrofit: Business към Professional нави
T.e. гласовите команди са тези, които споменаваш в по-горните постове?
Аз бях останал с впечатление, че има 2 вида гласови команди (ССС и МУЛФ)?
Какво имаш предвид под "всичко друго" е въпрос на кодиране? Грешките, които излизат могат да се отстранят с кодиране? Активация на синхронизацията на контакти отновно с кодиране?
Аз бях останал с впечатление, че има 2 вида гласови команди (ССС и МУЛФ)?
Какво имаш предвид под "всичко друго" е въпрос на кодиране? Грешките, които излизат могат да се отстранят с кодиране? Активация на синхронизацията на контакти отновно с кодиране?
Оправих контактите
Прекодирах MULF-а към фабрични настройки (да се усети, че съм със CCC вече) и контактите цъфнаха веднага 

Да повдигна темата малко.
Нещо, което по чуждите форуми четох, че е нормално, но за мен е доста странно
Понякога, когато се кача в колата и я запаля трябва да чакам 10тина секунди за да зареди ССС модула, друг път качвам се, паля и веднага почва да свири.
Няма значение колко време е стояла колата (може 5 мин, може и едно денонощие). По-често прави това със зареждането от нула.
Това при вас така ли е? Има ли някакъв начин всеки път да си седи положение, при което като запаля колата веднага да почва да свири, а не да се налага да я чакам?
Нещо, което по чуждите форуми четох, че е нормално, но за мен е доста странно

Понякога, когато се кача в колата и я запаля трябва да чакам 10тина секунди за да зареди ССС модула, друг път качвам се, паля и веднага почва да свири.
Няма значение колко време е стояла колата (може 5 мин, може и едно денонощие). По-често прави това със зареждането от нула.
Това при вас така ли е? Има ли някакъв начин всеки път да си седи положение, при което като запаля колата веднага да почва да свири, а не да се налага да я чакам?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Аз примерно преди да се кача в колата я отключвам 1 мин преди това и ССС зарежда веднага, ако отключа колата и веднага след това запаля и при мен така се получава колега както го описа...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Моли се всеки път след като е минал повече от половин час да ти стартира бавно, че иначе ще береш ядове. Нормално е модула да заспи след определени минути и после да стартира отначало. Приеми го така - бавния старт е всъщност рестарт от нула на модула, т.е. e ОК, бързия старт е незаспал модул, т.е. не е добре да се случва след продължителен престой защото консумира ток и то не малко. Случвало ми се е да префлашвам изцяло такъв проблемен модул за да почне да заспива.
P.S. В bmwcoding форума на такива въпроси много много не обичат да отговарят, че се мислят за голяма работа ...
P.S. В bmwcoding форума на такива въпроси много много не обичат да отговарят, че се мислят за голяма работа ...

Only dead fish follow the stream...
Ще видя това с отключването, защото отключвам и веднага паля, ще застана малко.
Ако не иска да заспива всичките 5 модула ли трябва да се флашнат или само MMI, който се води?
В bmwcoding отговарят, за сега, но не на всичко
Ако не иска да заспива всичките 5 модула ли трябва да се флашнат или само MMI, който се води?
В bmwcoding отговарят, за сега, но не на всичко

- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Имам комплект CCC + екран + джойстик и бутони + маската за пред CCC-то, ако някой се интересува.
viewtopic.php?f=133&t=353801
viewtopic.php?f=133&t=353801
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3